2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is bizakodom még,kitartok a végsőkig....Ha igaz,amit a citynek mondott,h szeretne visszatérni a játékba és bizonyítani,akkor ezt akár itt is megtehetné.Talán Peppel jobban működhetne a dolog.R10aKIRÁLY írta:Reménykedem nagyon abban a csekély 3 %-ban...![]()
![]()
![]()
Gyerünk Roni!!!!
Hajrá BARCA!!!
A DVD-t én is láttam, ott szimpi volt. Egy Hyundai!!! terepjáróval fuvarozta a kuzin, nagy család a házban, kutyák, olyan hétköznapi volt az egész. De ez kb 2 éve lehetett, talán azóta megzakkant.Zehii írta:Emberek ha megnézitek a Ronaldinho 1 napja című filmet (Tescoban 1 1000-es) azt mondja hogy minden hétvégén sütögetést szervez a barátaival .... Van róla benne 1 vidi zsíros [auto_cenzúra] sült husokat eszik.... kondija 0 lett amikor úgy döntött hogy nem jár edzésekre
ez lenne a legjobb,de erre én is kb ennyi sanszot látok. nem úgy állt már a Barcához,mint aki itt el akar érni még vmit,sőt a rajongókhoz sem. le se szharja már őket,ezekután nem bízok semmi jóban vele kapcsban.Zsolti írta:,hátha megbecsülné magát....bár erre olyan 3%-nyi esélyt látok...
Akkor egyértelműen NEM! Csak ilyen Hlebeket szerintem fölösleges lenne idehozni..akkor már inkább maradjon a dinnye,hátha megbecsülné magát....bár erre olyan 3%-nyi esélyt látok...Grege írta: Elég drága utolsó utáni lehetőség, ha félévre számolunk kb 5-6 milla mindennel együtt, akkor is megadnád, ha ez a pénz fog hiányozni Villa vagy Silva leigazolásánál?
Elég drága utolsó utáni lehetőség, ha félévre számolunk kb 5-6 milla mindennel együtt, akkor is megadnád, ha ez a pénz fog hiányozni Villa vagy Silva leigazolásánál?Zsolti írta:Bennem is felment a pumpa,amikor megláttam ezt a hsz-t,de aztán elszámoltam háéromig,nyeltem egy mély levegőt,és arra sem méltattam,hogy válaszoljak rá...![]()
![]()
on: Dinhot ha nagyon a szívemre teszem a kezemet lehet mégiscsak megtartanám és adnék neki egy utolsó utáni lehetőséget télig...
Ez nem hülyeség, amit leírtál, szerintem is ez lehet a háttérben. Elért mindent amit elérhetett és ennyi neki elég is. A jövőben még elalibizik a múltból azt majd visszavonul, mint egy mint egy sokad rangú játékos. Sose lesz már olyan mint volt, nem csak azért mert nem tud, hanem mert nem is akar.DaNNy írta:Gondoljunk bele, összeszedett már annyi pénzt,hogy annyit el nem tudunk képzelni. NYert Spanyol ligát, BL-t, VB-t, Arancslabdát kapott, ő lett a legjobb a világon, és az a baj,hogy ezt el is hitte. Elhitte és már azt hitte,hogy a védők olyanok lesznek vele szemben , mint vaj a késnek,de nem így lett. HOzzáteszem nem a védők erősödtek meg, hanem ő gyengűlt le piszkosul. ÉS ebből szerintem elege lett,megfogta magát és leszaaatta az egészet úgy ahogy van. A végén meglátjátok,hogy augusztus végén a M.City mezében fog magyarázni az angol sporiknak.
Ennyit fűznék hozzá, lehet egyet érteni, lehet hülyének tartani, Nekem ez a véleményem
Én meg annyit fűznék hozzá, hogy már magasan nem a világ legjobbja.Gomezinho írta: Ehhez csak annyit fűznék hozzá , hogy Adriano egy Brazil csatár!
Ronaldinho a világ legjobbja! Ez a különbség a két szitu közt na meg az , hogy a világlegjobb játékosa nem fog megalázkodni !
Maradona nem ilyen állapotban volt amikor elment a Napoliba...és ö olasz bajnokságot nyert a klubbal! Szerinted ronival odaérnének az 5.-6. helyre mert szerintem nem...weathered2 írta:Elmegy a Mancitybe, aztán felemeli a klubot egy két évre a legjobbak közé mint maradona napoliban...
Ronaldinho pontosan azért van fényévnyi távolságra a világ legjobbja címtől, mert már semmiféle alázatosság nem volt abban, amit csinált.Gomezinho írta:
Ehhez csak annyit fűznék hozzá , hogy Adriano egy Brazil csatár!
Ronaldinho a világ legjobbja! Ez a különbség a két szitu közt na meg az , hogy a világlegjobb játékosa nem fog megalázkodni !