A Józsit akkor sem szoríthatja le a trónrólMexikóvárosban 80 újszülöttnek adtak Neymar nevet ebben az évben

Ha jobban megnézed, akkor láthatod, hogy a jobboldali képen a tükörben fotózta le magát. Erről amúgy a fordított Nike logó is árulkodik.Argyelus írta:Most akkor a tetoválás jobb vagy bal mellkason van?
Most akkor a tetoválás jobb vagy bal mellkason van?szarvasember írta:Azthiszem jól jött neki ez a +4,5 kg izom, nem esik annyit nem tudják annyiszor kibillenteni![]()
Most akkor mi?!szarvasember írta:Azthiszem jól jött neki ez a +4,5 kg izom, nem esik annyit nem tudják annyiszor kibillenteni![]()
visca el barca írta:ezt direkt néztem tegnap, sztem ugyanolyan gebe mint voltSanama írta:Amugy azt vettem eszre, mintha kicsit izmosodott volna
Mindig is mondtam, hogy ő nem szélső, és tudtam, hogy ebben igazam is van. Beljebb érzi otthonosan és sokkal jobban magát, mondhatjuk, hogy amolyan bal támadóként a balszél és a középcsatár helye között. Lucho hál'Isten be is tette oda, ahol igazán ki tud bontakozni. Óriási potenciál van még benne szerintem, ami még ki sem jött, hiába már most klasszisokkal jobb, mint egy évvel ezelőtt. Nagyon bírom a srácot, remélhetőleg nagy alakja lesz a Barcának brazil elődjeihez hasonlóan!danianevem írta:A barcastuffon néha jókat lehet csemegézni.Most éppen azt gyűjtötték össze, kik és hány mérkőzés alatt jutottak el 40 gólig a válogatottban. Hát nem akármilyen névsor közé verekedte be magát a srác: a lista.
Elképesztően sokat javult a játéka, nem bonyolítja túl a dolgokat és már inkább a játékra koncentrál. Na meg Enrique is jobban ki tudja használni a kvalitásait.
Ha így folytatja akkor szerintem 2-3 év kell nekik maximum.hank1ee írta:Lassan kezd világklasszissá érni a brazil egyébként. Nem adok 5 évet és Aranylabdás.
szoszi van.BRAZIL'S ALL-TIME TOP SCORERS
1. Pele - 77
2. Ronaldo - 62
3. Romario - 55
4. Zico - 48
5. Neymar - 40
Kicsit várjál még vele mert lehet , hogy a szmog miatt elmarad a meccs.....Leon írta:Neymar lenyilatkozta,hogy nem zavarja ha jó barátja,Messi mesterhármast rúg ellenük csak a meccset a brazilok nyerjék meg!![]()
Remélem,hogy Leo és ő is szór egy triplát,aztán nyernek az argentinok mondjuk 4-3ra!![]()
A meccs ma 14:05kor kezdődik,majd teszek fel róla pár jó streamet hátha érdekel valakit!
ezt direkt néztem tegnap, sztem ugyanolyan gebe mint voltSanama írta:Amugy azt vettem eszre, mintha kicsit izmosodott volna
Jobb lesz idén, sokkal érettebb a játéka és tényleg érzik egymást Messivel a pályán, ami szerintem a legfontosabb.shutterisland írta:szépen bekezdett, tavaly sem volt rossz egyébként, de idén talán ki is fog végre teljesedni.![]()
elsősorban a helyzetkihasználása fejlődött, jót tett neki a vébé.
kár, hogy munir gyakorlatilag elvett ma tőle egy gólt.