2008.05.19. 20:16:20
Igen, valljuk meg ha Laporta hamarabb felismeri a helyzetet és már tavaly nyárony vált, akkor nem feltétlenül kellene megválni a klasszisainktól, mert egy új edző segített volna. De ezt a vezetőség ugy néz ki elbaltázta a dolgokat.
Valaki írta, hogy Benzema nem eladó neki üzenem, hogy: jó pénzért mindenki eladó.
Eto'o eladása a lehető legnagyobb baklövés lenne. Mert őt nem lehet pótolni. Nincs a földön még egy olyan játékos akinek ilyen mentalitása van. Ő az akit nem lehet szidni a teljesítménye miatt, mert mindig mindent belead. Mégegyszer hangsúlyozom nincs olyan ember aki pótolni tudná!
Benzema talán jó lenne de az első évében biztosan nem termelne úgy mint Eto'o, azért egy francia bajnokságban könnyebb gólokat rugni mint egy a spanyolban.
Ronaldinho nagy zsugás volt, de nálunk lejárt az ideje. Pótlására mindenképpen találni kell valakit, aki hasonlóan gólerős és kitünő passzokat osztogat. Mancini jó játékos de nem tartom olyan kaliberünek mint Roni volt. Inkább Silvát preferálnám, spanyol, fiatal, és nem utolsó sorba nyagyon tehetséges.
Deco, helyére már sokkal több jelölt van, de tény, hogy egy korszakos zseni volt nálunk. Van der Vaart talán jó megoldás lenne kitünő passzokat ad, minden képessége megvan hozzá, hogy nagy játékos legyen nálunk. Lucho Gonzalez talán jó megoldás lehetne, annyira nem ismerem, ezért nem alkotnék véleményt róla. Nasri tehetségesnek tűnik de nála egy tapasztaltabb játékosra van szükségünk. Moutinho a portugál bajnokságban kiemelkedően jól játszott. De a problémám hasonló vele mint Nasri-val. De annyira őt se ismerem ezért képeségeit nem vitatnám.
Zambrotta pótlására igazából csak Daniel Alvés képes. Jól védekezik, Messivel jó párost alkotnának a jobb szélen. Mindenki elismeri, nála jobbat nem lehetne találni. Lahmról nem szólnék mert most hosszabított.
Egy középső védőre mindenképpen szükségünk lenne Thuram távozása esetén. Garay-t többre tartom mint Piquét. De kiegészítő embernek tökéletes. Lucio ránk nézva lenne veszélyes, nem hiszem, hogy rá lenne szükségünk.
Giovanitól nem is tudom mit vártunk az első évében. De összeségében elégedett vagyok vele.
Bojanról hasonló a véleményem, ő azért egyértelműen jobbán játszott Gionál, de ne feledjük azért több lehetőséget is kapott.
Henrytól nem tudom ki mit várt, amit én vártam azt teljesítette. Gólokat rúgott. Nem villogott de neki nem is az a feladata.
Mostanában Puyolról is sok ember alkot negatív véleményt. Igaz gyengébb volt mint amilyen szokott lenni, de az egész csapat így volt ezzel. Baklövés lenne kihagyni a kezdőből.
Valdésról még nagyobb az ellentmondás. De tény, hogy nála jobb kapust megszerezni lehetetlen. Neki is vannak potyái de kinek nem? Azért a védelem se volt valami acélos a tavaszi szezonban.
Abidal kicsit beleszürkült a végére de jó igazolásnak tartom. Militot ugyszintén.
Yaya egyértelműen a csapat egyik legjobbjává nőtte ki magát. Minden elismerést megérdemel. Sok sikert neki a műtéthez.
Edmilson már nem a régi, jóformán semmit nem csinált az idei szezonban. De sok sikert neki akárhová igazol.
Marquez összeségében jól játszott, nem hiszem, hogy el kellene adni. Militoval középen nagyszerű párost alkottak. Nem szabad eladni.
Oleguer hát ő sem a legjobb játékosunk, sőt! De én nem adnám el kiegészítő embernek megteszi. Ráadásul nem hiszem, hogy távozna.
Nem vagyok elégedett a szezonnal, de voltak kiemelkedő teljesítmények is.
Az esetleges elírásokért bocsika.
Nah, be is fejeztem kisebb regényemet. Remélem nem riaszt el a hosszúsaga!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †