Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bob_Marley írta:Mi köze van ahhoz hogy Pedro csinál-e ilyet vagy sem? Nem, nem csinál ilyet. A két megítélésre írtam. Ha 40 métert cipeli már régen rossz, ezzel te nem értesz egyet, te meg ezt szereted most akkor kössünk kompromisszumot.kanty írta:
Mutass egy olyan videót, ahol Pedro cselez 40 méteren keresztül, s kihagy egy ziccert.
A mezőnyben keveset dolgozott kijelentésed mire alapozod? (Tényleg érdekel.)Nálam ez csapatájék nem egyéni vívás, ezt a részt hagyjuk más aspektusból közelítjük meg.
Eladott labdák, rossz passzok, kevesebb védekezés nálam ez a rossz a mezőnyben fogalma. Rosszul láttam fent tartom, most kevésbé figyeltem mi történik, elkapott a hév.
Nem Pedrot hasonlítottam Neymarhoz, hanem a szituációt. Neymar jobban kezeli a labdát, ügyesebb is (talán még gyorsabb is), de sok helyzetben továbbra is felesleget alkot. Könnyelmű (a helyzeteit is emiatt hagyja ki szerintem) és pontatlan sokszor. Jó alapja van, de fejlődnie kell ezekben a dolgokban. Nem Nobel díjat vár tőle az ember. Menjen, fusson, pontos legyen, kapu előtt meg halálos.
Mi köze van ahhoz hogy Pedro csinál-e ilyet vagy sem? Nem, nem csinál ilyet. A két megítélésre írtam. Ha 40 métert cipeli már régen rossz, ezzel te nem értesz egyet, te meg ezt szereted most akkor kössünk kompromisszumot.kanty írta:
Mutass egy olyan videót, ahol Pedro cselez 40 méteren keresztül, s kihagy egy ziccert.
A mezőnyben keveset dolgozott kijelentésed mire alapozod? (Tényleg érdekel.)
Viccelsz? Hemzseg a jútyúb az ilyenektőlkanty írta:Mutass egy olyan videót, ahol Pedro cselez 40 méteren keresztül, s kihagy egy ziccert.Bob_Marley írta:Ha ezt Pedro csinálja, akkor mi lenne....Kihagyta? Benne van, de mezőnyben is keveset dolgozott. Ne legyen kettős mérce.
Szerintem meg nincs ilyen probléma. Mostanában valóban kihagyott jó pár helyzetet Ney, de két hónapja még Messit akartuk eladni, aztán nem értettük, hogy a "falábú" Suarez mit keres nálunk, főleg ennyi pénzért, most éppen Neymar az ügyeletes kritizálandó. Próbáljátok reálisabban nézni a dolgokat. Messi labdakezelése és pontos passzjátéka mellett (azért ő is hibázik) persze, hogy feltűnő, ha csatártársai rossz megoldásokat választanak. Lőnek, amikor passzolni kellene és passzolnak, amikor egyénileg lenne jó befejezni a támadást. De ez nem abból fakad, hogy féltékeny vagyok a másikra. Aki focizott az tudja, hogy egy jó képességű csapattárs a saját teljesítményt is emelheti, ráadásul nem azonos poszton játszó vetélytársakról van szó.barca0000 írta:Neymar visszaeső formájának nem lehet köze ahhoz Suárez egyre jobb?Gondolok itt arra hogy míg nem volt Suárez, Messivel ők ketten voltak a csapat sztárjai és most hogy Luis is kezd belejönni a játékba így már hárman vannak "sztárok" a csapatba, (természetesen most a csak csatár sorról beszélek nem az egész csapatról) és lehet hogy ez nem tesz jót Ney egójának? Mert oké hogy szurkolói szemmel nagyon kis álomszerű ez az MSN trió de, mi van akkor ha pl Neymar úgy van ezzel hogy oké oké hogy jó ez a Luis de a fenének hozták öt is ide? Értem én hogy a foci csapat játék de azért fölég egy csatár esetébe azért ez egy egyéni játék is valahol, és nem hiszem hogy Ney annyira az a játékos lenne aki a csapat érdekeit annyira előtérbe helyezi a sajátjával szembe. És most nem azt akarom mondani hogy valakit el kell adni de azért nem biztos hogy annyira megférnek ők hárman együtt a pályán.
Azzal többre megyünk, ha visszaadja Albának.kanty írta:Mutass egy olyan videót, ahol Pedro cselez 40 méteren keresztül, s kihagy egy ziccert.Bob_Marley írta:Ha ezt Pedro csinálja, akkor mi lenne....Kihagyta? Benne van, de mezőnyben is keveset dolgozott. Ne legyen kettős mérce.
A mezőnyben keveset dolgozott kijelentésed mire alapozod? (Tényleg érdekel.)
Mutass egy olyan videót, ahol Pedro cselez 40 méteren keresztül, s kihagy egy ziccert.Bob_Marley írta:Ha ezt Pedro csinálja, akkor mi lenne....Kihagyta? Benne van, de mezőnyben is keveset dolgozott. Ne legyen kettős mérce.
hozzáállás kérdéseJack Napier írta:Ezt már le írta asszem valaki , de aki szerint ezt a szintet Pedro is hozta volna, az szerintem téved , mert ő valószínűleg már a második labdaérintésénél megbotlott volna a saját lábában...
Tehát ha nem Neymar van ott akkor ezek a helyzetek, kis sem alakulnak.
Ő is megkapta most a kritikát jogosan.Bob_Marley írta:Ha ezt Pedro csinálja, akkor mi lenne....Kihagyta? Benne van, de mezőnyben is keveset dolgozott. Ne legyen kettős mérce.
Igen, én is mérges voltam rá, hogy miket hagy ki, vagy éppen mit nem passzol le, de aztán elgondolkozik az ember, hogy ha ő nem lenne, ezek a helyzetek nem is állnának elő... Nem az derült ki, hogy Pedro, Munir vagy bárki a jelenlegi keretünkből meghúzná a váratlant, kicselezne több embert, vagy adna egy olyan zsugát, amire senki sem számít. Ez csak az MSN-ben van meg, éppen adott naptól függ csak, hogy kinek hogy megy, ki vállal éppen többet.crixus írta:Nem értem, hogy mi a gond Neymarral. Hagy ki ziccereket? Igen. Mások hagynak ki? Igen. Tegnap pl. CR is lőhetett volna legalább még egy gólt, Bale-ről nem is beszélve az ellentábor szempontjából. Messi pl. a City ellen 11-est hibázott, aminél nagyobb ziccer nincs a futballban. Suárez az ősszel meccsenként hagyott ki annyit, mint tegnap Neymar egy félidő alatt... és még sorolhatnám.
Már nem azért de az elégedetlenkedőktől kérdezném, hogy ha nem Neymar akkor mégis ki a f..sz??? A tavaly agyondicsért és megsiratott Alexis Sánchez az itteni legjobb szezonjában 18 gólt produkált, Neymar pedig most tart 26-nál, március vége felé... Én is fogtam a fejem párszor tegnap, de páran gépelés előtt használhatnák az agyukat is..Azokon csak nevetni tudtam, akik be akarták cserélni Pedror-ra, akit sokan már tavaly elküldtek volna.
Ami Neymar-t illeti tavaly nulla európai tapasztalattal a háta mögött, 22 évesen is jó játékot nyújtott, idénre pedig világos, hogy fejlődött, valószínűleg pedig még ennél is jobb lesz a későbbiekben. Kár osztani, mert kétlem, hogy a bal szélre nála jobbat találnánk. Nálam legfeljebb két név van előtte azon a poszton, CR és Hazard, de egyrészt egyikük sem lenne megszerezhető, másrészt pedig Neymar még nem érte el a karrierje csúcsát, ahogy pl. CR, akit ha megnézünk 23 évesen produkálta az első igazán komoly szezonját a MU-ben, úgy, hogy már volt 3 éve megszokni a légkört... Hazard pedig 1 év lépéselőnyben van, akár az életkort, akár a topcsapatban eltöltött éveket nézzük, az pedig újfent nem mellékes, hogy a belga korábban a francia bajnokság egyik meghatározó csapatában nevelkedett - ehhez képest Neymar statisztikái a jobbak.
Egyáltalán nem féltem a brazilt, örülök neki, hogy nálunk játszik, hibázni pedig minden zseni hibázik, a futball ilyen játék...
Ezzel az a baj, hogy a technikai része 16 éves korig majdnem teljesen kialakul. Bár itt én értelmezem félre, magát a szitut természetesen lehet gyakorolni. Tehát fejben kell összeraknia és nyilván nem technikába. Persze ez csak az én véleményem.Sanama írta:De hát sietnie kell minden edzés után a fodrászhoz, meg reklámforgatásokra. Ő nem ér rá ilyenekre. Örüljenek ha edzésről nem késik.visca el barca írta:így van. edzés után kint marad, fél órát gyakorol. letesznek elé 30 "próbababát", félpályáról megindul, halomra cselezi mindent roham tempóban, aztán 16ról durrant. aztán még 20x.
Amúgy tényleg ezt kéne.
De hát sietnie kell minden edzés után a fodrászhoz, meg reklámforgatásokra. Ő nem ér rá ilyenekre. Örüljenek ha edzésről nem késik.visca el barca írta:így van. edzés után kint marad, fél órát gyakorol. letesznek elé 30 "próbababát", félpályáról megindul, halomra cselezi mindent roham tempóban, aztán 16ról durrant. aztán még 20x.
Igen. Emlékeim szerint a City ellen volt egy olyan ajtó-ablak helyzete ahol inkább lőnie kellett volna, erre középre adta. Szóval nem hiszem, hogy önző, csak még kell az a rutin...kanty írta: Hogy önző lenne? Nem, sőt, talán néha nem kellene - kicsit - görcsösen Messit keresnie. A tegnap végigcselezte a fél Madridot, egyszerűen nem volt szíve leadni.