2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
MessiNeymarSuarez írta:ungabunga-kezelése
Már részben a csapattal edz. Gondolom 2-3 héten belül kipróbálja magát meccsen, ha megint fáj a térde, megműtik, ha nem, örülünk.Nero. írta:Mostanában nincs sok idom úgyhogy nem nagyon tudom követni a híreket a palival kapcsolatban, valaki felvilágosítana arról hogy mi van/lesz vele?
Csak mert olvastam olyat is hogy ki kell hagynia az egész évet, máshol meg azt hogy jövő héttől már lesz.
Az a baj Umtitivel kapcsolatban is már kb csak akkor lehet elhinni ,hogy felépült ,ha a keretben látjuk .Cestus írta:Umtiti nemrég az OL TV-nek azt nyilatkozta, hogy mindent megtesz azért, hogy a Lyon ellen pályára léphessen. Ma pedig részleges edzésmunkát végzett a többi játékossal.
https://pbs.twimg.com/media/Dy4LvUhW0AA6VZS.jpg" target="_blank
Hátha össze bírják végül drótozni, nagyon kellene a védelmünknek egy csúcs Umtiti. Hatalmas löket lenne.
A klub orvosai már az elejétől fogva műtétet javasoltak, Umtiti nem akarja bevállalni..csababarca írta: 3 hónap után rájöttek.
brafó
akkor ebben a szezonban már nem játszik.
Már megérkezett, de november óta nem edzett, mert excsapata száműzte. Szóval gondolom először rendbe kell hoznia magát.messideco írta:Elméletileg igen, de még a keretben nem nagyon láttam, talán a B csapatnál szerepel.
De most megvagyunk mennyiségre...
3 hónap után rájöttek.soadroli írta:Umtiti won't be ready for the game against Lyon, his knee is not recovered. The club's doctors told him that there's no way out: he'll have to undergo surgery. [Catalunya Ràdio]
Hát igen, ha már másfél év után fizuemelést kezdett el hajszolni, adhatna a klub orvosainak a véleményére jobban (ha igazak az erről szóló hírek). De én bízom benne, hogy azért ment bele a stáb a műtét elnapolásába, mert úgy gondolják, hogy nem jár komoly kockázattal halogatni. Kényes a helyzet, mert állítólag az orvosok azt mondták neki, hogy oké, hogy jobban érzi magát, de a sorozatterheléstől ki fognak újulni a bajok.MessiNeymarSuarez írta:Ez igaz, de az a baj hogy a hírek szerint az orvosok nagyon erősen a műtétet tanácsolták(a Barca orvosai csak tudhatnak valamit ha még CR is oda járt), de Umtiti visszautasította és inkább alternatív megoldásokat választott, amiknek azóta is erősen kérdőjeles a hatása.
Ha jönne De Ligt nyáron, és Lenlettel jó párost alkotnának, akkor bizony Umtiti elég kellemetlen helyzetben találhatja majd magát mire visszaér a műtétből ha egyszer végre valahára megműtik.
Persze az lenne a legjobb, ha valami csoda folytán tényleg hatott volna a kezelés és hamarosan 100%-osan látjuk a pályán minden probléma nélkül, bár ezt erősen kétlem.
Ez igaz, de az a baj hogy a hírek szerint az orvosok nagyon erősen a műtétet tanácsolták(a Barca orvosai csak tudhatnak valamit ha még CR is oda járt), de Umtiti visszautasította és inkább alternatív megoldásokat választott, amiknek azóta is erősen kérdőjeles a hatása.Cestus írta: Én úgy vagyok vele, hogyha az orvosi stáb lát arra reális esélyt, hogy természetes módon meggyógyuljon, akkor érdemes lehet még pár hónapot várni a dologgal (nem mindig a legjobb megoldás a műtét), a mostani BL kieséses szakaszára valószínűleg már így sem kapjuk vissza. Ha nyár elején megműtik, kb. 2020-ra jöhet majd vissza, akkor meg kezdődik megint a kupa hajrája és a BL érdemi része. 2019 őszét megint le tudjuk majd valószínűleg hozni nélküle, ha Lenglet továbbra is hozza a szintet, bár Umtitivel stabilabb lenne a védelem, ami pontokat érhet akkor is adott esetben.
Én úgy vagyok vele, hogyha az orvosi stáb lát arra reális esélyt, hogy természetes módon meggyógyuljon, akkor érdemes lehet még pár hónapot várni a dologgal (nem mindig a legjobb megoldás a műtét), a mostani BL kieséses szakaszára valószínűleg már így sem kapjuk vissza. Ha nyár elején megműtik, kb. 2020-ra jöhet majd vissza, akkor meg kezdődik megint a kupa hajrája és a BL érdemi része. 2019 őszét megint le tudjuk majd valószínűleg hozni nélküle, ha Lenglet továbbra is hozza a szintet, bár Umtitivel stabilabb lenne a védelem, ami pontokat érhet akkor is adott esetben.MessiNeymarSuarez írta:Még mindig sámánhoz jár reménykedve hogy helyrehozza a térdét, addig amíg nem műtik meg szerintem felesleges a visszatéréséről beszélni, mert ha újból pályára is lép, szép eséllyel ugyanaz lesz mint ősszel, hogy újból rásérül sajnos.(persze ne legyen igazam, jó lenne ha az ellenkezője valósulna meg)
Neki pedig különösen óvatosnak kellene lennie, mert ha jól emlékszem tizenévesen is volt egy súlyos térdsérülése.
Részben megértem hogy nem akarja a műtétet, de ha ősszel megműttette volna magát, most február-márciusban már vissza is térhetett volna, ehelyett kockáztatja lassan már az egész karrierjét is.
Még mindig sámánhoz jár reménykedve hogy helyrehozza a térdét, addig amíg nem műtik meg szerintem felesleges a visszatéréséről beszélni, mert ha újból pályára is lép, szép eséllyel ugyanaz lesz mint ősszel, hogy újból rásérül sajnos.(persze ne legyen igazam, jó lenne ha az ellenkezője valósulna meg)focista555 írta:Van róla valami hír? Mikorra várható a műtét/felépülés?
Most egy díjátadó-gálán azt nyilatkozta, hogy jól van, de nem tudja, mikor tér majd vissza. Valverde szintén annyit mond, hogy jól van, folytatja a rehabilitációját. Régebben olyan pletykák is voltak, hogy a Lyon ellen már kezdő szeretne lenni, de vészesen közeledik a meccs, érdemben pedig nem hallunk arról, hogy javulna az állapota.focista555 írta:Van róla valami hír? Mikorra várható a műtét/felépülés?