Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
SuperMessi írta:Brutálisan jó cikk a totalbarca-tól, mindenkinek ajánlom, a fanyalgóknak különösen. Akik nem értenek angolul azok hátrányban, de talán az eurobarcára is kikerül a fordítása, ebben szívesen segítenék, ha az illetékes megkeres piviben. Nem találtam jobb topicot a témának. Íme a cikk:
http://www.totalbarca.com/2014/opinion- ... d-at-last/" target="_blank
http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... al-3442440" target="_blank Szerintem is érkezik még valaki. Nem zörög a haraszt.....krisztiantobias írta:Szerintem jönni fog cuadrado. Nem hiszem hogy nem gondolkodik a vezetőség előre az esetleges eltiltás miatt. Alves mehetne ingyen is szerintem, mert a horribilis fizetése miatt pénzt nem látunk belőle. Songrol semmi hír eddig, remélem nem marad rajtunk...
Elnézést, csak most nézem, hogy jobb-hátvéd pozícióban játszik.Chino írta:Kifejtenéd, hogy ez a Piszce izé miért lenne rossz igazolás. Nem tudom hányszor láttad játszani, de a posztján elit játékosnak számít.Kash írta:Micsoda üzletek vannak itt emberek, hát nehogy már![]()
Jött egy Matyiő, most egy Verminátor, meg mostmár Piszce izé is szóba került...Áh komolyan...
Az erősségei pont azok, amikre nekünk szükség van szemben mondjuk Cuadradoval, Alvessel, Montoyaval.
Hát te meg honnan tudtad, hogy onnan szerezte az infót? LebuktálErxy írta:Az jó, mert Puyol csak Szeptember 1.-én áll munkábadAve09 írta:Érdekesség:ezt már Puyol intézte.Bárcsak Mathieut is ő intézte volna,biztos nem nyúlnak minket le 20 millió euróra.![]()
mondtam már, hogy ne kövessétek azt a facebook oldalt
Az jó, mert Puyol csak Szeptember 1.-én áll munkábadAve09 írta:Érdekesség:ezt már Puyol intézte.Bárcsak Mathieut is ő intézte volna,biztos nem nyúlnak minket le 20 millió euróra.
Egyet értek egy valami szól ellene az, hogy velem egy idős.Viszont érett ügyes jól zár vissza jól támad, jól ad be és be is tudja vinni a labdát. Szerintem összességében zseniális játékos. Nem feltétlen fiatalitás, de Alves helyett mindenképp megoldás! Nem is akármilyen!Chino írta:Kifejtenéd, hogy ez a Piszce izé miért lenne rossz igazolás. Nem tudom hányszor láttad játszani, de a posztján elit játékosnak számít.Kash írta:Micsoda üzletek vannak itt emberek, hát nehogy már![]()
Jött egy Matyiő, most egy Verminátor, meg mostmár Piszce izé is szóba került...Áh komolyan...
Az erősségei pont azok, amikre nekünk szükség van szemben mondjuk Cuadradoval, Alvessel, Montoyaval.
Kifejtenéd, hogy ez a Piszce izé miért lenne rossz igazolás. Nem tudom hányszor láttad játszani, de a posztján elit játékosnak számít.Kash írta:Micsoda üzletek vannak itt emberek, hát nehogy már![]()
Igen a piac, de attól, hogy egy marha adna 2000-et egy kilóért attól a többi ép eszű nem fog...danianevem írta: A piac határozza meg az árat... Ha lesz, aki 2000-ért vesz kenyeret, akkor majd annyiért fogják árulni. A realitás meg megint szubjektív, a vezetőség részéről talán jobb döntés is volt két tapasztaltabb zsákbamacskát venni, mint egyet...
Benatia esetében is ez lehet.
A piac határozza meg az árat... Ha lesz, aki 2000-ért vesz kenyeret, akkor majd annyiért fogják árulni. A realitás meg megint szubjektív, a vezetőség részéről talán jobb döntés is volt két tapasztaltabb zsákbamacskát venni, mint egyet...crixus írta:...
támogatta a halál, én biztos nemcrixus írta:Viszont ha már őt támogattad a kora ellenére, akkor Piszczek-kel nem tudom, hogy mi a gondod.
mess2009 írta: csak a rend kedvéért: Mathieu REÁLIS ÁRA 20 M euró, mivelhogy nemrég éppen ennyiért kelt el a piacon! a többi egy itt folyó két hónapos agymenés vele kapcsolatban (beleértve persze ezt is)
Hát ez nem jött le, h poénvisca el barca írta: eddig kb hetente 20x leírtam h matyiő reális ára, nagyjabol 6 millio euro, uhogy ez most nem jött összearra, meg hogy sztárolom, csak annyit h toronymagasan én akadtam ki legjobban azon h idejött. ha az a avatarom poénja nem ült nálad, az nem az én hibám