Na de On; Micsoda peldakep Messi, mar masodszor, vagy harmadszor vonult vissza, de meg mindig siman hagyja nagat meggyozni, hatha leesik neki Copa America, ha mar evente megrendezik, emelve ezzel az amugy sem alacsony erteket..

Tudom, nem illik itt ilyet irni, de megis ez a velemenyem, bocsika! (Csak, hogy kicsit szimpibb legyek, szerintam is jobb jatekos, mint CR, de emberileg abszolut nem kiemelkedo o sem, hiaba nincs gyereke beranyatol)
De a lenyeg, ami miatt irok; ez komoly, hogy kihagyna minden egyes meccset a VB es a Copa kozott, es igy menne a tornara? Ertem en, h o a Lionel Messi, de ez igy total komolytalan, es kicseszes a csapataval is, egy evig keszulnenk nelkule, aztan alakitsak hozza a jatekot? Mert o akkora kaliber, akihez ugye celszeru alakitani. Vagy felre ertek valamit? A torna elott jatszana 1-2 felkeszulesit? Az se sokkal jobb, de megis valami. Bar akkor meg mindig nem tudom mi indokolja majd a keretet ismet Messi & Friends csoportta alakitani, es otthon hagyni pl Icardit.