Daniel Alvés
- Varatrix
- Director del Fútbol
Jól áll neki a Barca mez! Sok siker, kevés sérülést, rengeteg szabályos szerelés, és gólokat is kívánunk neked.
Még mindig nem merem elhinni hogy a mien, a legutóbbi Barca-Sevilla meccsen csak csodálkozva figyeltem a játékát, és bele sem gondoltam hogy egy nap gránátvörös-kékeben fog játszani.
Még mindig nem merem elhinni hogy a mien, a legutóbbi Barca-Sevilla meccsen csak csodálkozva figyeltem a játékát, és bele sem gondoltam hogy egy nap gránátvörös-kékeben fog játszani.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
persze mert nem hozzájuk ment el csak azértMessi-#19 írta:Erőteljes, magabiztos, mély hangja van. Én ezt is egy pozitívumként fogom fel, és téleg szupermoddel ebben a barca mezben
negyon jól áll neki. de szerintem a Madridi szurkolók ezt mondják: "Undorítóan néz ki Barca mezben"

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
- Messi-#19
- Capitá del Barça
Erőteljes, magabiztos, mély hangja van. Én ezt is egy pozitívumként fogom fel
, és téleg szupermoddel ebben a barca mezben
negyon jól áll neki. de szerintem a Madridi szurkolók ezt mondják: "Undorítóan néz ki Barca mezben"

Més que un club
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Remélem hozni fogja azt a teljesítményt, amit a Sevillába mutatott, főleg hogy nem hugyér-[auto_cenzúra] vettük meg. Egyelőre nagyon szimpatikus.
Sok sikert, Dani!
Ui: Txiki nem maradhat le egy igazolásos-képről sem.
Sok sikert, Dani!
Ui: Txiki nem maradhat le egy igazolásos-képről sem.

in to exile
-
- Jugador d'estrella
huuu..ez a búcsúzós videó,elég komoly.
eddig nem volt szipatikus játékos ,de most ez alapján a 2-3interjú alapján megkedveltem.Látszott rajta ,hogy úgy csillog a szeme mint egy kisgyereké karácsonykor.Ennek tényleg egy álma vállt valóra és nem csak úgy mondja mint elég sokan szerintem.
Egymondatban:
Dani,mutasd meg mit tudsz!!
eddig nem volt szipatikus játékos ,de most ez alapján a 2-3interjú alapján megkedveltem.Látszott rajta ,hogy úgy csillog a szeme mint egy kisgyereké karácsonykor.Ennek tényleg egy álma vállt valóra és nem csak úgy mondja mint elég sokan szerintem.
Egymondatban:
Dani,mutasd meg mit tudsz!!

Barca,Barca,Baaarca!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Benne nem kételkedem, hogy jobban be tudja majd játszani a jobb szélt, mint Zambrotta, s bár a támadójellege miatt gyengülhet a védelem, ez nem megoldhatatlan. Zambrotta is gyakran lépett be a támadásokba,de a gyorsasága, s technikai képességei Alves mellettt szólnak, nem beszélve a Primera Liga-s rutinjáról. Sajnos sokat szabálytalankodott az andalúz csapatnál, már-már Ramos-os mértékben, ez még kérdéses pont.
Abban biztos vagyok, hogy sokan irigylik majd a jobb oldalunkat, s abban is, hogy odaadóan, bizonyítási vágytól fűtve világklasszis produkciót nyújt majd.
Isten Hozta Barcelona-ban!
Abban biztos vagyok, hogy sokan irigylik majd a jobb oldalunkat, s abban is, hogy odaadóan, bizonyítási vágytól fűtve világklasszis produkciót nyújt majd.
Isten Hozta Barcelona-ban!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Jók ezek a képek!
Nagyon örülök, hogy itt van, igazi sztárt sikerült megcsípni a jobboldalra. A támadásokat is jobban tudja támogatni, mint Zambi tette. Emellett távolról is jól lő, a szabadrúgásoknál is bevethető. Jó vásárt csináltunk vele, és ezt bizonyítani is fogja. (legalábbis, nagyon remélem)
Üdv a Csapatban!
Nagyon örülök, hogy itt van, igazi sztárt sikerült megcsípni a jobboldalra. A támadásokat is jobban tudja támogatni, mint Zambi tette. Emellett távolról is jól lő, a szabadrúgásoknál is bevethető. Jó vásárt csináltunk vele, és ezt bizonyítani is fogja. (legalábbis, nagyon remélem)
Üdv a Csapatban!

- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
Hajrá Alves!
nagyon passzol rá az új Barca-mez!
kiv. vagyok hányas meze lesz[/b]
nagyon passzol rá az új Barca-mez!
kiv. vagyok hányas meze lesz[/b]
- barca0417
- Entrenador del Barça
remélem inkább 2-es lesz. a 11-est inkább valamelyik csatár vagy szélső kapja meg remélemtorrentkiller írta:Ha úgy különöset nem választ sztem Zambiét kapja meg...Messa írta:Mezszámáról még semmit nem lehet tudni?

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Régóta várok már erre a pillanatra...nagyon nagy kedvencem...
Üdv a csapatban.Sok sikert
Üdv a csapatban.Sok sikert

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Ha úgy különöset nem választ sztem Zambiét kapja meg...Messa írta:Mezszámáról még semmit nem lehet tudni?

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- visca el barca
- Presidente del Barça

kissé furcsa nem fehér mezben látni

de majd megszokom, egye fene

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Mezszámáról még semmit nem lehet tudni?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Andris
- Adminisztrátor
Azért az utóbbiról eddig inkább többnyire az ellenkezőjét mondhattuk el. Remélem megembereli magát, és elfelejti azt az alattomos stílust a pályán, amit Sevillában mutatott.Asys írta:Nagy játékos és nagy ember!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila