Én azért azt vastag betűkkel hozzátenném, hogy ha valaki ismeri Nolito-t, mint játékost, az Lucho. Lucho indította el a karrierjét a Barca B-ben, 3 évig dolgoztak együtt.Rinku írta:Bocs, de Nolitóban Enriquén kívül ki lát valamit is? Szerintem semmi előrelépés nála, egy ugyanolyan faék egyszerű valaki, akire 7 milliónál többet sosem bírnék adni. Nyilván azt Luis bá' tudja, ő az edző, de hogy Nolito lenne a megváltó. Hát k. kétlem. Éppen két pár cipővel leszünk előbbre vele, mint Sandroval. A srácnak elfogadható meccsei vannak és pörgött ellenünk kétszer, csókolom. De ha valaki néz aktívan Celta meccset és be tudja bizonyítani nekem, hogy miért jelentene pont ő alternatívát Suarez helyett, akkor megemelem a kalapom. De addig meg ki érti ezt...
szerk.: ha csak annyiról van szó, hogy kell egy csatár most azonnal, aki le is igazolható, mert Munir és Sandro gyakorlatilag használhatatlan a pályán, akkor oké, megértem.
Annyi van benne, mint amennyi Pedro-ban volt, a padra pedig sztár igazolást ne várjon senki.

Akit én szívesen elnéznék akár egy fél évig is a csapatban az Eto'o. Padra, beugrónak tökéletes lenne. Bár a fizetése miatt valószínűleg nem passzolna