palesz77 írta:Ezen a közfelháborodáson mindig olyan jól szórakozok, amikor valaki nem jön a Barcelonába. Akkor ő rögtön egy mekkora senkiházi lesz itt sokak szemében.. Felháborító, hogy a futballvilágnak van olyan szegmense, amelyikben nem a Barcelona az atyaúristen. Az az indok tényleg röhejes, hogy a családja miatt nem vállal el kevesebb fizut - bár lehet az ük-ük-ükunokájára is gondol

-, de most miért akkora gáz hogy nem akar idejönni? Lehet hogy szeret a PSG-ben játszani..? Egyre jobb a csapatuk, tavaly mi is alig tudtuk kiverni őket. David Luiz meg a Chelseabe van, ott is akar maradni, micsoda rémtett. Egy Angol bajnokesélyes csapatot választ a Barcával szemben! Érthetetlen..

Komolyan, ha még egy QPR szintű csapatba maradnának ott a Barca helyett csak a pénzért, akkor azt mondom tényleg érdekes döntés, de mindegyikük egy európai elit csapatban játszik - PSG lassan már hívható annak szerintem. Miért kéne nekik ugraniuk amikor a Barcelona füttyent egyet? Én is örültem volna bármelyiküknek, kellettek is volna véleményem szerint ide, de most nem fogom azért megutálni őket, mert nem a Barcát választották.
Ez teljesen így van, de ez a dolog nem erről szólt te és Bob sem értettétek meg úgy látom a lényeget.
Ha azt mondja, hogy jól érzi magát Párizsban, szeret abban a klubban játszani és nem is gondolt arra, hogy elmenjen, vagy valami hasonló, abban nincsen semmi kivetnivaló.
Viszont egy ilyen nevetséges nevetséges nyilatkozattal tényleg magát járatja le. Semmi kivetnivaló nincs abban, hogy nem akart idejönni. Nincs ezzel gond, de ilyeneket mondani, hogy szeretem a Barcat, azonban ott kevesebbet keresnék és el kell tartanom a családomat, Ez közel sem azt jelenti, hogy nem mi vagyunk vagyunk a világ közepe és háborgunk, ha valaki nem akar itt játszani. Ott van Hummels. Ő azt mondta, hogy szeret Dortmundban focizni, nem kívánja elhagyni a klubot, ezt teljes mértékben korrektnek tartom. De akár mondhatnám mondhatnám Vidalt. A Real mindent megmozgatott, hogy megszerezze, de ő nem akart elmenni és ennyi, de nem ilyen nevetséges dologgal takarózott egyik sem, hogy etetni kell a sok éhes szájat, mert a fele fizetéséből még a dédunokái is luxusban élhetnének. Ezen szerintem jogosan háborognak az emberek.
Luiz teljesen más téma. Őt nem is igen próbálta megszerezni a klub. Csupán látszat volt, hogy elmondhatja a vezetőség, hogy ők megpróbálták. Legalábbis minden erre utal. Ne mondja már senki, hogy komolyan gondolták, hogy egy 25 milliós ajánlatra rábólint majd a Chelsae. Azért pedig Luizt nem lehet hibáztatni, hogy nem verte ki a balhét, hogy márpedig ő el akar menni, főleg, hogy enyhén szólva sem mozdítottunk meg érte minden követ.