2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Maicon nemhogy nem gyengébb hanem bizonyosan jobbis. nemcsak mert ő a kezdő brazil jobbekk hanem a jó passzolásán és védő munkáján kivül rettentő sok gólt lö.chi omega írta:szerintem maicon sem gyengébb, de más nem jut az eszembe, aki versenyezni tudna velük jelenlegTitinho írta:Bocsi előre is az OFF-ért!
Drenthe ennyit tud: KATT IDE
Amúgy tényleg egy hihetetlenül buta játékos, neki még kell legalább 2-3 év amíg jó játékos lesz belőle, már ha lesz egyáltalán. A Real szerintem túl nagy falat neki, egy Fiorentinába jó lenne, de spanyolban nem hiszem, hogy sok sót fog megenni.
ON:
Egyetértek azokkal, akik a nyár legnagyobb igazolásának tartják Dani-t! Óriási segítség ő a csapat számára és nem kellett neki annyira sok idő a beilleszkedéshez! Simán megérte a 35 millát, hiszen a VILÁG legjobbja a maga posztján jelenleg! Az utóbbi meccseken mutatott játéka elképesztő volt! Csak így tovább Daniel!
IGen nekem is feltűnt tegnap. Mikor gólpasszt kapott tőle a Valencia ellen(asszem),akkoris először Xavinak köszönte meg , utána ünnepeltIlúvatar írta:
feltűnt nektek, hogy mindig ha a Xavi produkál valamit, pl. gólpasszt ad Henrynek, akkor Dani a Xavihoz fut először mindig, és megemeli őt a magasba
Azt hiszem, Dani és Xavi nagyon jó barátok
szerintem maicon sem gyengébb, de más nem jut az eszembe, aki versenyezni tudna velük jelenlegTitinho írta:Bocsi előre is az OFF-ért!
Drenthe ennyit tud: KATT IDE
Amúgy tényleg egy hihetetlenül buta játékos, neki még kell legalább 2-3 év amíg jó játékos lesz belőle, már ha lesz egyáltalán. A Real szerintem túl nagy falat neki, egy Fiorentinába jó lenne, de spanyolban nem hiszem, hogy sok sót fog megenni.
ON:
Egyetértek azokkal, akik a nyár legnagyobb igazolásának tartják Dani-t! Óriási segítség ő a csapat számára és nem kellett neki annyira sok idő a beilleszkedéshez! Simán megérte a 35 millát, hiszen a VILÁG legjobbja a maga posztján jelenleg! Az utóbbi meccseken mutatott játéka elképesztő volt! Csak így tovább Daniel!
Titinho írta: Drenthe ennyit tud: KATT IDE
Igen, de én sem mondtam azt, hogy egy világklasszis játékos. Nem is lesz soha.matador írta:Aki nem tud a képességei mellett ésszel játszani, abból sajnos nem lesz jó játékos. Csak akkor lehet valaki világszínvonalú játékos, ha megvan a kellő játékintelligenciája. Ez pedig belőle nagyon hiányzik.
Inkább buta.matador írta:Azért nagyon meredek Drenthét jó játékosnak nevezni...egyetlen jó meccse nem volt még életében, nagyon örülök hogy soha se került a Camp Nou közelébe
Azért nagyon meredek Drenthét jó játékosnak nevezni...egyetlen jó meccse nem volt még életében, nagyon örülök hogy soha se került a Camp Nou közelébekovinho írta:Nem volt vele gond, azt játszotta, amit szokott, sokszor csatlakozott a támadásokhoz, és ez volt a baj is sajnos, mert Ramos mester nagyon kieszelte, hogy Drenthét - egy gyors, ügyes (bár ezen a meccsen nem látszott) - gyereket kell odatenni a bal oldalra, mert nem fog visszaérni Dani. Ennek ellenére néha vert helyzetből is szerelni tudott a brazil, s abban szerencsénk volt, hogy a hollandus gyengén játszott a meccsen.
Oké megkövezünk.Varatrix írta:Lehet hogy egyedül vagyok a következő gondolattal!!!
Szerintem Alvest nagyon ki hagytuk az értékeléseinkből!!!
És ami engem illet nagyot csalódtam benne!!!
Ha ez a Drenthe gyerek a futáson kívül máshoz is értene kikaptunk volna!!!
Elsősorban azért mert Alves nem koncentrált az elsődleges feladatára, a védekezésre!!!
Drenthe nagyon gyors,és nagyon jól vált ütemet, vele szemben védekezni egy lutri:vagy elmegy melletted vagy sikerül az útját állnod.Szóval,szerintem ezért nem hibáztatható,így is szerelte jópárszor Drenthét!Varatrix írta:Lehet hogy egyedül vagyok a következő gondolattal!!!
Szerintem Alvest nagyon ki hagytuk az értékeléseinkből!!!
És ami engem illet nagyot csalódtam benne!!!
Ha ez a Drenthe gyerek a futáson kívül máshoz is értene kikaptunk volna!!!
Elsősorban azért mert Alves nem koncentrált az elsődleges feladatára, a védekezésre!!!
Ne kövezzetek meg!!!
Én így gondolom!!!