Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
recrea írta:Ettől még a jobbost nyugodtan lőhetné a másik kettő.csababarca írta:Szép gólt lőtt, és fontosat.
Elég jól lövi mostanában a szabikat.
Mondjuk nem 90%os hatékonysággal, mint Lajos vagy Coutinho tenné, de így sem rossz.
Persze, én is így gondolom.recrea írta: Ettől még a jobbost nyugodtan lőhetné a másik kettő.
Ettől még a jobbost nyugodtan lőhetné a másik kettő.csababarca írta:Szép gólt lőtt, és fontosat.
Elég jól lövi mostanában a szabikat.
Mondjuk nem 90%os hatékonysággal, mint Lajos vagy Coutinho tenné, de így sem rossz.
Évek óta az mondjuk.looka írta:Lassan kijelenthetjük azt is, hogy a világ legjobb szabadrúgáslövője... is.
Olvasd el újracsababarca írta:dolgozd fel tesó, dolgozd fel.recrea írta:Nem hiszem el ezt az embert...h ilyen van.
dolgozd fel tesó, dolgozd fel.recrea írta:Nem hiszem el ezt az embert...h ilyen van.
Nem túl beszédes típus. Nem is tudom hol olvastam már,hogy az öltözőben sem tartozik a hangosabbak közé,mikor viszont mondd valamit akkor mindenki figyel rá. Persze ha valaki a csapatban szeretne maradni,ajánlott is..Pondrux írta:Csak én vettem azt észre, hogy Leo nem nagyon szokott nyilatkozni? Vajon miért van? Talán nem fárassza magát az ilyesmivel és letisztázta hogy őt hagyja békét a sajtó?
Patyi Béla, blasz 2, 1993, salakon.LG írta: Ronaldinho meg Rivaldót másolta. Rivaldo is gondolom vkitől elleste, majd az öregebbek mindjárt beírják, hogy kitől.
Ronaldinho meg Rivaldót másolta. Rivaldo is gondolom vkitől elleste, majd az öregebbek mindjárt beírják, hogy kitől.Fecooo írta:Maradonát eddig kétszer másolta, most megvan R10 is már
Egyszer mar lott egy ilyet az Argentinokkal isFecooo írta:Maradonát eddig kétszer másolta, most megvan R10 is már
MessiNeymarSuarez írta:Szegény Messi, lehet ma nem is játszik, ami érthető lenne.
Ma pár órával ezelőtt meghalt a nagyapja, szívrohamban.
Ki hány meccs alatt hozta ezt össze?recrea írta:BL
Ronci 116 gól
Messi 97 gól
Rendesen meghúzta az utóbbi 3 évet a portugál.