Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyébként ez a hajszálcsíkozás miért jó? A magyar válogatottnak is lehetett szavazni, hogy ilyenbe menjenek e az eb-re. Persze akinek van ízlése az leszavazta. Az idegenbeli mez ha tényleg ez leszvisca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ep-2485801
ha ez lesz, azt hiszem sikerülne a nájkinak minden idők legundorítóbb mezét elkészítenie
Ez igaz, de a mezeket mi vesszük meg.jelwaz írta:Ne haragudjatok, de tök szakmaiatlan szemmel nézitek. Ok, tetszik egy terv, nem tetszik egy terv, ez tökrendben van. De nem akárki lesz tervező a Nike-nál, és gondolom nem akárkit neveznek ki, hogy a Barca kollekcióját tervezze. Rengeteg olyan szempont lehet, amiről fogalmunk sincs, arról nem is beszélve, hogy a monitor és a papír mindent elbír,
Nem ír oda smilet, de Zola ezeket nem komolyan írja..Bob_Marley írta:off: ilyenkor tényleg elgondolkozok azon, hogy vajon ennyire nem érthető néha amit írok....Mert akkor egyértelműen velem van a baj, ha ebből valaki azt hozza ki hogy én rasszista vagyok.
Az, rasszista.... A feketéről beszéltem és nem azt írtam a feketékről. Valamint gyász, halál, komorság, elmúlás jut eszembe, nem fejtettem ki, de szerintem egyértelmű volt.zola8787 írta:RASSZISTA!Bob_Marley írta:A feketéről csak negatív dolgok jutnak eszembe
RASSZISTA!Bob_Marley írta:A feketéről csak negatív dolgok jutnak eszembe
Ha ezek így fognak kinézni akkor ki fog nyílni az a pénztárca.palesz77 írta:ezzel a hazaival
Köszi szépen, nem tudtam hol keressem..Nero. írta:https://www.facebook.com/VivaFCBarcelon ... =3&theater
Ezt akarta gondolom. Ez tényleg elég zorall, de szerintem nem lesz belőle semmi.
Nekem sem.Alfa írta:Nekem se . Viszont hátulról elég jól néz kipalesz77 írta: Ez csak nekem nem jó?
Nekem se . Viszont hátulról elég jól néz kipalesz77 írta:Ez csak nekem nem jó?
Most már nem tudom, hogy komoly volt vagy sem. Felkiáltó jel, se smiley se semmi egyéb. Komolynak tűnt, de én is megrökönyödtem rajta, mert nagyon abszurd lenne.recrea írta: Ugye nem vetted komolyan?!
A kozepso az a kapusmez gondolom, a masodik szamu az a zoldeskekes lenne jobboldalt. Ezt a kort amugy minden evben lefutjuk a forumon parszor, hogy a kapusmez mekkora meno cseremez lenne..visca el barca írta:lila mezre non-stop élveznék, de kétlem, hogy a real színeiben pompáznánk...
Pedig elsore teljesen valosnak tunt, de most hogy igy mondod..Bob_Marley írta:Ez tuti hamis, ilyenről szó sincs, abszurd lenne.
Ugye nem vetted komolyan?!Bob_Marley írta:Ez tuti hamis, ilyenről szó sincs, abszurd lenne.
Ez tuti hamis, ilyenről szó sincs, abszurd lenne.