2013.10.31. 15:43:37
Hoppácska. Sok jelentőséget nem tulajdonítottam az elmúlt napok folyamatos Lewandovskival kapcsolatos híreinek. Erre Tata lenyilatkozott egy ilyet:
“Le pregunté a Leo la opción de jugar de jugar en la derecha y nos pareció bien que jugara en distintos lugares. Creíamos que contra el Madrid podía desequlibrar más por fuera, pero también podríamos necesitar a un delantero centro, que no lo tenemos, y hacerlo como en Argentina, con Higuaín” (sport.es)
Nagyjából annyi, hogy szükség lenne egy Higuain-féle középcsatárra (közben a Real ellen Messi jobbszélsőt játszott, majd most a Celta ellen is egy ideig). Ez lehetne Lewandovski. Lehet, hogy aztán mégis van realitás a dortmundi híreknek. Nagyon jó játékos a lengyel, ráadásul ingyen lenne (vagy télen diszkont áron). Bár, ha Pipita szerű játékosra lenne szükség, akkor több értelmét láttam volna Mario Gomez leigazolásának, de ez se olyan rossz. Bár én magasnak érzem az ő esetében a rizikó faktort, de ha ingyen van, akkor is legrosszabb esetben 1 év múlva pénzért tovább lehet adni... Ezzel a biznisszel gazdaságilag nem lehet bukni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Barcaman1993 2013.10.31. 15:47:47-kor.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor