Camp Nou, a szentély
- Capon
- Llegenda del Barça
A korszerűsítést már meg kell csinálni mert nagyon elavultak a stadion bizonyos részei. Inkább megcsinálnak mindent egy füst alatt. Én úgy tudom, hogy a legelején lehetett ilyen híreket hallani, hogy 120 ezres is lehet a felújított stadion de aztán későbbi cikkekben lehetett olvasni, hogy 105ezres körül lesz. Igaz, hogy átlag nézőszám 70ezer körül volt az elmúlt években,de azért egy Real ellen vagy más nagyobb csapatok ellen Bl-ben azért meg meg telik a stadion. Nem hiszem, hogy az a pár ezer plusz szék a stadionban olyan óriási plusz fentartási kőlcségel járna.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Andris
- Adminisztrátor
Azért hosszútávon megéri, mert vannak olyan meccsek (BL, nagy rangadók) ahol kb teltház van, és többen lennének jóval, ha nem csak a legfelső sor sarkába kapnának már helyet... Meg persze még idény eleje van, és rosszul kezdtünk, átlag ennél jobban megtöltik azért a stadiont... Nameg úgy van tervezve hogy ha már megvan a világ kb. legjobb kerete, nyerüjünk minimum bl-t v bajnokságot, amivel hatalmasat nő a nézőszám...MQuC írta:Az új Camp Nouról írnék egy kicsit.
Csak annyit tennék hozzá, hogy jó, hogy újítanak, bővítenek, szépítenek, TERVEZGETNEK, de minek???![]()
![]()
Az mind jó, hogy milyen szép lesz, és milyen hatalmas, DE a mostani stadion sincs kihasználva. kb 70 ezres az átlag nézőszám. Nem gazdaságtalan egy 120 ezres stadiont fölhúzni? Ezt a nálam sokkal okosabbaktól kérdezném.
De nem lesz az 120ezres, csak 104 körül talán. Asszem csak a felső karéjjt fejezik be kb. De erre már lehet rosszul emlékszem. A 104ezren kívül még talán a sajtórészleg lesz nagyszámmal növelve.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Az új Camp Nouról írnék egy kicsit.
Csak annyit tennék hozzá, hogy jó, hogy újítanak, bővítenek, szépítenek, TERVEZGETNEK, de minek???
Az mind jó, hogy milyen szép lesz, és milyen hatalmas, DE a mostani stadion sincs kihasználva. kb 70 ezres az átlag nézőszám. Nem gazdaságtalan egy 120 ezres stadiont fölhúzni? Ezt a nálam sokkal okosabbaktól kérdezném.
Csak annyit tennék hozzá, hogy jó, hogy újítanak, bővítenek, szépítenek, TERVEZGETNEK, de minek???

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Eléggé elhanyagolt lett ez a topic, gondoltam megosztok veletek egy linket, mely lehet, hogy legalább annyira tartozna az Utazás Barcelona-ba topic-hoz (talán még jobban), s lehet, hogy sokan már ismeritek ezen weboldalt, mégis előhozakodom vele. Érdekességnek minimum jó, s azoknak is, akik képet szeretnének kapni a jegyárakról.
Azt azonban nem tudom,mennyire biztonságos, s előnyös itt jegyet rendelni. Akinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata, vagy egyszerűen véleménye, az kérem ossza meg velem is.
Barcelona Football Tickets
Részletes leírás van képekkel az egyes szektorokról.
Szerk: előnye, hogy már rendelhetőek a következő idény egészére jegyek ( a La Liga menetrendjének megfelelően), s gondolom amint végleges lesz a BL selejtező, akkor frissítik.
Elég rémisztő a Real elleni meccs, pontosabban a jegyár, összehasonlítva például a Valencia elleni meccsel.
Azt azonban nem tudom,mennyire biztonságos, s előnyös itt jegyet rendelni. Akinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata, vagy egyszerűen véleménye, az kérem ossza meg velem is.

Barcelona Football Tickets
Részletes leírás van képekkel az egyes szektorokról.
Szerk: előnye, hogy már rendelhetőek a következő idény egészére jegyek ( a La Liga menetrendjének megfelelően), s gondolom amint végleges lesz a BL selejtező, akkor frissítik.
Elég rémisztő a Real elleni meccs, pontosabban a jegyár, összehasonlítva például a Valencia elleni meccsel.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Entrenador del Barça
Ma láttam a Discovery Channel kora délelőtti adásában a Foster and Partners, a győztes pályázattal rendelkező cég frankfurti épületéről szóló kisfilmet. 1991-1997. felépítettek egy zöld irodaházat, a Commerzbank központi irodaházát, amely légkondícionálására 80%-kal kevesebbet kell költeni a természetes szellőztetés révén. Ezen kívül a 300 m magas toronyház 4 szintjén zöld kert van fákkal, ahhol kávézó, étterem áll a dolgozók rendelkezésére. Az, hogy ilyennek épült meg, nem véletlen, mivel akkor Frankfurtban a Zöld Párt irányított.
Úgy látom, mint továbbra is igen távoli kívülálló, hogy Laportaék a szentélyünk felújítására a megfelelő partnert választottak a Foster and Partners (jogi)személyében.
Akit érdekel az építészet, kedvére böngészhet, illetve megbizonyosodhat, hogy értenek az üveg felületekhez:
http://www.fosterandpartners.com/Projec ... Sport.aspx
Úgy látom, mint továbbra is igen távoli kívülálló, hogy Laportaék a szentélyünk felújítására a megfelelő partnert választottak a Foster and Partners (jogi)személyében.
Akit érdekel az építészet, kedvére böngészhet, illetve megbizonyosodhat, hogy értenek az üveg felületekhez:
http://www.fosterandpartners.com/Projec ... Sport.aspx
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- horvimate9
- Barça B
- Kapcsolat:
ja stem is nagyon j lenne egy ilyen csak az a baj hogy nem FT,hanem EURO...Messi-#19 írta:hát ha még csak 40 000Ft lenne én kibérelném 100 000-ért de akkor elvárnám hogy én üljek a padon és irányítsam a fiúkat
Campeones 2009
- horvimate9
- Barça B
- Kapcsolat:
egyetértek veled azzal a különbséggel hogy én a már felújított stadionba szeretnék majd elmenni. nekem családtaagom volt már a C.N.-ban és azt mondta hogy felejthetelen élmény volt.sinya gvr6 írta:Az az álmom hogy egyszer ide kijussak ,reméllem sikerül. Szeretném átélni azt az élményt hogy élőben lássak egy BARCA mecsset .
Campeones 2009
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem ez nem akkora álom..., ha már magadnak keresel, akkor egy kis spórolással 1-2 hónap alatt egy felejtheteteln hétvégre tudsz félretenni, természetesen meccsel együtt..., sok sikert!sinya gvr6 írta:Az az álmom hogy egyszer ide kijussak ,reméllem sikerül. Szeretném átélni azt az élményt hogy élőben lássak egy BARCA mecsset .
Hát..., erről már annyit beszéltünk, cikket is találsz róla, s épp ma du. kérdezték meg kb. 100-adjára, tehát nincs más teendő, olvas viszább...Atesz írta:Mikor kezdődik a stadion felujítása?
Nah, jó, nem kell, elárulom, 2009 tavaszán...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Barça B
Az az álmom hogy egyszer ide kijussak ,reméllem sikerül. Szeretném átélni azt az élményt hogy élőben lássak egy BARCA mecsset .
sinyavr6
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Tudod értelmes, nem túl lusta emberek előbb megnézik hogy van-e válasz a kérdésükre mielőtt feltennék azt. És a felesleges hsz-ek, mint amilyenek a tieid eléggé irritálóak (hidd el nem csak nekem), mert itt a többség vissza is szokott olvasni, és elég fárasztó a sok semmitmondó hsz-en átrágni magad.Gomezinho írta:pff kösz a választ! nem tudom miért vagytok iylen lekezelőek sehol nem ekkora bunkók az emberekkel mint itt![]()
elég gáz hogy BArcelonának szurkolok de nem tudok normálisan beszélni mással mert itt mintha ti moderátorok lennétek lennétek az atyaúristenek!kérdeztem valamit erre lekiabálsz!
(Nem tudom hol látod hogy kiabáltam, mert írásban a kiabálás nagybetűkkel jelzik.

OFF vége
- Gomezinho
- Capitá del Barça
pff kösz a választ! nem tudom miért vagytok iylen lekezelőek sehol nem ekkora bunkók az emberekkel mint itt
elég gáz hogy BArcelonának szurkolok de nem tudok normálisan beszélni mással mert itt mintha ti moderátorok lennétek lennétek az atyaúristenek!kérdeztem valamit erre lekiabálsz!

Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Te látsz a szemedtől? 2 hsz-szel lejjebb linkelték be a cikket róla, biztos nagyon nehéz lehet visszaolvasni...Gomezinho írta:sziasztok mikor kezdik a stadiont átépíteni??tudom hogy még a pályázatot csinositják de nem emlékszem 2009-et mondtak , nem??? Segitsetek!

Ez kellett! Köszönöm!
G.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
- Titinho
- Director del Fútbol
A kilenc vesztes pályázat...
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6926
Íme az új Camp Nou!
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6903
Remélem ezekre a hírekre gondoltál!
Amúgy a Sevilla elleni haza meccsünk előtt mutatták be.
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6926
Íme az új Camp Nou!
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6903
Remélem ezekre a hírekre gondoltál!

Amúgy a Sevilla elleni haza meccsünk előtt mutatták be.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Valaki tudna nekem dobni egy linket a pályázatokról az új stadionra? Mert a hírarchivumokban sehol nem találom! Meg ugy általában sehol nem találom!
Köszi
G.
Köszi
G.
California Love
California Love
- Karashu
- Jugador d'estrella
De király!Messi-#19 írta:hát ha még csak 40 000Ft lenne én kibérelném 100 000-ért de akkor elvárnám hogy én üljek a padon és irányítsam a fiúkat

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

- robertfcb
- Capitá del Barça
Extrák = kapsz labdátbarca99 írta:Jól hangzik, bár azt hittem felárért olyan extrák lesznek, mint Messi 10 percig beáll a csapatba, vagy hasonlók.![]()
Jó ötlet, remélem lesz vmi hír arról, hogy mekkora az érdeklődés.

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Jól hangzik, bár azt hittem felárért olyan extrák lesznek, mint Messi 10 percig beáll a csapatba, vagy hasonlók.

fejenként csak 300 000.... megéri, nem?
Megyünk?
Megyünk?

G.
California Love
California Love