Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jogos, csak az ilyen kiélezett helyzetekben, meccseken öszeszorul az ember gyomra.Ney meg...nem tehetek róla én valahol akkor is szeretem mikor egyedül vigigmegy a pályán, mindenkit kicselez és a végén mellédurrant 5 m-el a helyett hogy passzolna Suáreznek
Persze, passzolni kellene, de ő ilyen. Valamit visszahoz abból a fociból ami rég elveszett már valahol a 70-es , 80-as években. Mintha néha magáért a játékért játszana nem az eredményért
Suárez a Poolban is ebben volt óriási, hogy nem csak gólokat lő, hanem elképesztő módon játssza meg a társakat + gürizik ha kell a csapatért.mess2009 írta:egy dologgal nagyon nem értek egyet: ...hogy önző lenne!
ez inkább valamiféle identitás zavar, ami elsősorban a megfelelési kényszerből és a túlzott Messi tiszteletből fakad.
nem kiölni kellene tehát a gólszerzési hajlamát, hanem javítani a döntési képességét, hogy mikor mit tegyen!
és még egy: vitán felül áll, hogy ziccereket hibázik, de melyik nem?! akár egy meccsen is össze lehet hasonlítani a másik kettővel, a különbség annyi, hogy Suareznek egy (de milyen?!) bejött.
a mezőnybeli munkája pedig élményszámba megy - világklasszis úgy ahogy van!.
az MSN. re pedig igenis most nagyon rá fér egy finom hangolás (LE?!) hogy javuljon a pocsék helyzetkihasználás, hogy mindeggyik azt tegye és úgy ahogy a legjobban tudja de sokkal gólra törőbben.
Én nem így látom.Andris írta:Mindig nem lehet csúcson mindenki, mostanság rosszabb hetei vannak. Nagy ügy, amíg valószínűsíthetjük hogy úgyis nemsoká kikeveredik a hullámvölgyből, nem számít.
Még egy kölyök, most szabadult az oviból, mégis ott vagyunk eddig összességében, hogy Ronaldinho és Messi kivételével senkiben nem volt ennyi potenciál ott elől. Némi türelem kell.
Nekem pl fontosabb, hogy azt látom: a flegmasága és a sok duma lényegesen csökkent. Remélem nincs közvetlen kapcsolata ennek a formaromlással.
Nem is a kiölésről van szó, hanem arról, hogy vagy nem lát a pályán és nem teszi tovább a labdát (ami látjuk, hogy nem igaz korábban ez ment) vagy nem akar passzolni. Ott van Suarez ahogy lendül bele a játékba jönnek a gólok, de ettől még passzol.mess2009 írta: nem kiölni kellene tehát a gólszerzési hajlamát, hanem javítani a döntési képességét, hogy mikor mit tegyen!
Annyival egészíteném ki, hogy szerintem nem másnak akarja bebizonyítani, hogy mekkora menő csávó, hanem magának. A srác olyan helyzeteket hagy ki, amiket az ovisok is berúgnak. Ez persze, hogy egy nagy tehetségnek a begyében marad. És nála elég sokáig nem tört meg a jég. Tisztára rágörcsölt arra, hogy csináljon valamit, amire azt mondja, hogy "na, ezzel végre elégedett vagyok", ezért pocsékabbnál pocsékabb megoldásokkal próbálkozik. Szerintem kéne neki 1, vagy max 2 meccs pihenő. Sokszor egy kis szünet elég ahhoz, hogy kigyere a görcsös akarásból.TiTiHenry írta:Olyan érzésem van nála, hogy nem bírja a nyomást, de főleg a kritikát..elég sokat kap mostanában és szerintem azért akar nagy gólokat lőni meg variálni mert be akarja bizonyítani, hogy mekkora király. Kicsit ha megnyugszik jó lesz ez!
TiTiHenry írta:Olyan érzésem van nála, hogy nem bírja a nyomást, de főleg a kritikát..elég sokat kap mostanában és szerintem azért akar nagy gólokat lőni meg variálni mert be akarja bizonyítani, hogy mekkora király. Kicsit ha megnyugszik jó lesz ez!
Így van. Azt gondolta, ha már olyan szépen elhozta ott a második félidőben 3 Real játékos között és kicselezett még egyet, Ramos takarásából nyugodtan belőheti, hogy nem passzol a jobb helyzetben lévő Suáreznek. Önző volt. Azután nem érdemelte meg Messitől a labdát, amikor gólhelyzetben mellévágta, ott volt Suárez is.Feast4 írta:Chino írta:Nem igazán értem miért van ennyire alázva.
Nem a kihagyott helyzetei bosszanatnak engem hanem az önzősége. És már nem először. Egy passz kellene és ott a gól. De nem passzol tekereg tovább a labda körül és elrugja a hátsó udvarba vagy a kapus kezébe.
Chino írta:Nem igazán értem miért van ennyire alázva.
sztem ő már elfáradt egy kicsit fejben, pedig jó lenne ha összekapná magát, mert a fontos meccsek csak most jönnekBob_Marley írta:S.Agüero után szabadon, de legalább helyzetbe kerül...Isten a tanúm rá nincs semmi személyes bajom a sráccal, de mezőnyben sokkal többet kéne dolgozzon. Ha meg odakerül mostanában rendre kihagyja a helyzeteket. Javulnia kell, s rengeteget tanulni még. Alap megvan, de van min dolgozni rajta.
Meg is érdemelte volna, mindig rossz döntést hozott kapu előtt, pedig 2-szer is volt, hogy egy társ teljesen tisztán várta a 16-oson belül, de ő azért megpróbálta.. A második félidőben a cselei nagyon ültek, de amúgy nagyon rossz meccse volt. Fejben össze kéne kapnia magát.visca el barca írta:akár ma is írhattam volna. kicselez 53489 embert, aztán 16-ról nem bír egy normalisat lőni. ha nem jött volna a mai meccs, egy az egyben őt okoltam volna...