Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
butaság.duncan írta:Szerintem egyszerűen az a helyzet,hogy Pep szövegel a sajtónak és közben ez a kupa nem fontos neki. tudja,hogy a BL-re és a bajnokságra kell koncentrálni,innen ki kell esni, ezért volt alibi-kezdő a pályán. Kiesünk,higgyétek el és ez nem lesz véletlen.
Azért mert egy önfejü kis...madmushroom írta:Nem értem, hogy miért ezzel a kezdővel álltunk ki. Hazai pályán kellett volna ezt a meccset bebiztosítani, semmi más nem kellett volna hozzá csak Xavi és a szokásos védelem illetve Ibra a kezdőbe. Tenerife ezzel a kezdővel is verhető lett volna, ott lehetett volna pihentetni és játszatni a többieket. Nem értem, nem értem és nem értem.
Persze, nem azért.Colos írta:Oké-zsoké. Félreértés ne essék, nem kötekedni akartam, csak ez így annyira... hülyeségnek hangzik. Ha érted, hogy értem. Persze lehet, hogy Pep ennyire álszerény, de ha "úgy" értjük, akkor meg nincs benne semmi furcsa. Azért gondoltam, hogy ebben a formában ez kissé provokatív.
Oké-zsoké. Félreértés ne essék, nem kötekedni akartam, csak ez így annyira... hülyeségnek hangzik. Ha érted, hogy értem. Persze lehet, hogy Pep ennyire álszerény, de ha "úgy" értjük, akkor meg nincs benne semmi furcsa. Azért gondoltam, hogy ebben a formában ez kissé provokatív.Etooka írta:Colos írta:Már szóvá tettem a cikk alatt is, hogy a hivatalos oldalon úgy fogalmaz Guardiola, hogy az egyik legerősebb kerettel rendelkeznek. És ezt így már nem is kell magyarázni, mert tökéletesen igaz.Guardiola nyilatkozatát általában mundóról és sportról szedjük, mivel ott sokkal bátrabban fogalmaznak, és olyan dolgokat is leírnak, amit a hivataloson nem szoktak(pl egy-egy határozottabb állásfoglalást stb.).SPORT.es írta:"de acuerdo con su presidente cuando dijo que tenían la mejor plantilla de España"
Mindkettő jó, elképzelhető, hogy mindkettő elhangzott a szájából, de egyik az egyiket, a másikat a másikat írta le.
Colos írta:Már szóvá tettem a cikk alatt is, hogy a hivatalos oldalon úgy fogalmaz Guardiola, hogy az egyik legerősebb kerettel rendelkeznek. És ezt így már nem is kell magyarázni, mert tökéletesen igaz.
Guardiola nyilatkozatát általában mundóról és sportról szedjük, mivel ott sokkal bátrabban fogalmaznak, és olyan dolgokat is leírnak, amit a hivataloson nem szoktak(pl egy-egy határozottabb állásfoglalást stb.).SPORT.es írta:"de acuerdo con su presidente cuando dijo que tenían la mejor plantilla de España"
Én úgy tudom korábbi cikk(ek)ből, hogy Pep nagyobb hatáskört akar magának, illetve a klubot belülről szeretné kicsit megreformálni (pl.: utánpótlás)duncan írta:Na ezen nagyon jót nevettemmindorokke_barca írta: Meg akarja várni az új elnököt. Meg akarja várni, hogy milyen perspektivák nyílnak meg a jövő évre a csapatnál, meg hogy igényt tart e rá egyáltalán az új elnök.Nincs olyan ember a világon,aki jelenleg Guardiolát ne tenné a csapata élére,pláne,ha ez a csapat a Barcelona! Hidd el nekem ,akárki lesz az új elnök,Peppel akar majd hosszabbítani,az 1000%.
A dolog mögött inkább az állhat,hogy nem akar abba a hibába esni,mint anno Rijkaard. Nagy siker után nagy visszaesés. Kötve hiszem azt,hogy ha hosszabb távon jól megy a csapatnak,akkor ne maradna. Egyelőre kivár, a csapattal törődik.Ez a dolga,ennyi,nem kell ezt túlbeszélni.
Na ezen nagyon jót nevettemmindorokke_barca írta: Meg akarja várni az új elnököt. Meg akarja várni, hogy milyen perspektivák nyílnak meg a jövő évre a csapatnál, meg hogy igényt tart e rá egyáltalán az új elnök.
Már szóvá tettem a cikk alatt is, hogy a hivatalos oldalon úgy fogalmaz Guardiola, hogy az egyik legerősebb kerettel rendelkeznek. És ezt így már nem is kell magyarázni, mert tökéletesen igaz.Zozzy 5 írta:"Egyetértek Del Nidóval, a Ligában a legerősebb kerettel rendelkeznek”
Azért emögött erős pszichológiát érzek
Meg akarja várni az új elnököt. Meg akarja várni, hogy milyen perspektivák nyílnak meg a jövő évre a csapatnál, meg hogy igényt tart e rá egyáltalán az új elnök.Srácok. Pep szerződése az év végén lejár. Miért nem hosszabbít még?
Megvárja az elnökválasztást és csak aztán hosszabbít?
VAGY TALÁN ELMEGY?!
bali 15 írta:Srácok. Pep szerződése az év végén lejár. Miért nem hosszabbít még?
Megvárja az elnökválasztást és csak aztán hosszabbít?
VAGY TALÁN ELMEGY?!
Az,ami minden más esetben.Andris írta: Kíváncsi lennék, ha másért nem is, azért, hogy mi történne abban az esetben. Például itt.