Sanama írta:De Muniesat rogton el kellett kuldeni!
De ha történetesen nem üti meg a szintet, akkor mi van? Csak azért ne ragaszkodjunk valakihez, mert a saját nevelés és a hiányposzt halmazok metszetébe belefér a neve. Végig játszott a B csapatban, pontos képet kaphattak róla, hogy mire képes.
Sanama írta:Még most sem értem, hogy lehet ilyet mondani, amikor se Muniesa, se Bartra, se Fontás nem játszott annyit, hogy ezt ki lehessen jelenteni.
Abidal első operációja előtt hozták fel Fontást, nem győzte meg az edzőket, majd a Mallorcában sem váltotta meg a világot. Nem tudom, meddig kellene őket erőltetni, hogy kimondhassuk, hogy kevesek a felnőtt csapathoz? De tényleg érdekelne a jó megoldás, mert itt mégis csak az van, hogy látják őket napi két edzésen, meg egy pár meccsen, mégsem tartanak rájuk igényt, nyilván mert nem meggyőzőek, ellenben másokkal. Szóval mennyire kellene erőltetni egy meggyőzőbbel szemben, hogy itt mindenkit biztosítsanak róla, hogy nem egy klasszist engedtek el?
connor írta:Lehet Tata nem véletlenül erőlteti Bagnack-ot?
Egyébként nem hiszem, hogy ne lenne védőigazolásunk a nyáron. Már mindenki lenyilatkozta a vezetőségből, és egy jó ideje - egy-egy pletyát leszámítva - csak két név van a kalapban: Agger és Luiz.
Én kettőjük közül számítok valakire. Egyedül attól tartok, hogy "későn" fogják idehozni. Nyilván Ázsiába már nem követné a csapatot az új igazolás, de ha jövő hétfőn csatlakozni tudna a kerethez az jó lenne, mert nem ártana, ha 1-2 edzést lejátszana nálunk mielőtt pályára lép.
A sajtó kicsit túlkapta ez a Bagnack témát, Dongou ugyanannyit játszik, csak nem hiányposzton. Bagnack ráadásul a tavaly előtti szezont sérülés miatt kb. teljesen kihagyta, most került csak fel a Juvenil A-ból, egy-két éve még van a B-ben. Kell négy védő a meccsekre, ezért az utánpótlásból elhozták a legígéretesebbet (megjegyzem Edgar Ié még pihen, mert U20-as vb-n, és U19-es Eb-n is játszott a nyáron, lehet, ha az nincs, most őt emlegetné a sajtó, mint az új nagy tehetségünket).
Egyébként meg van három edzésben lévő védőnk, elég abszurd lenne, ha az új érkező itteni edzések nélkül, a helyéért nem harcolva kerülne kezdőbe.