Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
azért ez nagy retekség...connor írta:Porcelán-kapitány
én is+én semTZS írta:Sakho-s dolgot én is nagyon sajnálom, és abszolút nem értem...
Nem játszott hétvégén a Chelsea, pénteken játszott az európai szuperkupáért.neobarca írta:Több Barcelonához közeli forrás lehozta, hogy jelenleg is a városban tartozik. Nagy meglepetés lenne. Én személy szerint nem bízom a dologban, de ha igaz és tényleg ott van, talán nem várost nézni. Egyébként nem tudom, de 7végén játszott a Chelsea bajnokián? Mert abból ki lehet indulni, mennyire valósak a híresztelések...pitta19 írta:Tegnap a meccs közben mondta Farkas Norbi, hogy David Luiz szombat óta Barcelonában tartózkodik. Erről esetleg valaki valamit?
Habár a vezetőség kategorikusan kijelentette, hogy nem lesz nyáron több igazolás, hátha meglepnek minket...
Több Barcelonához közeli forrás lehozta, hogy jelenleg is a városban tartozik. Nagy meglepetés lenne. Én személy szerint nem bízom a dologban, de ha igaz és tényleg ott van, talán nem várost nézni. Egyébként nem tudom, de 7végén játszott a Chelsea bajnokián? Mert abból ki lehet indulni, mennyire valósak a híresztelések...pitta19 írta:Tegnap a meccs közben mondta Farkas Norbi, hogy David Luiz szombat óta Barcelonában tartózkodik. Erről esetleg valaki valamit?
Habár a vezetőség kategorikusan kijelentette, hogy nem lesz nyáron több igazolás, hátha meglepnek minket...
Azért az a barátságos meccs innen sem maradhat ki.szarvasember írta:Barcelona are preparing to sign David Luiz for £33.78M + Bartra + 1 Game in London . A value of £44M. [Mundo]
Szegény... hogyan fog most így megélni? Szűk idők köszöntene beferninho írta: Úgy tudom, hogy évi 6 milliót fog keresni a Chelseanél, az azért nem sok, mondjuk volt mit felhalmoznia...
Úgy tudom, hogy évi 6 milliót fog keresni a Chelseanél, az azért nem sok, mondjuk volt mit felhalmoznia...Barcaman14 írta:Pláne ha megnézzük, az utóbbi időben mutatott fizetési igényeit.blaugrana99 írta:Hát Samuról lemaradtunk. Elvitte a cselszki.
Lemaradtunk? Szerintem egy pillanatig nem fordult meg senkinek a fejében a klub háza táján, hogy visszacsábítsuk Eto'o-t. Pláne ha megnézzük, az utóbbi időben mutatott fizetési igényeit.blaugrana99 írta:Hát Samuról lemaradtunk. Elvitte a cselszki.
Szerintem itt inkább az a gond, hogy Tata későn érkezett.csababarca írta:elvileg nem igazolunk több játékost, a klub szóvívője,Freixa szerint.
Okos,jól átgondolt döntés ez! Pff...
Kicsit ciki mondjuk,hogy 3 hónap alatt nem tudtunk egy védő elé sem olyan koncepciót letenni,hogy az esetleg elgondolkozzon az ideigazoláson,kellemetlen. Nem baj,még egy év a posványban.