Én nem a gálák elmaradása miatt vagyok "mérges" Pepre. Csak van pár dolog amit én innen a kisfotelből látok, hogy nem jól megy és ezt ő nem veszi észre, de szerintem még itt a fórumon is sokan egyet fognak érteni velem.
-Kisszögletek. Ez bizony mind elpazarolt gólhelyzet, ha olyan játékosok érkezhetnének fejelni mint Yaya, Puyi, Marquez, Piqué, Ibra, Keita. És most csak a coli jólfejelőket említem.
-Messi-Alves kapcsolat leépülése. Tavaly a látványosság fő része volt a jobboldal pazar passzolgatása.
-Begyakorolt szituációk. Mikor kiestünk a kupából egy hetünk volt ligameccsekre!!! készülni, bőven lett volna idő szöglet és szabadrúgás variációkra.
-Cserék. Leggyakrabban nem használja ki mind a 3-at (van amikor 4-et akar:) ) és azok felét is a 85.perc után abszolválja.
-Távoli lövések. Főleg a középpályásoknak kellene 16-20 méterről tüzelni. Még ha mellé is megy (Iniesta pontosságát tekintve nem kizárt ) legközelebb kénytelenek kilépni a védők és megnyílnak a sávok.
Már nem azért de szerinted Pep nem szokta visszanézni a meccseinket? Biztos vagyok benne, hogy mindig részletesen kielemzi, így bocs de alapból többet lát abból mint te.
vegyük sorra:
kisszögletek. Évek óta impotensek vagyunk szögletből, innentől kezdve nekem mindegy, hogy kisszögletet vagy nagy szögletet bénázunk el. A kisszögletnek megvan az az előnye, hogy valamilyen szinten megbomlik a belső védelem a 16oson belül, ami egy sima szögletnél szokott lenni., és elvileg a "második hullám"-nak jön a beadás.
Messi - Alves . Kell a változatosság, mert ha mindig ugyanúgy jobb oldalt lennének eröltetve, akkor hamar jönne a kiismerték a játékunkat szöveg, miért nem változtat?!? Nem baj az, ha erölteti kicsit középen is, majd belejön.
begyakorolt szituációk. ezen jót röhögtem, inkább nem is kommentálom.
cserék. Miért kellene mindig minden áron kihasználnia a 3 cserét... ez hül.yeség, már bocs.
távoli lövések. valószinüleg nem tartanánk ennyi gólnál, ha kipasszolgatás helyett 20 ,méterekről tüzelnénk. Többet érünk szerintem egy-egy meglepi lökettel (Yaya a kupadöntőn, Iniesta a Chelsea ellen.) Mintha állandóan lövöldöznénk.
Továbbra sem érzem megalapozottnak azt, hogy otthon a fotelből listát készítsünk Pep hibáiról.
Nem a gálák hiányoznak? Hanem? Tavaly ilyenkor csak 69 pontunk volt a a bajnokságban. 22-3-3-as mérleggel. Most 71 van. Gondolod, hogy ha a fenti listád tökéletessé tenné a csapatot és 28-0-0-val állnánk?... Hogyne. Szóval csak oda lyukadtunk ki, hogy a gálák hiányoznak.