2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nyilván ideges vagyok, mert sokkal jobban is megoldhattuk volna ezt a nyarat, rengeteg játékos apróért váltott klubbot, mi meg hoztunk két abszolút középszert, a leginkább égetőbb posztokra.visca el barca írta:
ne haragudj Csaba, de ez is ilyen előre okoskodás, semmi több. egyelőre az égvilágon semmi alapja nincs annak amit írtál. tipikusan olyan, h felidegesítetted magad, mert nem vettük meg álmaid védőjét és innentől kezdve minden fhos, akármi történik.
én innentől bejeztem a hittérítést, egyedül nem bírom, semmi értelme.
további jó szorakozást.
ne haragudj Csaba, de ez is ilyen előre okoskodás, semmi több. egyelőre az égvilágon semmi alapja nincs annak amit írtál. tipikusan olyan, h felidegesítetted magad, mert nem vettük meg álmaid védőjét és innentől kezdve minden fhos, akármi történik.csababarca írta:Most akkor Mangala 54ért City, Benatia 30Mért BM.
Magyarul durván Suárez árából csinálhattunk volna egy top3as védelmet, hosszú évekre, Alexis eladásából meg Reust fedezhettük volna.
Nem is tudom melyik esetben jártunk volna jobban. Jah de.
Látom, nagyon képben vagy.krisztiantobias írta:Benatia után védje meg valaki Mathieu (vagy akár Vermaelen) leigazolását. De legalább csak hasonlítsuk össze a két igazolást:
Barca vezetőség:
- T-1 hónap: 10 milliót adunk
- T-1 hónap: 20 milliót kérünk
- T-2 hét: 15 milliót adunk
- T-2 hét: 20 milliót kérünk
- T-0: 20 milliót adunk
Bayern vezetőség:
- T-1 hónap: 30 milliót adunk
- T-1 hónap: 50 milliót kérünk
- T-2 hét: 30 milliót adunk
- T-2 hét: 40 milliót kérünk
- T-0: 30 millióért viszitek?
azt olvastam, hogy az egyik board tagnak van ott üzleti érdekeltsége...Capon írta:Ezek tudnak valami terhelőt a klubról azért üzletelünk velük.noname írta: Ez jó ómen.![]()
Remélem végre lezárul az igazolás.
StickyFingaz írta:Én csak azt nem értem,hogy akkor nekünk mit pampogtak arról,hogy 61 millió alatt szóba se állnak senkivel.
Engem csak az zavar, hogy mi is el tudtok volna hozni... Az már más kérdés, hogyha Mathieu nálunk beválik, Benatia pedig besül a Bayernben, akkor mi jobban jártunk!pezZy írta:http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... os-2359493" target="_blank
Engem nem zavar. Nekem nagyon tetszik eddig Matyi
Hivatalos: Benatia a Bayerné.noname írta:A személyes véleményem az, hogy ha megveszik, sokkal drágábban lesz a vétel mint az előbb említett összeg, de ha tényleg ennyi, akkor teljes joggal lehet panaszkodni.
Ezek tudnak valami terhelőt a klubról azért üzletelünk velük.noname írta:Ez jó ómen.Erxy írta:egyébként Douglast ugyanaz az ügynökség képviseli, mint Keirrisont és Henriquet..![]()
Remélem végre lezárul az igazolás.
Nem én kötöttem beléd első sorban, így az, hogy mi mit beszéltünk át a nyáron lényegtelen. Ez egy fórum, ahol jogom van leírni a véleményem, többször is, ezt leírtam. Ha nem tetszik, akkor ne olvasd el, ha ismétlésnek érzed akkor ne foglalkozz vele, lévén: letárgyaltuk. Nem győztelek meg, oké, nem foglak személyesen győzködni...Barcaman1993 írta: Már megbocsáss, de amiket leírtál, azokat a nyár folyamán kis milliószor átbeszéltük (igen velem). Én elmondtam az én véleményemet, Te elmondtad a tiédet. Uram bocsáss, hogy nem kötök bele állandóan ugyanazokba a mondataidba, amit állandóan leírsz.
És amit írtam annak a lényege az volt, amit már kismilliószor is leírtam a nyáron, de VEB-et is idevehetem, mert ő is megtette, hogy unalmas a mindennapi sírás, ill. a csapat folyamatos lehúzása. Komolyan már a falra tudnék mászni, hogy minden második hozzászólás arról szól, hogy nem nyerünk semmit az elkövetkezendő 2 évben, a játékunk katasztrófa lesz, a védelmet már nem is merem írni, mert amit Mathieu meg Vermaelen kap, az mindennek a teteje. És ismétlem bocs, hogy nem mentem bele a védelem, meg a kp. elemzésébe, de már megtettem párszor... Már nekem is unalmas.
Azt írod, hogy majd ha érdemben is hozzászólok... Egyszer sztem elég mélyen kitárgyaltuk a dolgot. A védelmet azzal elintézted, hogy a Montoya-Bartra duónak a kezdőben a helye, hisz ez a legerősebb csapatunk. Nem megyek bele újra ebbe a témába, mert fölösleges, de én kiálltam Alves mellett, Piqué mellett stb. De látom, hogy én voltam akkor is a hülye, hiszen egyértelmű, hogy Montoya és Bartra is a kezdő tagjai lesznek egész évben. És ez csak egy dolog. De ismétlem magam, nem megyek bele újra, mert ugyanazokat a köröket futjuk. De igen igazad van, érdemlegesen nem szóltam hozzá.
Azt meg, hogy nem indoklod meg a véleményedet azt nem általánosságban írtam, hanem az intelligenciás dologra.
Eddig 2 emberrel sikerült összevesznem a fórumon veled együtt. Nekem nem úgy tűnik, hogy a többiekkel nem tudnék normálisan beszélgetni. De veled is tudnék, csak olyan szélsőségesen adod elő a dolgokat, hogy ezzel nehéz mit kezdeni.
Ne haragudj de egy büngyenge olasz bajnoksagban, ahol jelenleg egy értelmes csapat van a juve meg a Napoli a Roma tavaly jött fel, ott királynak lenni a chievo meg a torino elken nem ugyanaz mint egy angol bajnokságban, vagy egy topp csapatban, ahol Bl meccseket is vannak a lábakban! Méghogy udinenoname írta:Lapozz vissza. Én személy szerint már tavalyt elhoztam volna Benatiát. És igen Benatia akkora vezér. Évekig az Udine, majd most a Roma védelmének a legjobb játékosa.visca el barca írta:áruld már el nekem, benatia mitől lett volna olyan durva nagy vezér? attol h volt egy-két jó éve? vagy mitől? vagy mindig pont az a király akit nem veszünk meg?
A Roma zsaroló idegjátékot játszott. A Barca egyszerűen nem várhatott a szezonkezdet utánig a középső védő kérdéssel. A két eredeti jelölt közül Laporte meg se mozdult, Benatia is most fog. A Fiorentina is ugyanezt csinálta Cuadradoval - alighanem róla is lemondtunk.noname írta:A személyes véleményem az, hogy ha megveszik, sokkal drágábban lesz a vétel mint az előbb említett összeg, de ha tényleg ennyi, akkor teljes joggal lehet panaszkodni. Amúgy én többé-kevésbé elégedett vagyok az igazolásokkal(Vermaelen nagyon kellemes csalódás és Mathieu is jól telejsít eddig), csak ugye Alves...
Tuti van valami bizonyítékuk mindig az adott elnök ellen, mert Laporta után a Bartomeu-féle brigádból is rendesen meggazdagodnak... Mondjuk belőlük ki nem...Erxy írta:
egyébként Douglast ugyanaz az ügynökség képviseli, mint Keirrisont és Henriquet..