Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezen én is gondolkodtam. Mert ha csak az lenne, hogy a három másik megosztja a mondjuk 65%-ot és így vezet 35%-al, akkor valamennyire érteném, de így, számomra is homály. A klub 480M-ra taksált adósságai miatt, ami amúgy elég kamunak hangzik?Bányász írta:Már régóta gondolkodom a dolgon de nem igazán siekerül rájönnöm...szóval aki bennfentesebb vagy több infóval rendelkezik az világosítson már fel,h mitől ilyen erős Rosell?
Szokták itt vele kapcsolatban Ronaldinhot említeni(meg biztos még más zsugásokhoz is volt köze)de csak ezért lenne ilyen népszerű?Nekem ez elképzelhetetlen.
Illetve azt se értem,h a socióknak miért éri meg egy jól bevált rendszer ellen szavazni?Ekkora népszerűséget nem lehet egy két játékos leigazolásával megszerezni.
Szóval a kérdésem,h mit tud ez a Rosell?
A felesége, két gyermekének az anyja + 2 db tetoválásának szereplőjePedion írta:Alvesnek kis husi barátnője van!
Ma, holnap, és egész életmben teljes szívemmel a Barcelona.Game90 írta:Abidal és Iniesta nője a legjobb![]()
1997-es felvétel. 00:50 körül mit mond Mourinho?
http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?vide ... autoplay=1
Bojan csajával lejátszanék 2 sakkmenetet
Bojané,Inié, Hlebé
Oké, 'Dinhót aláírom, Decót nem tudom, Henryt viszont Soriano hozta, csakúgy mint Abidalt, Militót, Tourét stb.LG írta:Pedig igenis összekeveri, mert Rosselnek köszönhető, h Ronaldinhoék nálunk kötöttek ki, nem Sorianonak.
Ezt a nagy felháborodást ami most itt megy nem értem, le is írtam, h miért. Igaz, arra normális választ nem kaptam.
A választ gondolom erre vártad.Épp említettem lejjebb, h anno Laporta fejében is megfordult már a mezszponzor... Végül aztán abból nem lett semmi, Unicef lett belőle...de a gondolat nála is felmerült Rolling Eyes
És Rossel mit mondott? Azt, h megnézné hogy áll anyagilag a klub, aztán döntene...Szóval erről ennyit.
Az viszont egy baromság, h Laporta a szent ember, aki imádja a klubot, Rossel meg csak egy pénzéhes Perez féle féreg, aki le se [auto_cenzúra] a klubot.
Pedig igenis összekeveri, mert Rosselnek köszönhető, h Ronaldinhoék nálunk kötöttek ki, nem Sorianonak.MichaaBee írta:Kizárt, hogy keveri.LG írta: Sztem összekevered őt Sandro Rossellel.![]()
Alapból nem voltam Rosell-párti, de ez a mezszponzoros kijelentésével nálam elásta magát.
Egyébként ha pártoló lennék, akkor tuti Ferran Sorianóra vagy Alfons Godallra szavaznék.![]()
Ezen mit nem lehet érteni?fcb4ever írta:3. Az UNICEF-ért miért mi fizetünk??? Ezt sosem értettem.
Kizárt, hogy keveri.LG írta:Sztem összekevered őt Sandro Rossellel.zsulter írta:...
Jó, értem én. De nekem meg Rossel munkája tetszett, mikor itt volt, és úgy gondolom, h ő sikeres elnök lenne. A mostani elnökségből ha vki jelölteti magát, az sem biztos, h teljesen Laprta munkáját vinné tovább.gonosz írta:Nem úgy értettem. Nem igazán sikerült elkapnod a lényeget, bár nem akarok ezen vitázni, azért erre válaszolnék. Tudom, hogy Laporta fejében is megfordult, akkor sem tetszett, de az akkor volt, most nincs szponzor--> nekem nem tetszene, ha lenne, már kifejtettem miért pont.LG írta: Épp említettem lejjebb, h anno Laporta fejében is megfordult már a mezszponzor... Végül aztán abból nem lett semmi, Unicef lett belőle...de a gondolat nála is felmerült![]()
És Rossel mit mondott? Azt, h megnézné hogy áll anyagilag a klub, aztán döntene...Szóval erről ennyit.
Az viszont egy baromság, h Laporta a szent ember, aki imádja a klubot, Rossel meg csak egy pénzéhes Perez féle féreg, aki le se [auto_cenzúra] a klubot.
Én egy szóval sem mondtam, hogy Laporta szent ember. Mindössze azt akartam kifejezni, hogy tetszik, ahogy irányítja a klubot és jó lenne, ha ezen az úton tovább haladna az egyesület éé Sennyi. Így tiszta?