Mindegyik mezünkről az utóbbi években ez volt a véleményem, de most ez tényleg az...

Így is lesz rajta, az ujján, a belsején..visca el barca írta:azért mondjuk a sok csupaszmez fanatikusnak megmondanák, hogy vagy szponzor, vagy megy neymar, igen meglennének döbbenve
A mintáról nekem az a áték jut az eszembe ahol ugrálni kell egy figuárval míg az összes kockára nem ugrottálCsacsMate írta:Mennyire reális ez a mez? Ilyenkor már annyira nem szokásuk tévedni, mert lassan be kell mutatni a jövő évit.
Kash írta: Jó, bugyután fogalmaztam, de véleményem szerint elsősorban az számít, hogy minőséges legyen, az, hogy hogyan néz ki, már másodlagos dolog, főleg, ha egy futbal klubnak készítjük...Ők mondják meg, hogy hogyan nézzen ki, hiszen a klubnak készül.
Jó, bugyután fogalmaztam, de véleményem szerint elsősorban az számít, hogy minőséges legyen, az, hogy hogyan néz ki, már másodlagos dolog, főleg, ha egy futbal klubnak készítjük...Ők mondják meg, hogy hogyan nézzen ki, hiszen a klubnak készül.MichaaBee írta:Bocs, de akkor mégis mi lenne a dolguk?Kash írta:Folyton sarazzátok a nike-ot, ezért felteszek egy hülye kérdést:
A Barcelonának nincs beleszólása abba, hogy milyen mezt szeretnének látni jövőre?
Egyszerűen nehezen tudom elképzelni, hogy rábízzák az egészet egy sportszergyártó cégre, akiknek nem az a dolguk, hogy a dizájnon törjék a fejüket.Jelentős bevételük származik abból, hogy milyen mezt dobnak a piacra, nem jófejségből adnak évente több millió (ugye a mostani tárgyalások alapján majd közel 100) eurót, hogy ne legyen beleszólásuk, mit adnak el.
Nagyon ronda ez a zöld-rózsaszín párosítás. Talán nem sikerül alúlmúlniZozzy 5 írta:na hát mi ne szóljunk semmit, a Betis rózsaszín-zöld csíkos mezben tolja épp.
Bocs, de akkor mégis mi lenne a dolguk?Kash írta:Folyton sarazzátok a nike-ot, ezért felteszek egy hülye kérdést:
A Barcelonának nincs beleszólása abba, hogy milyen mezt szeretnének látni jövőre?
Egyszerűen nehezen tudom elképzelni, hogy rábízzák az egészet egy sportszergyártó cégre, akiknek nem az a dolguk, hogy a dizájnon törjék a fejüket.
Ja így már értem. És amúgy ezek tényleg tök jó ötletek lehetnének, kár hogy nem csinálnak ilyeneket.Bob_Marley írta:palesz77 igazad van, mert az a Kappa mez egyébként nagyon jó volt, de én olyanra is gondoltam, hogy 1-1 meccs erejéig pl csak szám mint régen.Bevételt felajánlani jótékonyságra a szponzorok égisze alatt és akkor az úgy nekik is tök jól kijöhet.
Utópisztikus, de jól kivitelezett marketing stratégiával a Ligának lehetne reklámot csinálni ezzel.
Jó, de hagyomány úgy alakul ki hogy elkezdik.visca el barca írta:ott van ennek hagyománya, itt nincs
Az eddigi hírek arról szóltak, hogy a 90-es évek elejéről mintázott mezeink lesznek jövőre. Szóval hódíthat a retro, ha az első hírek az igazak..Bob_Marley írta:...