Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem megkoronáztad ezzel a zárással a mai produkciót.én Keitát is nagyon szerettem. Okos tudatos játék.
Nem a látványos cselre írtam hogy felesleges hanem amikor sok. Tök mindegy hogy veszi át hatszor sarkaz vagy sem, csak ne akadjon meg a játék vagy ha igen akkor szerezzük vissza. Rég passzolni kellene de még tologat és ez szerencsére kevesebb de még benne van. Körbe veszik passzolhatna de még ide-oda forgolódik megpróbál kötényt adni összejön vagy nem, meghal a játék, ezek továbbra is előfordulnak és rontják NÁLAM a megítélését erre írtam hogy felesleges csel. Engem pont nem érdekel hogy felkapja a fülére és végigviszi ha mellette elcselezget akciókat. Nagy elfogultság azt mondani, hogy ez továbbra sincs így, mert szerintem megvan.palesz77 írta:
Amúgy a mondandóddal egyetértek, nem kell mindenkinek szeretnie a cselirályokat, de azért konkrétan feleslegesnek tartani azt, amikor egy látványos csellel veri meg az emberét szerintem is kicsit merész.
Nem tudom miről beszélsz, Puyi és Touré még hogy nem cselkirályok..hajnesz írta:Épp Puyolra, Yaya Touréra gondoltam, a teljesség igénye nélkül.
https://www.youtube.com/watch?v=385boIphu44" target="_blankhajnesz írta: Épp Xavira, Puyolra, Yaya Touréra gondoltam, a teljesség igénye nélkül. Attól,hogy csak igazi kerékpárral bicikliznek, még ikonok, és igenis szerethető miattuk egy csapat.
Épp Xavira, Puyolra, Yaya Touréra gondoltam, a teljesség igénye nélkül. Attól,hogy csak igazi kerékpárral bicikliznek, még ikonok, és igenis szerethető miattuk egy csapat.Leon írta:Igaz,nekem például a Sergi Roberto-Pedro-Alves-Douglas négyes a kedvencem!hajnesz írta: És a Barcelonát sem csak a cselkirályokért lehet szeretni.
Bob_Marley írta: Amit Neymar képvisel azt nagyon nem szeretem, felesleges cselezés. Viszont idén ha ránéz a labdára is gól úgyhogy baj nincs vele. Mondjuk mezőnyben továbbra is kevés sokszor, de mindig betalál szerencsére.
Igaz,nekem például a Sergi Roberto-Pedro-Alves-Douglas négyes a kedvencem!hajnesz írta: És a Barcelonát sem csak a cselkirályokért lehet szeretni.
Ez igaz, főleg a Busi-s rész.hajnesz írta:Azt mondjuk még mindig nem értem meg,hogy attól,hogy ti valamit szerettek,azt miért akarjátok másra is ráerőltetni?
Nekem is tetszik Neymar játéka, de én nem török pálcát Bob felett,mert neki feleslegesek a cselek. Mindenki másért szereti a focit, nem általánosíthattok ennyire. Ezzel az erővel mindenki csatár lenne, mert azokat szeretik a "szakértők" a legjobban.
Ez nagyjából olyan,mint Busquets helyzete. Valaki arra izgul,hogy Busi egy testcsellel elküld három embert hambiért, valaki meg arra,hogy Ter Stegen milyen magabiztossággal veszi le a labdát úgy,hogy ketten rontanak rá. Ezért olyan népszerü a foci,mert mindenki másért nézi, másért szereti. És a Barcelonát sem csak a cselkirályokért lehet szeretni.
Csak eredmény miatt meg nem érdemes focit nézni.Bob_Marley írta: Csak látvánnyal meccset nem lehet nyerni.
Pont a Neymar félék azok akik miatt a többség beleszeret a fociba,nem Godínok miatt.Bob_Marley írta:Felesleges az mikor ide-oda tologatja a labdát meg cipeli mikor passzolni kéne. Ráadásul nem olyan mint Busquets, aki jól fedezi és pontosan játszik hanem nekiáll kockázatos cselezésbe és sokszor el is veszti a labdát. Ezek továbbra is megvannak és ezzel a csapat nincs előrébb, de az igaz hogy szerencsére ebből kevesebb van, de továbbra is megvan sajnos.
Nem is értem hogy lettél Te futball-szerető ember.Bob_Marley írta:Amit Neymar képvisel azt nagyon nem szeretem...
busquets vkp létére olyan helyzetekben képes a lassú cseleivel elveszíteni a labdát, hogy ziccerbe kerül az ellenfél, ezerszer láttuk már.Ráadásul nem olyan mint Busquets, aki jól fedezi és pontosan játszik hanem nekiáll kockázatos cselezésbe és sokszor el is veszti a labdát.
Tehát ne cselezzen, passzolja le a legközelebbinek, azzal előrébb vagyunk, meg amúgy is látványosabb, élvezhetőbb játék, az jobban tetszene mindenkinek, ezért nézünk focit.Bob_Marley írta:Felesleges az mikor ide-oda tologatja a labdát meg cipeli mikor passzolni kéne. Ráadásul nem olyan mint Busquets, aki jól fedezi és pontosan játszik hanem nekiáll kockázatos cselezésbe és sokszor el is veszti a labdát. Ezek továbbra is megvannak és ezzel a csapat nincs előrébb, de az igaz hogy szerencsére ebből kevesebb van, de továbbra is megvan sajnos.
Aki nem vállal kockázatot, az nem futballozik igazán. Elég sajátos a felfogásod, az tény...Bob_Marley írta:Felesleges az mikor ide-oda tologatja a labdát meg cipeli mikor passzolni kéne. Ráadásul nem olyan mint Busquets, aki jól fedezi és pontosan játszik hanem nekiáll kockázatos cselezésbe és sokszor el is veszti a labdát. Ezek továbbra is megvannak és ezzel a csapat nincs előrébb, de az igaz hogy szerencsére ebből kevesebb van, de továbbra is megvan sajnos.