Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hivatalos: Benatia a Bayerné.noname írta:A személyes véleményem az, hogy ha megveszik, sokkal drágábban lesz a vétel mint az előbb említett összeg, de ha tényleg ennyi, akkor teljes joggal lehet panaszkodni.
Ezek tudnak valami terhelőt a klubról azért üzletelünk velük.noname írta:Ez jó ómen.Erxy írta:egyébként Douglast ugyanaz az ügynökség képviseli, mint Keirrisont és Henriquet..![]()
Remélem végre lezárul az igazolás.
Nem én kötöttem beléd első sorban, így az, hogy mi mit beszéltünk át a nyáron lényegtelen. Ez egy fórum, ahol jogom van leírni a véleményem, többször is, ezt leírtam. Ha nem tetszik, akkor ne olvasd el, ha ismétlésnek érzed akkor ne foglalkozz vele, lévén: letárgyaltuk. Nem győztelek meg, oké, nem foglak személyesen győzködni...Barcaman1993 írta: Már megbocsáss, de amiket leírtál, azokat a nyár folyamán kis milliószor átbeszéltük (igen velem). Én elmondtam az én véleményemet, Te elmondtad a tiédet. Uram bocsáss, hogy nem kötök bele állandóan ugyanazokba a mondataidba, amit állandóan leírsz.
És amit írtam annak a lényege az volt, amit már kismilliószor is leírtam a nyáron, de VEB-et is idevehetem, mert ő is megtette, hogy unalmas a mindennapi sírás, ill. a csapat folyamatos lehúzása. Komolyan már a falra tudnék mászni, hogy minden második hozzászólás arról szól, hogy nem nyerünk semmit az elkövetkezendő 2 évben, a játékunk katasztrófa lesz, a védelmet már nem is merem írni, mert amit Mathieu meg Vermaelen kap, az mindennek a teteje. És ismétlem bocs, hogy nem mentem bele a védelem, meg a kp. elemzésébe, de már megtettem párszor... Már nekem is unalmas.
Azt írod, hogy majd ha érdemben is hozzászólok... Egyszer sztem elég mélyen kitárgyaltuk a dolgot. A védelmet azzal elintézted, hogy a Montoya-Bartra duónak a kezdőben a helye, hisz ez a legerősebb csapatunk. Nem megyek bele újra ebbe a témába, mert fölösleges, de én kiálltam Alves mellett, Piqué mellett stb. De látom, hogy én voltam akkor is a hülye, hiszen egyértelmű, hogy Montoya és Bartra is a kezdő tagjai lesznek egész évben. És ez csak egy dolog. De ismétlem magam, nem megyek bele újra, mert ugyanazokat a köröket futjuk. De igen igazad van, érdemlegesen nem szóltam hozzá.
Azt meg, hogy nem indoklod meg a véleményedet azt nem általánosságban írtam, hanem az intelligenciás dologra.
Eddig 2 emberrel sikerült összevesznem a fórumon veled együtt. Nekem nem úgy tűnik, hogy a többiekkel nem tudnék normálisan beszélgetni. De veled is tudnék, csak olyan szélsőségesen adod elő a dolgokat, hogy ezzel nehéz mit kezdeni.
Ne haragudj de egy büngyenge olasz bajnoksagban, ahol jelenleg egy értelmes csapat van a juve meg a Napoli a Roma tavaly jött fel, ott királynak lenni a chievo meg a torino elken nem ugyanaz mint egy angol bajnokságban, vagy egy topp csapatban, ahol Bl meccseket is vannak a lábakban! Méghogy udinenoname írta:Lapozz vissza. Én személy szerint már tavalyt elhoztam volna Benatiát. És igen Benatia akkora vezér. Évekig az Udine, majd most a Roma védelmének a legjobb játékosa.visca el barca írta:áruld már el nekem, benatia mitől lett volna olyan durva nagy vezér? attol h volt egy-két jó éve? vagy mitől? vagy mindig pont az a király akit nem veszünk meg?
A Roma zsaroló idegjátékot játszott. A Barca egyszerűen nem várhatott a szezonkezdet utánig a középső védő kérdéssel. A két eredeti jelölt közül Laporte meg se mozdult, Benatia is most fog. A Fiorentina is ugyanezt csinálta Cuadradoval - alighanem róla is lemondtunk.noname írta:A személyes véleményem az, hogy ha megveszik, sokkal drágábban lesz a vétel mint az előbb említett összeg, de ha tényleg ennyi, akkor teljes joggal lehet panaszkodni. Amúgy én többé-kevésbé elégedett vagyok az igazolásokkal(Vermaelen nagyon kellemes csalódás és Mathieu is jól telejsít eddig), csak ugye Alves...
Tuti van valami bizonyítékuk mindig az adott elnök ellen, mert Laporta után a Bartomeu-féle brigádból is rendesen meggazdagodnak... Mondjuk belőlük ki nem...Erxy írta:
egyébként Douglast ugyanaz az ügynökség képviseli, mint Keirrisont és Henriquet..
jó, hát akkor sírjatok utána, nem jött ez van. van 4 védőnk, vhogy majd csak megoldják. más remény ugy sincs. mellesleg közel sem biztos h megveszi a bájern. emléksze mikor vmi hulye oldal lehozta h hummels megy a mu-ba akkor is mindenki fel volt háborodva.noname írta:Lapozz vissza. Én személy szerint már tavalyt elhoztam volna Benatiát. És igen Benatia akkora vezér. Évekig az Udine, majd most a Roma védelmének a legjobb játékosa.visca el barca írta:áruld már el nekem, benatia mitől lett volna olyan durva nagy vezér? attol h volt egy-két jó éve? vagy mitől? vagy mindig pont az a király akit nem veszünk meg?
Lapozz vissza. Én személy szerint már tavalyt elhoztam volna Benatiát. És igen Benatia akkora vezér. Évekig az Udine, majd most a Roma védelmének a legjobb játékosa.visca el barca írta:áruld már el nekem, benatia mitől lett volna olyan durva nagy vezér? attol h volt egy-két jó éve? vagy mitől? vagy mindig pont az a király akit nem veszünk meg?
HA igaz! Sztem nem igaz, mert akkor gondolom nem Marquinhos után loholtak volna, aki alapból 45 misi lett volna... Benatiaval kapcsolatban inkább 50-60 milliók röpködtek...csabcsi007 írta:A német Bild szerint harmincmillió euróért (a La Gazzetta dello Sport szerint 26 millióért plusz bónuszokért) igazolhat Benatia a Bayernhez. Nekünk ez miért lett volna 40 millió??
csabcsi007 írta:A német Bild szerint harmincmillió euróért (a La Gazzetta dello Sport szerint 26 millióért plusz bónuszokért) igazolhat Benatia a Bayernhez. Nekünk ez miért lett volna 40 millió??
Gali írta:Másfél évig lesz idejük.messideco írta:
Illetve Zubi válaszolt egy kérdésre Reus kapcsán, hogy továbbra is figyeljük a piacot.
Másfél évig lesz idejük.messideco írta:
Illetve Zubi válaszolt egy kérdésre Reus kapcsán, hogy továbbra is figyeljük a piacot.
Kubla9 írta:Még a brazil újságok is azt írják hogy nem üti meg a mértéket,akkor nem értem hogy mi mitlátunk benne.Erxy írta:Erxy írta:sztem még ez a Douglast leigazoljuk, aztán ennyi volt.
Sanllehi-ék már meg is érkeztek Brazíliába, hamarosan lezárulhat a transzfer.
sry a dupláért
ehhez még annyit: egy ember nem lehet két helyen!! az előre tolt hátvédek helyét biztosítani kel!! ez alapból így működik. Alvessel két gond van (inkább) a beadásai még a nagy számok törvénye alapján sem elég hatékonyak, másrészt ha hátul van akkor is hajlamos a helyéről elkóborolni ( többnyire befelé)Alcantara írta:Chino írta:
Csak egy kérdés: Szerinted Alves tegnap a taktikát semmibe véve szaladgált fel és hagyott üres területet vagy esetleg LE elképzelése is az volt, hogy egy Elche ellen többet fusson fel, vállalva annak ódiumát, hogy szabad marad a jobbos utána?
Annak tekintetében, hogy LE világosan megmondta, nem fogják minden csapat ellen ugyanazt a taktikát erőltetni, hanem igazodnak az aktuális ellenfélhez, én nem vagyok abban biztos, hogy Alves taktikai fegyelmezetlenséget követett el tegnap.
Amennyiben igen, biztosan meglesz a retorziója, LE elég karakán palinak látszódik (lásd Deu esete).
Mivel a nyakunkon maradt és elvileg ő is elég motiváltnak látszódik az új idényben, ráadásul más alternatíva nem igazán van, szerintem adni kellene neki egy pár meccset, hogy eldőljön mi is a helyzet vele.
Még a brazil újságok is azt írják hogy nem üti meg a mértéket,akkor nem értem hogy mi mitlátunk benne.Erxy írta:Erxy írta:sztem még ez a Douglast leigazoljuk, aztán ennyi volt.
Sanllehi-ék már meg is érkeztek Brazíliába, hamarosan lezárulhat a transzfer.
sry a dupláért
Erxy írta:sztem még ez a Douglast leigazoljuk, aztán ennyi volt.