Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem tudom honnan szedte messideco, de én semmi olyasmi hírrel nem találkoztam, hogy közel lenne az OM-hez. Mindössze annyi volt pár napja hogy a Spurs meg az OM érdeklődik iránta és hogy Song inkább a PL-be menne vissza.csababarca írta:Sok vizet nem zavart, jól jártunk ezzel így.messideco írta:SongOM
a különbség a Bayern meg a mi vezetőségünk között:kristop írta:ettől függetlenül ködös a sztori. mert a marokkói mozdíthatatlannak tűnt egészen odáig, amíg le nem sérült javi martinez és nem kellett helyette valaki sürgősen.
Sok vizet nem zavart, jól jártunk ezzel így.messideco írta:SongOM
Ez már hivatalos? 5 millát olvastam valahol, de az viccnek is rossz lennemessideco írta:SongOM
Nyilván ideges vagyok, mert sokkal jobban is megoldhattuk volna ezt a nyarat, rengeteg játékos apróért váltott klubbot, mi meg hoztunk két abszolút középszert, a leginkább égetőbb posztokra.visca el barca írta:
ne haragudj Csaba, de ez is ilyen előre okoskodás, semmi több. egyelőre az égvilágon semmi alapja nincs annak amit írtál. tipikusan olyan, h felidegesítetted magad, mert nem vettük meg álmaid védőjét és innentől kezdve minden fhos, akármi történik.
én innentől bejeztem a hittérítést, egyedül nem bírom, semmi értelme.
további jó szorakozást.
ne haragudj Csaba, de ez is ilyen előre okoskodás, semmi több. egyelőre az égvilágon semmi alapja nincs annak amit írtál. tipikusan olyan, h felidegesítetted magad, mert nem vettük meg álmaid védőjét és innentől kezdve minden fhos, akármi történik.csababarca írta:Most akkor Mangala 54ért City, Benatia 30Mért BM.
Magyarul durván Suárez árából csinálhattunk volna egy top3as védelmet, hosszú évekre, Alexis eladásából meg Reust fedezhettük volna.
Nem is tudom melyik esetben jártunk volna jobban. Jah de.
Látom, nagyon képben vagy.krisztiantobias írta:Benatia után védje meg valaki Mathieu (vagy akár Vermaelen) leigazolását. De legalább csak hasonlítsuk össze a két igazolást:
Barca vezetőség:
- T-1 hónap: 10 milliót adunk
- T-1 hónap: 20 milliót kérünk
- T-2 hét: 15 milliót adunk
- T-2 hét: 20 milliót kérünk
- T-0: 20 milliót adunk
Bayern vezetőség:
- T-1 hónap: 30 milliót adunk
- T-1 hónap: 50 milliót kérünk
- T-2 hét: 30 milliót adunk
- T-2 hét: 40 milliót kérünk
- T-0: 30 millióért viszitek?
azt olvastam, hogy az egyik board tagnak van ott üzleti érdekeltsége...Capon írta:Ezek tudnak valami terhelőt a klubról azért üzletelünk velük.noname írta: Ez jó ómen.![]()
Remélem végre lezárul az igazolás.
StickyFingaz írta:Én csak azt nem értem,hogy akkor nekünk mit pampogtak arról,hogy 61 millió alatt szóba se állnak senkivel.
Engem csak az zavar, hogy mi is el tudtok volna hozni... Az már más kérdés, hogyha Mathieu nálunk beválik, Benatia pedig besül a Bayernben, akkor mi jobban jártunk!pezZy írta:http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... os-2359493" target="_blank
Engem nem zavar. Nekem nagyon tetszik eddig Matyi