Nem értem, hogy mi a gond Neymarral. Hagy ki ziccereket? Igen. Mások hagynak ki? Igen. Tegnap pl. CR is lőhetett volna legalább még egy gólt, Bale-ről nem is beszélve az ellentábor szempontjából. Messi pl. a City ellen 11-est hibázott, aminél nagyobb ziccer nincs a futballban. Suárez az ősszel meccsenként hagyott ki annyit, mint tegnap Neymar egy félidő alatt... és még sorolhatnám.
Már nem azért de az elégedetlenkedőktől kérdezném, hogy ha nem Neymar akkor mégis ki a f..sz??? A tavaly agyondicsért és megsiratott Alexis Sánchez az itteni legjobb szezonjában 18 gólt produkált, Neymar pedig most tart 26-nál, március vége felé... Én is fogtam a fejem párszor tegnap, de páran gépelés előtt használhatnák az agyukat is..

Azokon csak nevetni tudtam, akik be akarták cserélni Pedror-ra, akit sokan már tavaly elküldtek volna.
Ami Neymar-t illeti tavaly nulla európai tapasztalattal a háta mögött, 22 évesen is jó játékot nyújtott, idénre pedig világos, hogy fejlődött, valószínűleg pedig még ennél is jobb lesz a későbbiekben. Kár osztani, mert kétlem, hogy a bal szélre nála jobbat találnánk. Nálam legfeljebb két név van előtte azon a poszton, CR és Hazard, de egyrészt egyikük sem lenne megszerezhető, másrészt pedig Neymar még nem érte el a karrierje csúcsát, ahogy pl. CR, akit ha megnézünk 23 évesen produkálta az első igazán komoly szezonját a MU-ben, úgy, hogy már volt 3 éve megszokni a légkört... Hazard pedig 1 év lépéselőnyben van, akár az életkort, akár a topcsapatban eltöltött éveket nézzük, az pedig újfent nem mellékes, hogy a belga korábban a francia bajnokság egyik meghatározó csapatában nevelkedett - ehhez képest Neymar statisztikái a jobbak.
Egyáltalán nem féltem a brazilt, örülök neki, hogy nálunk játszik, hibázni pedig minden zseni hibázik, a futball ilyen játék...