Leo Messi
-
- Barça B
Hihetetlen, hogy Scaloni még csak le sem cseréli Messit, helyette inkább rásérül jobban az amúgy sem teljesen egészséges testrészére. Remélem semmi komoly és csak a Marokkó elleni újabb bohóckodást nem akarta már vállalni, ezért pihen egy hetet (elvileg már előtte is hagyott ki edzést..). Helyében én már rég elengedtem volna ezt a válogatott dolgot. Így még az Atlético előtti két bajnoki is karcsú lehet, Suárez is sérült, Dembélé is.
Vagy egy sérülttel.MessiNeymarSuarez írta:Király, magyarul ő is pihenhet majd több mint egy egész hetet, és majd egy pihent Lajos+Messi kombóval fordulhatunk a szezon legfontosabb részére

"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Király, magyarul ő is pihenhet majd több mint egy egész hetet, és majd egy pihent Lajos+Messi kombóval fordulhatunk a szezon legfontosabb részéreBarcafanTomee írta:Miután nem tudta befejezni az edzést a társaival, úgy döntöttek, hogy csak 1 meccset játszik most, és nem utazik Marokkóba. A Venezuela elleni meccs után, amit a Wandában játszanak, visszatér Barcelónába pihenni.

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Miután nem tudta befejezni az edzést a társaival, úgy döntöttek, hogy csak 1 meccset játszik most, és nem utazik Marokkóba. A Venezuela elleni meccs után, amit a Wandában játszanak, visszatér Barcelónába pihenni.
- szbsz
- Capitá del Barça
Tényleg elég az offból, de azért az valószínűsíthető, hogy sem az Ajax, sem az elődöntőben a City(gondolom) ellen nem fognak ekkora fölényben játszani. Végig támadták a két félidőt, az Atleti kb. csak másodpercekre tudta tartani a labdát. Nem hinném, hogy ellenük majd lesz ennyi lehetőségük...P.U.Y.O.L. írta:
Off:
Az atleti ellen egész jó beadásokból fejelt kettőt. Amúgy a Juve az utóbbi években kétszer is döntőzött. Lehet, hogy egy Ronaldo kaliberrel, már rántottak volna legalább 1 BL-t az elmúlt pár évben.
On:
Messi 3. góljánál nekem az volt a hihetetlen, hogy egyáltalán eszébe jutott a másodperc töredéke alatt, hogy egy ilyen megoldást válasszon.
Technikailag is nagyon nehéz a kivitelezés, de ott abban a pillanatban hogy jutott eszébe, hogy átemel egy olyan kapust, aki igazán kint se állt...
És igen, amit idén művel az tényleg elég brutál, ha sikerül tartania ezt a formát még egy-két hónapig, szerintem Bl-Aranycipő-Aranylabda minden lesz. Talán még Copa America is-ez azért függ még pár embertől(Agü-Di Maria...)- ami azért nagyon kijárna már neki!
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Off:szbsz írta: Megérdemelte persze, de azért rendesen aládolgoztak Modrictol kezdve Krooson át Benzema mindenki. Amúgy nem mondtam hogy a Juve kerete gyenge lenne sőt(!) kimondottan erős, de azért a Pjanic, Matuidi, Can(ha jól tudom ez a gálájuk most) hármastól nem kap olyan labdákat mint amilyeneket megszokott. Arra akarok ezzel kijukadni, hogy idén nem lesz elég amit eddig csinált(várta a labdát a kapu előtt)- várhatja de nem fog jönni, legalábbis nem olyan pontosan és nem olyan gyakorisággal. Egy szó mint száz a klasszikus 9-est elfelejtheti, ha bl-t akar nyerni, kérdés eltudja-e...
Az atleti ellen egész jó beadásokból fejelt kettőt. Amúgy a Juve az utóbbi években kétszer is döntőzött. Lehet, hogy egy Ronaldo kaliberrel, már rántottak volna legalább 1 BL-t az elmúlt pár évben.
On:
Messi 3. góljánál nekem az volt a hihetetlen, hogy egyáltalán eszébe jutott a másodperc töredéke alatt, hogy egy ilyen megoldást válasszon.
Technikailag is nagyon nehéz a kivitelezés, de ott abban a pillanatban hogy jutott eszébe, hogy átemel egy olyan kapust, aki igazán kint se állt...
- szbsz
- Capitá del Barça
Megérdemelte persze, de azért rendesen aládolgoztak Modrictol kezdve Krooson át Benzema mindenki. Amúgy nem mondtam hogy a Juve kerete gyenge lenne sőt(!) kimondottan erős, de azért a Pjanic, Matuidi, Can(ha jól tudom ez a gálájuk most) hármastól nem kap olyan labdákat mint amilyeneket megszokott. Arra akarok ezzel kijukadni, hogy idén nem lesz elég amit eddig csinált(várta a labdát a kapu előtt)- várhatja de nem fog jönni, legalábbis nem olyan pontosan és nem olyan gyakorisággal. Egy szó mint száz a klasszikus 9-est elfelejtheti, ha bl-t akar nyerni, kérdés eltudja-e...recrea írta:1. Eddig is megérdemelte.szbsz írta:Ha a Juve nyeri idén a bl-t akkor azért meg is fogja érdemelni. Ezzel a Juveval azért jóval nehezebb dolga lenne mint az elmúlt 3 évben a Reállal. Most nincsenek mögötte Marcelok, Modricok, Kroosok akiktől menetrendszerűen jöttek a patent labdák és neki csak be kellett fejelni/passzolni. Csak úgy nyerhetnek szerintem ha a következő összes meccsen klasszist nyűjt, ami azért az utóbbi 1-2 évben már nem jellemző rá.szbsz írta:Azért nem lett volna rossz, ha kiesik a Juve a BL-ből. Így azért még, ha a Juve behúzza vele, akkor tuti megint megkapja.
2. Igen, Roncinak csak be kellett passzolnia azt a cirka 60 gólt a kieséses szakaszban...lábon rúgták![]()
3. Ez a Juve játékban (de a kezdőt tekintve játékosok tekintetében) sem gyengébb, mint az utóbbi évek Realja, úgy írsz róluk, mintha kutyaütő focisták lennének.
Nem akarok személyeskedni, de néha azt érzem, h itt egyesek háttal ülnek a TV-nek, amikor focit néznek vagy kizárólag érzelemből írnak. Aztán ezzel elkezdjük húzni, stuffolni egymást és nagy egyetértésben lefekszünk azzal a tudattal aludni, h Roncinak micsoda szerencséje van, hiszen mindig ott van a labda, ahol ő és még be is pattan róla...véletlenül
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
- MatyiG
- Adminisztrátor
34 van neki asszem, eggyel van előtte CR. Hát ha hazaviszi, akkor otthon tartja őket.waazzee írta:Vajon hány mesterhármasa van Messinek? És hol tarthatja a labdákat amiket haza visz utána?

Vajon hány mesterhármasa van Messinek? És hol tarthatja a labdákat amiket haza visz utána?
Miért nem lehet lálykolni
a hozzászólásokat?

1. Eddig is megérdemelte.szbsz írta:Ha a Juve nyeri idén a bl-t akkor azért meg is fogja érdemelni. Ezzel a Juveval azért jóval nehezebb dolga lenne mint az elmúlt 3 évben a Reállal. Most nincsenek mögötte Marcelok, Modricok, Kroosok akiktől menetrendszerűen jöttek a patent labdák és neki csak be kellett fejelni/passzolni. Csak úgy nyerhetnek szerintem ha a következő összes meccsen klasszist nyűjt, ami azért az utóbbi 1-2 évben már nem jellemző rá.szbsz írta:Azért nem lett volna rossz, ha kiesik a Juve a BL-ből. Így azért még, ha a Juve behúzza vele, akkor tuti megint megkapja.
2. Igen, Roncinak csak be kellett passzolnia azt a cirka 60 gólt a kieséses szakaszban...lábon rúgták

3. Ez a Juve játékban (de a kezdőt tekintve játékosok tekintetében) sem gyengébb, mint az utóbbi évek Realja, úgy írsz róluk, mintha kutyaütő focisták lennének.
Nem akarok személyeskedni, de néha azt érzem, h itt egyesek háttal ülnek a TV-nek, amikor focit néznek vagy kizárólag érzelemből írnak. Aztán ezzel elkezdjük húzni, stuffolni egymást és nagy egyetértésben lefekszünk azzal a tudattal aludni, h Roncinak micsoda szerencséje van, hiszen mindig ott van a labda, ahol ő és még be is pattan róla...véletlenül

- szbsz
- Capitá del Barça
Ha a Juve nyeri idén a bl-t akkor azért meg is fogja érdemelni. Ezzel a Juveval azért jóval nehezebb dolga lenne mint az elmúlt 3 évben a Reállal. Most nincsenek mögötte Marcelok, Modricok, Kroosok akiktől menetrendszerűen jöttek a patent labdák és neki csak be kellett fejelni/passzolni. Csak úgy nyerhetnek szerintem ha a következő összes meccsen klasszist nyűjt, ami azért az utóbbi 1-2 évben már nem jellemző rá.szbsz írta:Azért nem lett volna rossz, ha kiesik a Juve a BL-ből. Így azért még, ha a Juve behúzza vele, akkor tuti megint megkapja.
- szbsz
- Capitá del Barça
Ha a Juve nyeri idén a bl-t akkor azért meg is fogja érdemelni. Ezzel a Juveval azért jóval nehezebb dolga lenne mint az elmúlt 3 évben a Reállal. Most nincsenek mögötte Marcelok, Modricok, Kroosok akiktől menetrendszerűen jöttek a patent labdák és neki csak be kellett fejelni/passzolni. Csak úgy nyerhetnek szerintem ha a következő összes meccsen klasszist nyűjt, ami azért az utóbbi 1-2 évben már nem jellemző rá.
Legutóbbi 8 szezonban.:
Real Madrid - 24 szabadrúgás gól
Messi - 25 szabadrúgás gól
Minden idők egyik legjobb szabadrúgáslövője amúgy, csak annyi minden másban is elit hogy ezt már meg se említik.
Idén 37 meccsen van 40 gólja és 21 aszisztja.
Én egyenlőre semmi jelét nem látom annak hogy kopna, mostanában nagy divat lett Messi utáni korszakról beszélni, de ha odafigyel magára még simán benne van egy 4-5 szezon.
Real Madrid - 24 szabadrúgás gól
Messi - 25 szabadrúgás gól
Minden idők egyik legjobb szabadrúgáslövője amúgy, csak annyi minden másban is elit hogy ezt már meg se említik.
Idén 37 meccsen van 40 gólja és 21 aszisztja.
Én egyenlőre semmi jelét nem látom annak hogy kopna, mostanában nagy divat lett Messi utáni korszakról beszélni, de ha odafigyel magára még simán benne van egy 4-5 szezon.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Azért nem lett volna rossz, ha kiesik a Juve a BL-ből. Így azért még, ha a Juve behúzza vele, akkor tuti megint megkapja.Nem lenézve Cr-t, de a Bl-ben igazából a legutóbbi volt az egyetlen kiemelkedő meccse. Madridban például a nevét sem lehetett hallani,
Aranylabdának meg nincs annyira jó szezonja, hogy ismételjen.
- Chino
- Llegenda del Barça
Henrytól meg Eto'o-tól emlékszem még ilyen fejfogásra. Ami igazán zseniális volt ebben a gólban hogy a tizenhatos jobboldali sarkáról lőtte ballal. Viszont ez nem volt fontos gól, úgyhogy Cr-nek kell majd adni a Puskás-díjat. Ez mindenki számára egyértelmű.Sinya22 írta:Egyébként ha jól láttam,már a 2. Messi gólnál is voltak Betis szurkolók a kapu mögött,akik tapsoltak. Aztán lehet pár vendég drukker volt álcában. Utoljára hasonló reakciót csapattársaktól a Bilbao ellen láttam pár éve,ott Fabregas és Thiago fogta a fejét,meg a kommentátor üvöltött mint az állat
Amúgy mostanában nagyon feltűnő, hogy mennyit sprintel vissza labdátszerezni, nagyon akarja ezt az idei "szezont". Nem lenézve Cr-t, de a Bl-ben igazából a legutóbbi volt az egyetlen kiemelkedő meccse. Madridban például a nevét sem lehetett hallani, azon kívül, hogy segített Godinnak gólt rúgni. A Bl-ben azért Messi idáig is hozta magát, ha nem is játszott fenomenálisan, de vastagon benne volt a győzelmekben. Biztos, hogy nagyon akarja azt a bogyót is, bármit is mond. Ez pedig a csapatnak is jót jelent. A MU ellen is jó lenne, ha felszívná magát. Kiesett mellőle Dembélé, Suarez ki tudja milyen formában érkezik vissza,m nagyon kelleni fog a zsenije.
Forca Barca!!!!
Mindig flop.Cestus írta:De flop lesz.Messias2 írta:Beigérte a BL-t szezon elején, és el is hozza nekünk, figyeljétek meg.
Valamiért nagyon bízom benne idén.![]()

Alibizik mindig.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
De flop lesz.Messias2 írta:Beigérte a BL-t szezon elején, és el is hozza nekünk, figyeljétek meg.
Valamiért nagyon bízom benne idén.

"It is what it is."
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Úgy legyenMessias2 írta: Beigérte a BL-t szezon elején, és el is hozza nekünk, figyeljétek meg.

Jelenleg nagyon jól haladnak efelé. Ha marad a 10 pontos előny, és továbbjutunk a MU-n, akkor az elődöntő odavágóját már úgy kezdhetjük hogy zsebben a bajnokság, és maximálisan a BL-re koncentrálhatunk.
Míg a Liverpool addig kőkemény harcot vív a Pl elsőségért a Cityvel, ami sok energiát kivehet belőlük, főleg hogy nem valami combos a padjuk.
Így nincs más dolguk Messiéknek, mint fél energiával hozni a bajnokikat, és a Bl-re friss maradva odacsaphatnak bárkinek.
Így is nagyon nehéz lesz, de ritka nagy alkalom arra, hogy végre behúzzák a srácok újból a BL-t!
Beigérte a BL-t szezon elején, és el is hozza nekünk, figyeljétek meg.Petr írta:Lyon ellen is csinálta, nem is hittem a szememnek. Nagyon kapar.Nero. írta:Ami meg a goloknal is jobban tetszett, az az volt amikor az elso felidoben visszasprintelt szerelni egyet.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
-
- Entrenador del Barça
Lyon ellen is csinálta, nem is hittem a szememnek. Nagyon kapar.Nero. írta:Ami meg a goloknal is jobban tetszett, az az volt amikor az elso felidoben visszasprintelt szerelni egyet.
Ami meg a goloknal is jobban tetszett, az az volt amikor az elso felidoben visszasprintelt szerelni egyet.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Neymarnak volt egy hasonlóan egyből, a kapus fölött átpörgetett gólja, de az sokkal közelebb volt a kapuhoz.
Nekem a második gól is hihetetlen, hogy ennyire gyors és robbanékony tud lenni. Amikor Suárez megkapja a labdát, 5 Betis-játékos jut kettejükre, mindannyian Messi előtt helyezkednek el, de amikor jön a passz, már mindenkit megelőzött. Hárman is próbálják tartani vele a lépést, de csak káosz lesz belőle, belefutnak a kapusba.
Nekem a második gól is hihetetlen, hogy ennyire gyors és robbanékony tud lenni. Amikor Suárez megkapja a labdát, 5 Betis-játékos jut kettejükre, mindannyian Messi előtt helyezkednek el, de amikor jön a passz, már mindenkit megelőzött. Hárman is próbálják tartani vele a lépést, de csak káosz lesz belőle, belefutnak a kapusba.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ugyan, éppen csak becsorgott a kapufáróldrobika írta:Azt megszoktuk, hogy lő egy bombagólt szabiból. Azt is hogy 3 ember mellől rúg egy okos gólt, de a harmadik gólja, az szerintem sporttörténeti gól. Nem is csak azért, mert káprázatos volt a mozdulat, a gól, ahogy az a kapuba jutott.

Visítok.

Mindig meg kell magyarázni, hihetetlen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Egyébként ha jól láttam,már a 2. Messi gólnál is voltak Betis szurkolók a kapu mögött,akik tapsoltak. Aztán lehet pár vendég drukker volt álcában. Utoljára hasonló reakciót csapattársaktól a Bilbao ellen láttam pár éve,ott Fabregas és Thiago fogta a fejét,meg a kommentátor üvöltött mint az állat