Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+1 piros pont a gyereknek h nem valami gagyi ferrariban ül, hanem egy mc12-benZBarca írta:Neymart megbüntette a spanyol rendőrség. Az indok: a kocsijának túlságosan le volt sötétítve az ablaka.
Igen, valahogy úgy.daffy írta:Ezt úgy érted egyébként,hogy Mandzukicnak 10-ből 7szer bejön,hogy jobbra viszi,akkor jobbra fogja vinni,Neymar pedig arra,amerre nem lépett a védő?
Én sztem ez 100% improvizáció. Ilyen nincs, hogy előre kigondolod az egészet. Odakerül elé a labda és a védő helyzetétől függően áll neki cselezni. Nem hiszem, hogy ezt túl kell bonyolítani.daffy írta:Én nem tudom ki hogy csinálja,de sosem próbáltam előre kitalált cselekkel focizni. Nem is látom értelmét. Az a grundon talán jó lehetett volna,de már az nb2-ben sem lett volna elég.
Neymar brazil,nem feltételeztem róla a cikk előtt sem,hogy nem ösztönös a dolog.
Ezt úgy érted egyébként,hogy Mandzukicnak 10-ből 7szer bejön,hogy jobbra viszi,akkor jobbra fogja vinni,Neymar pedig arra,amerre nem lépett a védő?
Én nem tudom ki hogy csinálja,de sosem próbáltam előre kitalált cselekkel focizni. Nem is látom értelmét. Az a grundon talán jó lehetett volna,de már az nb2-ben sem lett volna elég.ZBarca írta: A cikkben azt írják, hogy ez ösztönös neki. De ha mondjuk Mandzukic vezeti rá a labdát egy védőre, ő a tapasztalataiban bízik (gondolom én) és úgy fűzi át magát rajta. Nem akarok itt okoskodni, lehet, hogy én értem félre a cikket, de nekem ezt jött át.
A cikkben azt írják, hogy ez ösztönös neki. De ha mondjuk Mandzukic vezeti rá a labdát egy védőre, ő a tapasztalataiban bízik (gondolom én) és úgy fűzi át magát rajta. Nem akarok itt okoskodni, lehet, hogy én értem félre a cikket, de nekem ezt jött át.daffy írta:A focisták úgy szokták. Ha vezeted egy védőre a labdát,akkor a helyzet adja meg,hogy milyen cselt csinálsz.ZBarca írta:Neymar csekély agyi aktivitása bizonyítja zsenialitását.
Ezek szerint a cseleit ösztönösen csinálja? Értsd: a másodperc töredéke alatt "kitalál" egy cselt?
A focisták úgy szokták. Ha vezeted egy védőre a labdát,akkor a helyzet adja meg,hogy milyen cselt csinálsz.ZBarca írta:Neymar csekély agyi aktivitása bizonyítja zsenialitását.
Ezek szerint a cseleit ösztönösen csinálja? Értsd: a másodperc töredéke alatt "kitalál" egy cselt?
pontosan. ha jól emlékszem valami 60-70 körül "egyeztünk" meg a kamu alapítványos dolgokkal együtt, de már nem emlékszem pontosan, annyira nem érdekel. aláírási pénz, ügynöki díj, meg a barátságos meccseket, amit lejátszottunk/lejátszunk ne számoljuk már bele. ezekkel már mi is átesnénk a ló túloldalára és írhatjuk, hogy 100 meg 200 millió volt.Barcaman1993 írta:Ez így is van, csak az aláírási pénzt, a marketingjogokat, játékosmenedzseri díjakat stb. a többi átigazolásnál senki nem számolta fel, míg a Neymar transzfernél igen. Ne higgye senki, hogy Ronaldo, Bale, Ibra, Kaká, Falcao stb. csak annyiba kerültek, mint amennyit kommunikáltak.
Ez így is van, csak az aláírási pénzt, a marketingjogokat, játékosmenedzseri díjakat stb. a többi átigazolásnál senki nem számolta fel, míg a Neymar transzfernél igen. Ne higgye senki, hogy Ronaldo, Bale, Ibra, Kaká, Falcao stb. csak annyiba kerültek, mint amennyit kommunikáltak.palesz77 írta: Áltathatjuk magunkat, attól még 86 milliót fizettünk érte összesen..
Nem szeretnék vitát generálniRumig írta:Így van. Alfa, anno lefutottuk ezeket a köröket, akkora kamu tételek vannak benne, amit még nem szégyelltek. És pl a Santosból sem fog jönni semmilyen tehetség, ezt le merem fogadni - hogy csak egyet említsek.palesz77 írta:Áltathatjuk magunkat, attól még 86 milliót fizettünk érte összesen..Alfa írta: A hivatalos átigazolási díj akkor 57 milla volt
Ráadásul azóta még az adóhivatalnak is tejeltünk rendesen, úgyhogy volt annyiba, mint a Realnak a walesi. És egyelőre nem kérdés, melyik vált be jobban.Persze ez remélhetőleg még változik.
Mert normálisan egy klub a játékos játékjogáért fizet, nem mindenféle kitalált dolgokért, amivel csökkenthető a "hivatalos" átigazolási összeg.Az tény , de az összes átigazolásnál csak azt számítják amit a játékos játékjogáért fizetett a klub ennyi erővel akkor suárez se 88 volt hanem jóval több ( de elmondható Baleről vagy akárkiről )
De mondom, anno meg lett ez tárgyalva, ne kezdjük újra.
Így van. Alfa, anno lefutottuk ezeket a köröket, akkora kamu tételek vannak benne, amit még nem szégyelltek. És pl a Santosból sem fog jönni semmilyen tehetség, ezt le merem fogadni - hogy csak egyet említsek.palesz77 írta:Áltathatjuk magunkat, attól még 86 milliót fizettünk érte összesen..Alfa írta: A hivatalos átigazolási díj akkor 57 milla volt
Mert normálisan egy klub a játékos játékjogáért fizet, nem mindenféle kitalált dolgokért, amivel csökkenthető a "hivatalos" átigazolási összeg.Az tény , de az összes átigazolásnál csak azt számítják amit a játékos játékjogáért fizetett a klub ennyi erővel akkor suárez se 88 volt hanem jóval több ( de elmondható Baleről vagy akárkiről )
Az tény , de az összes átigazolásnál csak azt számítják amit a játékos játékjogáért fizetett a klub ennyi erővel akkor suárez se 88 volt hanem jóval több ( de elmondható Baleről vagy akárkiről )palesz77 írta:Áltathatjuk magunkat, attól még 86 milliót fizettünk érte összesen..Alfa írta: A hivatalos átigazolási díj akkor 57 milla volt
A hivatalos átigazolási díj akkor 57 milla voltRumig írta:Te maradtál le. 86, 2 M€ volt.Alfa írta:Suarez leigazolásakor egy csomó oldal kirakta a TOP10 átigazolást és ott Neymar 88 Millára van írva. Én maradtam le valamiről vagy ők tudják rosszul mert nekem 57 milla rémlik
Te maradtál le. 86, 2 M€ volt.Alfa írta:Suarez leigazolásakor egy csomó oldal kirakta a TOP10 átigazolást és ott Neymar 88 Millára van írva. Én maradtam le valamiről vagy ők tudják rosszul mert nekem 57 milla rémlik
Be is b.szna ha lenyilatkozná, hogy kapja be Masch meg Messi is, kapjanak kiZBarca írta:Szerintem szép tőle, hogy a barátainak szurkol a döntőben, függetlenül attól, hogy ősi riválisok.Leon írta:Arról amit Zuniga tett nem írok semmit mert nem szalonképes...![]()
Neymar:
- A fináléra mindkét csapatnak sok szerencsét kívánok. Mivel szinte már mindent megnyert, Leo Messi megérdemli a vb-címet. Mint barátom, s mint barcelonai csapattársam neki, s persze Mascheranónak fogok szurkolni a döntőben.
Szerintem szép tőle, hogy a barátainak szurkol a döntőben, függetlenül attól, hogy ősi riválisok.Leon írta:Arról amit Zuniga tett nem írok semmit mert nem szalonképes...![]()
Neymar:
- A fináléra mindkét csapatnak sok szerencsét kívánok. Mivel szinte már mindent megnyert, Leo Messi megérdemli a vb-címet. Mint barátom, s mint barcelonai csapattársam neki, s persze Mascheranónak fogok szurkolni a döntőben.
népszerű lesz a brazilok körébenLeon írta:Neymar:
Ha ugyanebben a nyilatkozatában ő megtudott bocsájtani Zúñigának, akkor ezt mi szurkolók is nyugodtan megtehetjük.Leon írta:Arról amit Zuniga tett nem írok semmit mert nem szalonképes...![]()