Sajnos én is azt hittem, hogy jól nyomja, de az a labdavesztés nem megengedett ilyen szinten. Láthatod, hogy azonnal ki is használta az Arsenal...Perrero írta:Busquets MA pont nem jó példa, elég jól nyomta sztem

Sajnos én is azt hittem, hogy jól nyomja, de az a labdavesztés nem megengedett ilyen szinten. Láthatod, hogy azonnal ki is használta az Arsenal...Perrero írta:Busquets MA pont nem jó példa, elég jól nyomta sztem
Iszom szavaid! 2-0-nál kicsit be lehetne állni bunkerfocira és megtartani az eredményt, nem Henryt hozni! mi ez gála meccs? Ibra le Toure be!!! Ugy ahogy van Pepp nyakába varrom az egészet, most álljon ki a kamerák elé és vállalja a felelösséget...albicelesteX írta:A 75. percben még nem cserélt!Aztán mikor megtette behozta azt az Henry-t aki lepkefing!!!!Udvariasságból tetted????Ez a BL nem egy barátságos jótékonysági meccs!Busquets miért kezdő????Touréval mi bajod????ÓÓÓ ha felhívhatnálak Te.....!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ne haragudj, kicsit moderáld magad. Nem tehet róla, hogy az első félidőben kihagytunk mindent. Ez van, ezt kell szeretni, a meccs előtti 2-2 én aláírtam volna...albicelesteX írta:A 75. percben még nem cserélt!Aztán mikor megtette behozta azt az Henry-t aki lepkefing!!!!Udvariasságból tetted????Ez a BL nem egy barátságos jótékonysági meccs!Busquets miért kezdő????Touréval mi bajod????ÓÓÓ ha felhívhatnálak Te.....!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Igen bakker. Csak Keita éppenséggel labdát nem szerzett,ami kellett volna. Mert 0-2 után úgy mentek át a csapaton mint kés a vajon....kennyke04 írta:Sanama írta:Nyers leszek. Rajtad ment el Pep.
Pedro egész meccsen 0. Keita 0. Busquets első félidőben jó volt,aztán gólpasszt adott szinte...
Pedro 0? oké, nem emlékezetes, de pl. Messi van az oldalán 10/1x látod ott védekezni, Pedro 10/9 és ma ez kellett!Sanama írta:Nyers leszek. Rajtad ment el Pep.
Pedro egész meccsen 0. Keita 0. Busquets első félidőben jó volt,aztán gólpasszt adott szinte...
olyan videót lehetne összerakni a mai teljesítményéről, hogy ne nevettesd ki magad! értem hogy fáj Yaya padoztatása, de azért túlozni sem kell!Busquets meg No komment.
Igen jó eredményt értünk el a 70.percig.ozsimiki írta:nah...meg ő hozta 2-0ig a meccset,ennyi. am a bírón ment el.BlauGranaGroc írta:ezt marhára eltúrta, rajta ment el a győzelem
grat
Pepnek meg tényleg grt! szépen felturbózta a srácokat, és nagyon jó eredményt értünk el.
nah...meg ő hozta 2-0ig a meccset,ennyi. am a bírón ment el.BlauGranaGroc írta:ezt marhára eltúrta, rajta ment el a győzelem
grat