Ma reggeli hír, holnapra jön a többi úgy érzem..

Harmadikra esett le mire gondolsz, mert ez is előregondolkodás, hogy valamit felül kell vizsgálni.LG írta:Ennek kicsit ellentmond ez a mondat: Mi több, spanyol lapértesülések szerint az egyesület szerint Leo Messi és Luis Suárez szerződését is felül kell vizsgálni, és javítani kell rajta a két labdarúgó újabb kiváló szezonja után.Bob_Marley írta:Szerintem meg kifejezetten örömteli, hogy előre gondolkoznak és nem szórják a pénzt.
Suarez esetében még meg is értem, de az argentin igencsak közepes szezont fut magához képest.
Ennek kicsit ellentmond ez a mondat: Mi több, spanyol lapértesülések szerint az egyesület szerint Leo Messi és Luis Suárez szerződését is felül kell vizsgálni, és javítani kell rajta a két labdarúgó újabb kiváló szezonja után.Bob_Marley írta:Szerintem meg kifejezetten örömteli, hogy előre gondolkoznak és nem szórják a pénzt.
éhezik a család. a heti 200.000 eurós fizetéséből nem telik rá. én megmondanám neki, hogy jöhetsz, kapsz heti 50-etNero. írta:Állítólag Thiago Silva jönni akar hozzánk. El is hiszem neki, csakhogy most már túl késő, ráadásul anno a pénzzel kapcsolatos nyilatkozatával az összes biztosítékot leverte.
A játékosainknak elég magas a fizetése, voltak róla hírek, hogy hosszútávon ez nem fenntartható állapot. A triplázás meg súlyosbította ezt, hisz rengeteg bónuszt is ki kellett fizetni, gyanítom többet, mint ami bejött vele. Ironikus, de minél sikeresebbek vagyunk, annál nehezebb az anyagi helyzetünk.csababarca írta:Érdekes,hogy az utóbbi 10 év toronymagasan legsikeresebb csapata vagyunk, ehhez képest mint valami lengyel középcsapatnak, költségvetési korlátaink vannak.![]()
Mi a sz@rt csinált a vezetőség az utóbbi tíz évben, azon kívül,hogy agyonfizette a játékosokat?
Ez nevetséges, iylet még egy csapatnál sem hallottam,hogy már előre bemondják hogy nincs pénz, csak három adag mákostésztára az edzőtárborban.
Vidal 17 milláért jött Arda pedig 40-ért. Nálam nem itt kezdődnek az olcsó igazolások.Ezen kívül baromi sok pénz megy el a fizetésekre (csak Messi fizujára évente elmegy 40 milla). Plusz most fogunk új stadiont épiteni ami több száz millió euróba fog kerülni és a klub okosan nem akar felvenni óriási adósságot, ezért vagyunk "bajba" a fizetésemeléseknél és igazolásoknál.Kovbal88 írta:Mi ez a költségvetéses dolog, hogy nem lehet igazolni??
Tavaly jött két ember Turan és Vidal, ők se voltak azok a kimondottan drága igazolások, akkor miért nincs pénz. Európa egyik legnagyobb klubjánál, miközben, a Real szórja a pénzt. Elvileg minden nagyon jó és szép nálunk, egyre jobban teljesít gazdasági vonalon is a klub. Tessék már megmagyarázni!
Vermaelen szerint kiváló képességű védő, világklasszis lehetett volna, de sajnos emelett borzasztó sérülékeny, ami miatt nem lett.roby122 írta:
Vermaelent meg sajnálom, azt gondoltam sokkal nagyobb szerepe lesz majd nálunk. Nálam igazából előrébb is lenne a sorban, mint Mathieu, csak sajnos ezt nem én szabályzom.
Kolo Touré helyett, megy majd padot melegíteni a Pool-ba.
szerk.: A Sport értesülése szerint Thomas Vermaelen, Adriano, Dani Alves, Marc Bartra, Aleix Vidal és Douglas is új csapat után nézhet.
Azért érkezőről is szólnak hírek, a PSG 21 éves brazil védője, a transfermarkt.de által 30 millió euróra taksált Marquinhos köthet ki a gránátvörös-kékeknél.
Az ilyen opciók csak akkor szoktak érvényesek lenni, ha 3. félnek adják el, nem? Igy sok értelme nem lenne.Tromort77 írta: Illetve ha pénzért veszik meg Hummelst akkor érdekes helyzet áll elő, ugyanis anno amikor a Bayern eladta akkor volt egy záradék a szerződésében, hogy a következő eladásból részesülnek. (valószínűleg 10-20%) Tehát a Bayern kapna vissza pénzt a saját igazolásukból.[/size]
Tehát akkor a Dortmund minél drágábban adja el a Bayernnek, annyival több pénzt kap a BayernKét dolog:
Olyat is olvastam, hogy Götze-t lehet elcserélik Hummelsre, win-win lenne a helyzetet tekintve. Illetve ha pénzért veszik meg Hummelst akkor érdekes helyzet áll elő, ugyanis anno amikor a Bayern eladta akkor volt egy záradék a szerződésében, hogy a következő eladásból részesülnek. (valószínűleg 10-20%) Tehát a Bayern kapna vissza pénzt a saját igazolásukból.
Boateng annyira passzolna ide, sajnálom, hogy már régóta nem opció. Pique-vel a tökéletes páros lenne.zola8787 írta:http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ni-2497977
Ezáltal jöhetne hozzánk Kimmich vagy Alaba vagy Boateng, persze ez esélytelen
Állítólag a hozzáállását kifogásolja Lucho. Többet vár tőle edzéseken, ezért jegeli mostanában.Subinho írta:Lehet tudni vmit erről a Vidal gyerektől? Amikor letelt az eltiltás és bedobta LE, nem mozgott rosszul, aztán kikerült még a keretből is és egyáltalán nem játszik, ellentétben Turannal aki harmat gyenge minden meccsén... Inkább játszik Robi jobbon, mint Vidal, ami érthetetlen.... Miért? Nem volt olyan rossz, főleg fél év kihagyás után.... Most van 2 jobbhátvéd, aki még a keretbe sem fér be...