Nyílván nem a mai meccse alapján kell következtetéseket levonni a játékáról, de úgy gondolom, hogy ma Messi után Ő volt a legjobb a pályán. A Sevillában is nagyon jó volt, itt meg ilyen társak mellett az egyik legjobb b2b játékossá vált.
Egyik leglabdabiztosabb játékos, aki azon túl, hogy kiválóan lát a pályán, és rengeteget hozzátesz a támadáshoz, még védekezni sem rest. Labdakihozatalban meg egyszerűen élvezet nézni, amit néha csinál. Sokszor van olyan játékhelyzet, ahol zsebkendőnyi területen kell megoldani a labdakihozatalt, és 10-ből 9-szer megcsinálja.
5-10 percig figyeltem a mozgását a pályán, és mindig úgy mozgott, hogy megkaphassa a labdát. ( 11 v 11 ellen is) Majd miután bejött Arda, figyeltem az Ő mozgását is, de valamiért nagyon nem tetszett, nagyon lezser a török, nem igazán akaródzott szabad területre futnia, és kérni a labdát, kettős emberelőnyben sem.
Nekem nagyon tetszik, amit a pali letesz az asztalra. Ha hasonlatot kellene mondani, akkor úgy fogalmaznék, hogy Ő az elem a svájci órában. Nincs értelmetlen labdacipelése, nincsenek túlgondolt labdái, mégis az idei Barca egyik legfontosabb láncszeme.
Remélem továbbra is ilyen hatékonyan és hasznosan lesz a csapat javára.