Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
javíts ki, ha tévedek, de nem látom sehol, h mezszponzor lenne a törkis erlájnsvisca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... or-2013945
ezentúl a mezen is ők lesznek?
szégyen....
azé nemhiszemvisca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... or-2013945
ezentúl a mezen is ők lesznek?
szégyen....
1 - pl. K9-et (nem!)látva és azt a kevés játékidőt amit kap, sem volt sikeres 5let a kölcsönadás, arról nem is beszélve, hogy Bojan évek óta bizalmat kap és a nagy csapattal marad, holott semmivel sem tartom tehetségesebbnek jeffrennél.Colos írta:
1- Kölcsönről van szó, nem eladásról, szerintem a több játéklehetőseg (a Bolton is érdeklődik iránta) csak előnyére válhat. Ráadásul nem akármilyen bajnokságról van szó!
2- Szerintem igazolunk télen, és nem lesz rövid a kispad.
Amúgy nekem nem tűnik kacsának. A Sport-ban jelent meg, és azt írták, hogy a klub és a játékos is azonos véleményen van ezzel kapcsolatban. Csak játsszon!
1- Kölcsönről van szó, nem eladásról, szerintem a több játéklehetőseg (a Bolton is érdeklődik iránta) csak előnyére válhat. Ráadásul nem akármilyen bajnokságról van szó!westerngom írta:Frankó!Colos írta:Állítólag a klub kölcsön akarja adni Jeffrent a télen. Több angol csapat (például az Arsenal is) érdeklődik iránta.- végül is olyan hosszú a kispad, hogy simán mehet, aztán majd kesergünk, hogy nincs kit pályára küldeni lassan.
Állati, hogy ha maguktól nem mennek el a tehetségeink akkor mi küldjük el őket! Remélem, hogy ez kacsa, mert Jeffren nagyon tehetséges univerzális támadó, arról nem is beszélve, hogy Pep minden agyament 5letének (mikor jobb hátvédet játszattak vele) aláveti magát alázattal, csak hogy bizonyítsa elkötelezettségét.
Frankó!Colos írta:Állítólag a klub kölcsön akarja adni Jeffrent a télen. Több angol csapat (például az Arsenal is) érdeklődik iránta.
Reméljük illően köszöntik a fiúk az Öregharcost.Capon írta:Csak egy kis érdekesség:
Nov.29-én lesz a klub 110 éves és pont ezen a napon látogat a Real Madrid a Camp Nou-ba. Lehet, hogy nem teljesen véletlen![]()
gondolom nem
Ebben lehet vmi. Ugyanis állitolag a repülőn ülés egészségtelen, trombózis alakulhat ki a lábban tőle.sneco7 írta:Szerintem azok valamiféle vérkeringést segítő,serkentő "sportszárak". A repülőn elég sokáig kell egyhelyben ülni és ezzel is segítik,hogy ne zsibbadjon el a lábuk illetve más probléma se merüljön fel ilyen szempontból.Gondolom én.Bányász írta:Nem igazán tudom,h hol is lenne valójában a helye a kérdésemnek de nem találtam megfelelőbb helyet...
Valakinek van valami információja arról,h újabban miért utazik elég sok játékosunk sportszárban?Biztos nem viccből vagy mert jól néz ki de nem nagyon jövök rá az okára.Valakinek valami infó ezzel kapcsolatban?
Szerintem azok valamiféle vérkeringést segítő,serkentő "sportszárak". A repülőn elég sokáig kell egyhelyben ülni és ezzel is segítik,hogy ne zsibbadjon el a lábuk illetve más probléma se merüljön fel ilyen szempontból.Gondolom én.Bányász írta:Nem igazán tudom,h hol is lenne valójában a helye a kérdésemnek de nem találtam megfelelőbb helyet...
Valakinek van valami információja arról,h újabban miért utazik elég sok játékosunk sportszárban?Biztos nem viccből vagy mert jól néz ki de nem nagyon jövök rá az okára.Valakinek valami infó ezzel kapcsolatban?
Aha. így már érthető a dolog.piton írta: A Spanyol Labdarugó Szövetség hivatalos támogatóit láthatod azon a falon, amely előtt nyilatkoztak a Szuperkupában résztvevő csapatok edzői.