Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nos, akkor erre reagálnék kicsit...Nervo írta:A 35 milliós értékű D.Luizra, vagy a 30 milliós Verthongenre szerinted van esélyünkSubinho írta:Ezek komoly nevek??? Lukaku, Insigne, Musacchio, Abdennour... Komolyan???Ennek a klubnak nem ez az átigazolási politikája, nem a real vagyunk akik 100 milliókal játszanak minden évben.
Az általam említett játékosok elismert jó játékosok, szerinted majd Bartóék majd pont a fene nagy költekezésükről váltak híressé, amikor egy teljes évet védő vásárlás nélkül kezdtünk el
. Majd kiderül mi lesz, de nem hiszem hogy nagy nevekre lesz esélyünk.
bár igaz lenne... rajta és a Barcán kívül úgysem kellene senkinek. tudom ez itt vörös posztó, de én Mascheranót játszatnám a helyén és inkább töle szabadulnék. az a játék amiben őt istenítitek éppen most van kifulladóban, szerintem vele együtt.barcafacan írta:Azt írja az ujság, hogy Pepnek Busquetsre féj a foga. Adja érte Martinezt és Pizzarot - és viheti.
visca el barca írta:unják már a bl-t, két év mulva uefa kupát akarnakSubinho írta:Ezek komoly nevek??? Lukaku, Insigne, Musacchio, Abdennour... Komolyan???
unják már a bl-t, két év mulva uefa kupát akarnakSubinho írta:Ezek komoly nevek??? Lukaku, Insigne, Musacchio, Abdennour... Komolyan???
Melyik ujsag, a kepes sport?barcafacan írta:Azt írja az ujság, hogy Pepnek Busquetsre féj a foga. Adja érte Martinezt és Pizzarot - és viheti.
A 35 milliós értékű D.Luizra, vagy a 30 milliós Verthongenre szerinted van esélyünkSubinho írta:Ezek komoly nevek??? Lukaku, Insigne, Musacchio, Abdennour... Komolyan???
Azét azt a Ter Stegen gyereket sem írnám le, mert nagyon jól véd.mess2009 írta:azt írtam kapus ügyben, hogy egy lépést sem kellett volna tenniük a Spanyol Ligából, hogy jobbat találjanak a németnél, most javítok: még Barcelonából sem kellett volna elmenni az Espanyolból ez a Casilla gyerek bőven van olyan jó.
Örülök, hogy nemcsak én látom ugyanígy a helyzetet.palesz77 írta: De pár komolyabb beszélgetés az edzővel meg Xaviékkal, és beállna optimálisra a passz-csel arány szerintem. De én továbbra is támogatom a jövetelét, pont az tetszik benne, hogy elég tökösnek tűnik ahhoz, hogy ne csak Messire bízzon mindent, hanem ő maga törjön kapura ha esélye van rá.
az mindegy, hogy ki mit nyilatkozik, Bale is egész nyáron azt szajkózta tavaly, hogy marad a Spursben, és nézd meg hogy most hol játszik.Leon írta:
Kár érte mert Reus után Aguero is lenyilatkozta,hogy marad a Citynél!![]()
Egyébként ha Suarez el kezdi verni az asztalt,hogy ő mindenképp a Barcába akar menni akkor is ki kéne fizetni érte a 70-80 milliót?
Csak mert a piaci értéke jelenleg 50 millió euró körül van.Annyit megérne!
A David Luizos cikk elég kamuszagú. Nem tudom, hogy a Bild mennyire hiteles lap, de ez a kedvencem részem:Chino írta:
Megint beindult a pletykaáradat. Luizt állítólag inkább Münchenbe adná Mou, ráadásul sokkal olcsóbban. Legalábbis a Bild szerint. Mondjuk ez már azért is baromság mert ebbe a játékosnak is van beleszólása. Úgyhogy ha ide akar jönni és nem a németekhez, akkor Mou cumizhat.
Ez a túl nagypofájú dolgot hagyjuk már. Tellonak nem nagy a pofája, hogy beszól az edzőnek, vagy mi a bajod Deulofeuval. Nem tudom hányszor láttad játszani vagy miből gondolod. Jöjjön ide aztán nézzük meg mit tud. Telloért meg imádkozzunk ki 10-12 milliót a Pooltól.kadarzsolt85 írta:Hat ugyes de nem szeretem mert tul nagy a pofaja es amugy tudom ,hogy nem egy poszt de Hallilovic sokkal nagyobb tehetseg mint Gerrard tul nagykepu en azert nem szeretem inkabb a realban a helye mint nalunk!lamasia2867 írta:https://www.youtube.com/watch?v=9s2vrr7eJ74
Nem csúnya...![]()
Örülnék ha visszatérne Dulifuli![]()
Pedro meg mehet amerre lát...
Tellot én kölcsönadnám, akkor kiderülne, hogy tényleg csak kevés neki a játéklehetőség, vagy nem Barca-szint. Pedro szerintem is mehet, árából meg jöhetne Reus, csak sajnos lenyilatkozta, hogy meg minimum egy evet marad Dortmundban.Subinho írta:Az a helyzet, h amikor Tello rendszeresen játszott vmelyik szezon végén, ő is jól tolta. Csak hát Neymar mögött még Pesto is ott van. Én Pedrot passzolnám el és Tello lehetne a csere több játékkal. Dölo meg lehetne Alexis mögött...