Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.23. 11:38:29

így van. edzés után kint marad, fél órát gyakorol. letesznek elé 30 "próbababát", félpályáról megindul, halomra cselezi mindent roham tempóban, aztán 16ról durrant. aztán még 20x.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Res
Jugador d'estrella

2015.03.23. 10:32:59

A befejezéseket - szégyen, nem szégyen - gyakorolnia kellene. Ahogy Bale-lel külön foglalkoznak vele sem ártana. Afféle csiszolatlan gyémánt. A hisztit meg a színészkedést le kellene vetkőznie. Ha ez megtörténik nagy játékos lehet, egyébként előbb-utóbb Robinho ("az új Pelé" :lol: ) sorsára jut a futottak még kategóriában. Én ennél többet látok benne, de fejlődnie kell még ez tény.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.03.23. 10:32:25

Ney meg...nem tehetek róla én valahol akkor is szeretem mikor egyedül vigigmegy a pályán, mindenkit kicselez és a végén mellédurrant 5 m-el a helyett hogy passzolna Suáreznek
Persze, passzolni kellene, de ő ilyen. Valamit visszahoz abból a fociból ami rég elveszett már valahol a 70-es , 80-as években. Mintha néha magáért a játékért játszana nem az eredményért
Jogos, csak az ilyen kiélezett helyzetekben, meccseken öszeszorul az ember gyomra. :lol: Nem szoktam leszólni egyik brazilt sem, Dinhoért sem keseregtem, szeretem, ha valaki a játék szeretetéért játszik, csak azért látszik rajta, hogy őt is zavarja, ezért lehetne rá nagyobb hangsúlyt fektetni .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MQuCsabi 2015.03.23. 10:34:04-kor.
Kép
diagonal
Jugador d'estrella

2015.03.23. 09:58:37

mess2009 írta:egy dologgal nagyon nem értek egyet: ...hogy önző lenne!
ez inkább valamiféle identitás zavar, ami elsősorban a megfelelési kényszerből és a túlzott Messi tiszteletből fakad.
nem kiölni kellene tehát a gólszerzési hajlamát, hanem javítani a döntési képességét, hogy mikor mit tegyen!
és még egy: vitán felül áll, hogy ziccereket hibázik, de melyik nem?! akár egy meccsen is össze lehet hasonlítani a másik kettővel, a különbség annyi, hogy Suareznek egy (de milyen?!) bejött.
a mezőnybeli munkája pedig élményszámba megy - világklasszis úgy ahogy van!.
az MSN. re pedig igenis most nagyon rá fér egy finom hangolás (LE?!) hogy javuljon a pocsék helyzetkihasználás, hogy mindeggyik azt tegye és úgy ahogy a legjobban tudja de sokkal gólra törőbben.
Suárez a Poolban is ebben volt óriási, hogy nem csak gólokat lő, hanem elképesztő módon játssza meg a társakat + gürizik ha kell a csapatért.
Ney meg...nem tehetek róla én valahol akkor is szeretem mikor egyedül vigigmegy a pályán, mindenkit kicselez és a végén mellédurrant 5 m-el a helyett hogy passzolna Suáreznek :D
Persze, passzolni kellene, de ő ilyen. Valamit visszahoz abból a fociból ami rég elveszett már valahol a 70-es , 80-as években. Mintha néha magáért a játékért játszana nem az eredményért 8)
Sanama
Llegenda del Barça

2015.03.23. 09:57:24

Andris írta:Mindig nem lehet csúcson mindenki, mostanság rosszabb hetei vannak. Nagy ügy, amíg valószínűsíthetjük hogy úgyis nemsoká kikeveredik a hullámvölgyből, nem számít.

Még egy kölyök, most szabadult az oviból, mégis ott vagyunk eddig összességében, hogy Ronaldinho és Messi kivételével senkiben nem volt ennyi potenciál ott elől. Némi türelem kell.

Nekem pl fontosabb, hogy azt látom: a flegmasága és a sok duma lényegesen csökkent. Remélem nincs közvetlen kapcsolata ennek a formaromlással.
Én nem így látom.
Először is, elég óvatosan fogalmazol, hogy rosszabb hetei vannak... 2 hónapja nem tud belőni egy ziccert. Csak az elmúlt 2 meccsen kellett volna lőnie 8gólt, és még csak azt sem tudom mondani, hogy csak a szerencse miatt nem lőtt még egyet se.
Tegnap is mit csinált? Combbal feladta a kapusnak 5 méterről. Utána kirúgta a stadionból a labdát vagy kétszer.

Másrészt, én épp hogy azt látom, hogy most megint egyre többet vergődik, dobálja magát, és pofázik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2015.03.23. 10:02:04-kor.
Feast4
Director del Fútbol

2015.03.23. 09:43:13

mess2009 írta: nem kiölni kellene tehát a gólszerzési hajlamát, hanem javítani a döntési képességét, hogy mikor mit tegyen!
Nem is a kiölésről van szó, hanem arról, hogy vagy nem lát a pályán és nem teszi tovább a labdát (ami látjuk, hogy nem igaz korábban ez ment) vagy nem akar passzolni. Ott van Suarez ahogy lendül bele a játékba jönnek a gólok, de ettől még passzol.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.03.23. 08:24:37

hú de felidegesített, amikor azt a labdát combbal odapasszolta Casillas kezébe. City ellen ugyan ezt eljátszotta, és akkor is az ő hülyesége utáni kontra miatt szívtunk majdnem, csak akkor TS megfogta a büntit, most viszont szépen meg is kaptuk a gólt egy olyan szitu után, hogy 3 méterről nem képes a kapuba passzolni.
mess2009
Director del Fútbol

2015.03.23. 08:20:56

egy dologgal nagyon nem értek egyet: ...hogy önző lenne!
ez inkább valamiféle identitás zavar, ami elsősorban a megfelelési kényszerből és a túlzott Messi tiszteletből fakad.
nem kiölni kellene tehát a gólszerzési hajlamát, hanem javítani a döntési képességét, hogy mikor mit tegyen!
és még egy: vitán felül áll, hogy ziccereket hibázik, de melyik nem?! akár egy meccsen is össze lehet hasonlítani a másik kettővel, a különbség annyi, hogy Suareznek egy (de milyen?!) bejött.
a mezőnybeli munkája pedig élményszámba megy - világklasszis úgy ahogy van!.
az MSN. re pedig igenis most nagyon rá fér egy finom hangolás (LE?!) hogy javuljon a pocsék helyzetkihasználás, hogy mindeggyik azt tegye és úgy ahogy a legjobban tudja de sokkal gólra törőbben.
barlacy
Jugador del Barça

2015.03.23. 08:04:59

Nagyon sokat változott- előnyére. Erősödött,és gyorsasága megmaradt. Sajnos a helyzetkihasználás az katasztrófa. Meccsek mehetnek el miatta!
Lehet hogy pihi kellene? el!Nem passzol a jó helyzetben levő társnak inkább elönzősködi!
Normandia
Director del Fútbol

2015.03.23. 06:44:16

A tegnapi meccsen nem játszott rosszul. Mivel tegnap Leot kikapcsolták az első félidőben tőlelehetett valmit látni. A helyzetkihasználása tényleg pocsék, de biztos vagyok benne, hogy javulni fog.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2015.03.23. 03:36:11

TiTiHenry írta:Olyan érzésem van nála, hogy nem bírja a nyomást, de főleg a kritikát..elég sokat kap mostanában és szerintem azért akar nagy gólokat lőni meg variálni mert be akarja bizonyítani, hogy mekkora király. Kicsit ha megnyugszik jó lesz ez!
Annyival egészíteném ki, hogy szerintem nem másnak akarja bebizonyítani, hogy mekkora menő csávó, hanem magának. A srác olyan helyzeteket hagy ki, amiket az ovisok is berúgnak. Ez persze, hogy egy nagy tehetségnek a begyében marad. És nála elég sokáig nem tört meg a jég. Tisztára rágörcsölt arra, hogy csináljon valamit, amire azt mondja, hogy "na, ezzel végre elégedett vagyok", ezért pocsékabbnál pocsékabb megoldásokkal próbálkozik. Szerintem kéne neki 1, vagy max 2 meccs pihenő. Sokszor egy kis szünet elég ahhoz, hogy kigyere a görcsös akarásból.
Feast4
Director del Fútbol

2015.03.23. 00:12:52

TiTiHenry írta:Olyan érzésem van nála, hogy nem bírja a nyomást, de főleg a kritikát..elég sokat kap mostanában és szerintem azért akar nagy gólokat lőni meg variálni mert be akarja bizonyítani, hogy mekkora király. Kicsit ha megnyugszik jó lesz ez!

Szaknyelven ezt úgy hívják sztár brazil futbalista vagyok kór. Sok nagy ívű karrier ráment már. Mondjuk hál Isten itt még nem tartunk de fejbe őt most úgy érzem rendbe kell majd tenni.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2015.03.22. 23:57:15

Mindig nem lehet csúcson mindenki, mostanság rosszabb hetei vannak. Nagy ügy, amíg valószínűsíthetjük hogy úgyis nemsoká kikeveredik a hullámvölgyből, nem számít.

Még egy kölyök, most szabadult az oviból, mégis ott vagyunk eddig összességében, hogy Ronaldinho és Messi kivételével senkiben nem volt ennyi potenciál ott elől. Némi türelem kell.

Nekem pl fontosabb, hogy azt látom: a flegmasága és a sok duma lényegesen csökkent. Remélem nincs közvetlen kapcsolata ennek a formaromlással.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.03.22. 23:50:01

Nincs nekem nagy bajom vele, csak vannak azok az idegesítő cselei, amikor 1 métert nem nyer vele, kb. mint CR amikor lépegeti át helyben a labdát. E mellé még jön az Alexis féle helyzetkihasználás, + az önzősége. Javulnia kellene, mert idén még kifejezetten jó meccset nem láttam tőle (Atletico meccs óta).
TiTiHenry
Jugador del Barça

2015.03.22. 23:40:37

Olyan érzésem van nála, hogy nem bírja a nyomást, de főleg a kritikát..elég sokat kap mostanában és szerintem azért akar nagy gólokat lőni meg variálni mert be akarja bizonyítani, hogy mekkora király. Kicsit ha megnyugszik jó lesz ez!
hank1ee
Director del Fútbol

2015.03.22. 23:39:21

Feast4 írta:
Chino írta:Nem igazán értem miért van ennyire alázva.

Nem a kihagyott helyzetei bosszanatnak engem hanem az önzősége. És már nem először. Egy passz kellene és ott a gól. De nem passzol tekereg tovább a labda körül és elrugja a hátsó udvarba vagy a kapus kezébe.
Így van. Azt gondolta, ha már olyan szépen elhozta ott a második félidőben 3 Real játékos között és kicselezett még egyet, Ramos takarásából nyugodtan belőheti, hogy nem passzol a jobb helyzetben lévő Suáreznek. Önző volt. Azután nem érdemelte meg Messitől a labdát, amikor gólhelyzetben mellévágta, ott volt Suárez is.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Feast4
Director del Fútbol

2015.03.22. 23:36:48

Chino írta:Nem igazán értem miért van ennyire alázva.

Nem a kihagyott helyzetei bosszanatnak engem hanem az önzősége. És már nem először. Egy passz kellene és ott a gól. De nem passzol tekereg tovább a labda körül és elrugja a hátsó udvarba vagy a kapus kezébe.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2015.03.22. 23:34:31

Nem igazán értem miért van ennyire alázva. Suarez agyba-főbe van dícsérve (nem alaptalanul), de helyzetet kb. ugyanannyit rontott. Igen, tudom gólt lőtt, de lehetőségeket alapjául véve nem nagy a diffi. Ha a Real gólja előtti helyzetért van elővéve, azért lehetne Suarezt is, ráadásul nem egy beadást tett Casillas ölébe, hanem az uruguayi lövését.
Tény, hogy nem élete meccse volt, de a második félidőre ő is feljavult, nem savaznám ennyire.
A kapu előtt úgy an block az egész csapat gyenge volt Alba-tól Messi-ig.
Több van benne, ez egyértelmű és meg is mutatta már, ahhoz kellene visszatalálni.
Forca Barca!!!!
kristop
Entrenador del Barça

2015.03.22. 23:29:13

na, akkor nem csak én gondoltam úgy, hogy ő lett volna a hibás, ha rosszabb eredményt érünk el. a real gólja előtti helyzete.. a jelenlegi legtechnikásabb brazil játékos, és így beleérni a labdába? de oké, hibázhat. de aztán még négyszer? és ha beleszámítjuk az utóbbi mondjuk egy hónapot, akkor csak ilyeneket találunk. pedig volt egy időszak, amikor mindent belőtt.

közhely, de ez már nem fér bele. ilyen meccseken dől el a szezon.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
DrMajor
Barça C

2015.03.22. 23:29:06

Mostanában tényleg nem megy annyira neki, pedig nem olyan rég még meccseket döntött el.
Úgy tűnik nem mehet jól egyszerre mind3 csatárunknak :D
Sanama
Llegenda del Barça

2015.03.22. 23:25:56

Amit az elmúlt 2 hónapban művel, azt Pedro rosszabb napjain is lehozza.

Kabaré
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.03.22. 23:17:06

Lehet elfárad mire odaér,de könyörgöm,akkor ne akarja kiszakítani a hálót,hanem próbálja meg elbelsőzni okosan,vagy valami...de mindig lendíti a parasztjobbost,stadionbúú ki a vége. Fene egye meg, vagy ne lőjje rá, elfárad a cselezésben,oké,de tegye le az érkezőknek,voltak ma is többen...
Rajta elmehetett volna a meccs, amit a CSAPAT összekotort valahogy, ő meg ilyeneket kihagy.
Meg az első gól is, könyörgöm, a kapu 80%a üresen tátong,erre úgy ér a labdába,hogy pont a maradék 20%ot fedő Ikerhez pattan...majd jött a gól abból,ahol már hibáztak többen is.

Szóval összekaphatná magát,mert a helyzetei rendre meglesznek,de be kell lőnie őket,ahogy ősszel, különben erre ráfizetünk csúnyán.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.22. 23:06:36

Bob_Marley írta:S.Agüero után szabadon, de legalább helyzetbe kerül...Isten a tanúm rá nincs semmi személyes bajom a sráccal, de mezőnyben sokkal többet kéne dolgozzon. Ha meg odakerül mostanában rendre kihagyja a helyzeteket. Javulnia kell, s rengeteget tanulni még. Alap megvan, de van min dolgozni rajta.
sztem ő már elfáradt egy kicsit fejben, pedig jó lenne ha összekapná magát, mert a fontos meccsek csak most jönnek
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.22. 23:05:25

S.Agüero után szabadon, de legalább helyzetbe kerül...Isten a tanúm rá nincs semmi személyes bajom a sráccal, de mezőnyben sokkal többet kéne dolgozzon. Ha meg odakerül mostanában rendre kihagyja a helyzeteket. Javulnia kell, s rengeteget tanulni még. Alap megvan, de van min dolgozni rajta.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.03.22. 23:03:27

visca el barca írta:akár ma is írhattam volna. kicselez 53489 embert, aztán 16-ról nem bír egy normalisat lőni. ha nem jött volna a mai meccs, egy az egyben őt okoltam volna...
Meg is érdemelte volna, mindig rossz döntést hozott kapu előtt, pedig 2-szer is volt, hogy egy társ teljesen tisztán várta a 16-oson belül, de ő azért megpróbálta.. A második félidőben a cselei nagyon ültek, de amúgy nagyon rossz meccse volt. Fejben össze kéne kapnia magát.
Válasz küldése