2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nico szerintem jó játékos, olyan akiből hiány van nálunk. Erős, gyors, megüti a nemzetközi topot fizikálisan. Én mindenképpen ebbe az irányba mennék.csababarca írta: ↑2024.05.09. 12:32:00EZt az Olmot 3-4 éve mindig szóbahozzák, nem is lep meg, hogy Xavi őt favorizálná: egy sótlan, középszerű, unalmas játékos, igazi 2010-es évekbeli spanyol.
De biztos érti a pozíciós játékot, jelentsen ez bármit is.
Remélem ezeket hanyagoljuk, pláne 60 millióért.
Sajna igen. Szerintem áthozhatnánk a komplett Reált, akár a mostanit, akár bármelyik BL-győztes keretüket, és kizúgnánk a negyed-nyolcaddöntőben. Még akkor is, ha áthoznánk a győztes mentalitásukat. Végük lenne fél év után. Az a ciki, hogy Ancelottival még ez oké, ő ebben a világ legjobbja, meg lehet magyarázni, de közben ott volt egy Zidane tripla is...ocsike83 írta: ↑2024.05.09. 12:37:01Amíg ez a mentalitás uralkodik nálunk (mindegy, hogy az edzőt hogy hívják!), kb tök mindegy, hogy Mbappe-t, Haaland-ot, Bernardo Silva-t, vagy akárkit is igazolunk.
Belép a kapun, megkapja a bőre alá a "chip-et" és kb. fél év múlva beleszürkül ebbe a nihilbe. Valahogy úgy érzem, hogy amíg az alaptéziseken nem változtatunk, addig nem tud minket megmenteni hosszú távon egy játékos sem....
Kimmich többször lenyilatkozta, hogy Xavi volt az egyik kedvenc játékosa, példaképe, stb. Hogy ez idén még aktuális-e, azt nem tudom.
Nem hiszem, hogy túl nagy esély lenne az érkezésére, de azt azért hozzá kell tenni, hogy a Pool-ban Salah-n kívül senki nem rúgdossa a gólokat.geridoss írta: ↑2024.05.07. 22:58:48Azért az utolsó portugál szezonjában csak eltett 28 bajnoki meccsen 26 gólt (+6-ot a BL-ben), szóval a kaput eléggé érzi. Az könnyen meglehet, hogy nem fekszik neki a hajtós angol foci, ezért önbizalma sincs igazán, emiatt sorra hagyja ki az ajtó ablakokat.LG írta: ↑2024.05.07. 21:24:35
Nunez nekem sem kéne. A lehetőség ugyan meg lenne benne, hogy nagy játékos legyen, de 2 szezon sem volt neki elég Liverpoolban, hogy ez ki is jöjjön. Nem hinném, hogy pont a Barcelonában találna magára, ahol gyakran még azok is szétesnek fejben, akiknek korábban nem voltak ilyen problémái.
Talán egy környezetváltozás előhozná a Pool előtti énjét.
Onnantól már csak 5-6 további alapember kellenecsababarca írta: ↑2024.05.08. 14:00:59Hihető![]()
Ettől függetlenül neki örülnék, Gündogannal párban jó lenne, és vérprofi ő is mint a töröknémet.
Felesleges, hacsak nem felföldi és örökéletű.csababarca írta: ↑2024.05.08. 14:00:59Hihető![]()
Ettől függetlenül neki örülnék, Gündogannal párban jó lenne, és vérprofi ő is mint a töröknémet.
Hihető
Igen, ezért írtam, hogy benne van a lehetőség, de eddig top csapatban nem tudta megugrani a szinten. Környezetváltás jót tehetne neki, de nem hiszem, hogy pont a Barcában. Én legalábbis ha újra akarnám építeni magam, akkor nem a katalán fővárost választanám.geridoss írta: ↑2024.05.07. 22:58:48
Azért az utolsó portugál szezonjában csak eltett 28 bajnoki meccsen 26 gólt (+6-ot a BL-ben), szóval a kaput eléggé érzi. Az könnyen meglehet, hogy nem fekszik neki a hajtós angol foci, ezért önbizalma sincs igazán, emiatt sorra hagyja ki az ajtó ablakokat.
Talán egy környezetváltozás előhozná a Pool előtti énjét.
Azért az utolsó portugál szezonjában csak eltett 28 bajnoki meccsen 26 gólt (+6-ot a BL-ben), szóval a kaput eléggé érzi. Az könnyen meglehet, hogy nem fekszik neki a hajtós angol foci, ezért önbizalma sincs igazán, emiatt sorra hagyja ki az ajtó ablakokat.LG írta: ↑2024.05.07. 21:24:35Nunez nekem sem kéne. A lehetőség ugyan meg lenne benne, hogy nagy játékos legyen, de 2 szezon sem volt neki elég Liverpoolban, hogy ez ki is jöjjön. Nem hinném, hogy pont a Barcelonában találna magára, ahol gyakran még azok is szétesnek fejben, akiknek korábban nem voltak ilyen problémái.Cseri írta: ↑2024.05.07. 20:51:14
Ez szubjektív,de a hideg kiráz a sráctól,meg amit láttam (messze nem reprezentatív)tőle,mintha be lenne oltva gól ellen,olyan támadónk meg van bőven.
Olyan csatárnak örülnék,aki képes gólt szerezni szinte a semmiből,ő nem tűnik olyannak. Jelenlegi helyzetben jobban örülnék valami előremutató edző pletykának,mert sajnos a kialakult szituáció már egy kötődési problémás, toxikus párkapcsolatra kezd hajazni.
Nunez nekem sem kéne. A lehetőség ugyan meg lenne benne, hogy nagy játékos legyen, de 2 szezon sem volt neki elég Liverpoolban, hogy ez ki is jöjjön. Nem hinném, hogy pont a Barcelonában találna magára, ahol gyakran még azok is szétesnek fejben, akiknek korábban nem voltak ilyen problémái.Cseri írta: ↑2024.05.07. 20:51:14Ez szubjektív,de a hideg kiráz a sráctól,meg amit láttam (messze nem reprezentatív)tőle,mintha be lenne oltva gól ellen,olyan támadónk meg van bőven.Chino írta: ↑2024.05.07. 20:13:32
Lewandowski helyére mostanában Darwin Nunezről írnak. Mondjuk biztos benne van a pakliban, hogy Barcelonában járt, de állítólag csak Araujot látogatta meg,, akivel nagyon jó barátok és jó eséllyel lépni fog a Poolból. Már törölte az instáról a liverpooli fotóit is, csak a családjáról maradtak képek, illetve a régi csapatairól.
Bár elég sokba fájna, nem biztos, hogy lenne rá keret nagyobb eladás nélkül.
Olyan csatárnak örülnék,aki képes gólt szerezni szinte a semmiből,ő nem tűnik olyannak. Jelenlegi helyzetben jobban örülnék valami előremutató edző pletykának,mert sajnos a kialakult szituáció már egy kötődési problémás, toxikus párkapcsolatra kezd hajazni.
A jön, aki jön résszel még tudok azonosulni, a megy, aki megy az már neccesebb. Ha már még 1 év kukába mehet, legalább ne nehezítsük meg a saját dolgunkat azzal, hogy olyanokat is eladunk, akiket nem kéne.
Ez szubjektív,de a hideg kiráz a sráctól,meg amit láttam (messze nem reprezentatív)tőle,mintha be lenne oltva gól ellen,olyan támadónk meg van bőven.Chino írta: ↑2024.05.07. 20:13:32
Lewandowski helyére mostanában Darwin Nunezről írnak. Mondjuk biztos benne van a pakliban, hogy Barcelonában járt, de állítólag csak Araujot látogatta meg,, akivel nagyon jó barátok és jó eséllyel lépni fog a Poolból. Már törölte az instáról a liverpooli fotóit is, csak a családjáról maradtak képek, illetve a régi csapatairól.
Bár elég sokba fájna, nem biztos, hogy lenne rá keret nagyobb eladás nélkül.
Nekem Silvával annyi a gondom, hogy 58 millióért 30 évesen nem biztos, hogy megéri, sőt! Ha valahol 45 körül lenne az már jó üzlet lehetne.davi10 írta: ↑2024.05.07. 18:58:14EG nem Barca szint, reméljük rá lehet sózni valakire, vagy elboltolni Aleix Garcia-ra. Védőként szerintem Inigo-nál nagyobb kockázat, maximum kp-ra engedném, oda is duplaszűrőben, ahol van mellette valaki. De szerintem semmi keresnivalója a keretben. Védőnek most se férne be, és akkor még ott van opciónak Faye és Riad, bármelyiküket előbb raknám be.
Silva-t bírom, de 58 misit nem adnék érte, nem is tudom hova férne el. Jobbosra ott van Yamal, Raphinha, FT, ebből szerintem legalább 2 maradni fog. Kp-ra meg csak olyat hoznék, aki melózik.
Isak szerintem alapból is esélytelen, de a legújabb hírek szerint Arteta is kinézte magának, az Arsenal-al meg nem tudunk most licitháborúba keveredni.
De amúgy teljesen mindegy, amíg Xavi az edző. Szerintem mindegy kit igazolunk, én nem látom, hogy vele címeket tudnánk nyerni.
Dehogy jöttünk meg sehova, most jön még csak a java. Lefelé mindíg könnyebb, mint felfelé, ráadásul ne felejtsük el, hogy mindennél van még lejjebb is.
Ez így van.
Ez a 2. rossz döntése. Az első az volt hogy mégse megy el.Messa írta: ↑2024.05.07. 15:41:07A Sport és a Mundo is lehozta, hogy az első igazolásunk Eric Garcia lesz vissza kölcsönből, ugyanis Xavi ragaszkodik hozzá a következő szezonra, mert labdabiztos, és jobbhátvédet is képes játszani.
Szóval ami eddig biztos, Robi hosszabbít, Garcia visszajön. Megjöttünk![]()
![]()
![]()
Ezt azért megvárnám, mert Xavi akkor játszatta csak EG-t, amikor már mindenki kidőlt előle, ráadásul ott van már Cubarsí is labdabiztos hátvédnek, és ha behúzunk egy vkp-t, akkor Christensen is az. Hétről hétre csökken a szememben Xavi, de azért ezt most kivételesen nem hiszem el. Akkor is minden interjúban megmondta, hogy Eric milyen fontos, és kb sosem rakta be az első 1-2 hónap után. Persze az is túl késő volt, mert az Inter meccsek elmentek rajta, de legalább akkortájt rájött.Messa írta: ↑2024.05.07. 15:41:07A Sport és a Mundo is lehozta, hogy az első igazolásunk Eric Garcia lesz vissza kölcsönből, ugyanis Xavi ragaszkodik hozzá a következő szezonra, mert labdabiztos, és jobbhátvédet is képes játszani.
Szóval ami eddig biztos, Robi hosszabbít, Garcia visszajön. Megjöttünk![]()
![]()
![]()
Ha megint szétszedjük a csapatot és újra jön 5-6 ember annak semmi értelme nincs. Az utóbbi két évben jött alsó hangon vagy 12-13 játékos (plusz 3-4 saját nevelés) aminek túlnyomó része a kezdőben vagy a stabil cserék között kapott helyet. Ha minden évben ezt csináljuk jöhetnek bármilyen top játékosok nem lesz igazi csapat, egy normális stratégiát, taktikát nem lehet összerakni. És ne felejtsük el, hogy nem vagyunk egy PL csapat aki elkölthet évente 200-300-400 milliót vagy akár egy Real.Faramuci69 írta: ↑2024.05.07. 10:15:19Nem gondolom hogy sok választásunk lenne. Még ha egy az egyben is tudnánk igazolni, akkor is csak mértékkel jöhetnének új emberek.
- A fiatalokat megtartanám. Pedri 21, Balde. Fermin csak 20. Meg kell várni, míg ők beérnek. Persze értem, hogy ha saját nevelésű játékost adnánk el, relatíve jó pénzért, akkor azon nagy lenne a számviteli nyereség, de nálam ez az alapfilozófia része. A mag legyen Barca kötődésű.
- Továbbra is keresném a lejáró szerződésű játékosok közt a számunkra megszerezhető, profilba vágó játékosokat.
- Próbálnék további tehetségeket hozni a B-be. Itt viszont fontos lenne a megfelelő perspektíva, karrier út biztosítása. Yamal, Cubarsi az egy dolog, de pl. , Guiu és Faye? Még ha nem is számolunk velük, kicsit tudatosabb hype kellene mielőtt piacra dobnánk őket.
- A lejáró szerzódésű vagy mér nem idevaló játékosoktól meg kellene válni, ha lehet. Romeu, Alonso, Inigo tuti menne, de így vagyok Penaval és Ferrannal is. Persze előtte lássuk, hogy ki jönne a helyükre. Amíg a bérük alacsony, nem létkérdés, hogy elzavarjuk őket áron alul.
- A kölcsönben levő játékosok valszeg nagy része nem kellene ide, bár most úgy látom inkább Eric Garcia, mint Inigo. Lenglet, Dest, Fati, Torre tutira nem kellene.
- Nagy kérdés Lewa ls FDJ. Nálam mennének, ha mennének. Sajnos élő szerződésük van. Frenkie esetében ha nem megy, akkor hosszabítani kellene. Ha ekkora bér mellett még cserben is hagyna minket, akkor vele nem számolnék a kezdőben.
- A kölcsönben nálunk játszók esetében nehezebb. Ha kölcsönben maradhatna, akkor megtartanám Felixet. Sajnos idő kell az aklimatizálódáshoz. Ráadásul ő lelkileg elég érzékeny, de nagy előnye, hogy betömörülő védelmek esetében relatíve hatékony lehet. Cancelo már más megítélés. Valóban nem extraklasszis, kólönösen a védekezése gyenge. Támadásban elég ügyesen mozog és univerzális. Sérült alig volt. Sokat nem adnék érte, de sokat ér a már meglévő barcás tapsztalata és az, hogy több poszton s bevethető. Sajnos szálső hátvédekből elég gyér a kínálat.
- Maradtak még a piacképes játékosaink, mint Raphinha, Kounde, Chris, Araujo. Nálam ők maradnának, ha lehet. Fontos a stabilitás, a folyamatosság. Nem lehet folyton a fél csapatot lecserélni. Persze ha jön egy felettébb előnyös ajánlat, akkor mehetnének. Nálam Chris és Kounde a leggyengébb léncszemek. Persze ekkor kellene egy igazi jobb hátvéd és egy klasszis szúrő is. Ha Kimmich jönne, akkor egyikük mehetne, de inkább maradjanak.
- Nagy kérdés, hogy hozhatunk-e élő szerződésű klasszis játékost, és ha igen, akkor hova? Pivot, balszélső támadó a prioritás, de mi a helyzet középcsatár és szélső hátvéd poszton?
Kérdés még a vezetőség. Laporta adott. Nálam Deconak még nem igazolta, hogy miért van itt. Oké, hozta, ha ő hozta, Cancelot és Felixet, ami komoly teljesítmny, de Roque úgy néz ki, nem vált be. Szerintem scouting téren is fejlődnünk kellene. A Madrid ebben nagyon előttünk jár.