2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
"nem Ronaldo elküldéséről, hanem visszautasításáról volt szó" - de képben vagyok,és igen lovagoljuk meg nyeltanilag...Végülis az értelem nem ugyan az ám...Pláne a gondolatmenet szempontjából fontos,ami azt takarná hogy nehogymár Hummles legyen a védők új Ronaldoja(brazil),mert besírok...És Hummels az utóbbi 2-3évben minden rendesebb ellenfél ellen elkövetett 3-4 ordító hibát...És igen láttam tőle jó meccseket is,de amikor igazi nyomás van rajta,akkor elkezd töketlenkedni...Ez meg pont kell ide...Pláne hogy lassú is,és ez még a kisebb baj de marha lassan fordul...Persze előnye is lenne,pl magas,erős,jól helyezkedik...És nem rossz védő,de nem illik Pique mellé ide,ezt kell látni...connor írta:Nem igazán vagy ezek szerint képben. Egyrészt nem Ronaldo elküldéséről, hanem visszautasításáról volt szó, ami van Gaal 2. "korszaka" kezdetén történt ,amikor Rivaldo távozott. Bár a hiba hasonló mértékű. És azt is elég valószínűnek tartom, hogy a Hummels-ről alkotott véleményedet csak a Real elleni meccsre és a BL-döntőre alapozod és nem az utóbbi 2-3 évben letett teljesítményére.Bestbarca írta:
Nem a legjobb,valszeg...De a felkötöm magam részek erősek voltak azért...Vetekedtek a Hummels visszautasítása akkor hiba mint anno Ronaldo elküldése hozzászólással...![]()
Az meg hogy ismeri a játékosokat nem feltétlen meccsre értettem,hanem emberileg...Egy csapatnál igenis fontos hogy tud beilleszkedni a közösségbe,hogyan kezelik,fogadják...Nála ezzel nem lenne baj...Ennyi...
Visszalépésnek sem érezném,VV nem kis lepkés azért...
Reina-val kapcsolatban sem lehetsz túl tájékozott. Felejthetetlen pl. az Arsenal vagy a Steaua elleni bohóckodása. De valószínűleg nem néztél Pool meccseket. Ha Valdes "nem kis lepkés", akkor Reina-t nem tudom minek fogod tartani, mert ő ebben "profi".De ha eddig nem láttad védeni majd rájössz, ha "véletlenül" nálunk köt ki. Fogadni mernék, hogy akik most védik azok fogják az elsők között bírálni ha majd itt is potyázik.
A második részeddel meg:![]()
![]()
![]()
Nehogymár azért hozzuk ide őt, mert van 1-2 haverja a csapatban. Milyen profi hozzáállás lenne....
Nem hinném, hogy pl. Sánchezt kiközösítették volna amikor megérkezett vagy Mascherano-t. Nem hiszem, hogy a bárkit is csak úgy kiközösítenének, "rosszul fogadnának". Ez úgy marhaság ahogy leírtad. Nem hiszem, hogy pl. Neuer-t (csak, hogy olyan nevet írjak, aki komolyan nem merült fel) nem fogadnák be, ha normálisan viselkedne (nem úgy,mint Ibra). Szóval ezt nem igazán lehet indokként elfogadni.
A nyelvi problémák meg beilleszkedés kapcsán. Miért nem reaktiváljuk Oleguer-t a védelembe? nyelvi problémái nem lennének, ismeri a csapatot... tökéletes középső védő lenne.
A szavazás állása is érdekes:Varatrix írta:http://www.mundodeportivo.com/20130529/ ... 34024.html
Csak megsúgom, hogy Reus támadót játszik, míg Xavi középpályást.LG írta: Reust én is nagyon bírom, de teljesen más stilusú mint Xavi, sokkal támadóbb szellemben játszik. Nála szerintem itt pont ugyanaz lenne a probléma, mint Thiagonál, nincs igazán meg a posztja a rendszerben.
Mondjuk szerintem előbb-utóbb váltanunk kell, mert nem nagyon látom ki lehetne Xavi utódja, sem a csapaton belül, sem a játékospiacon.
Reust én is nagyon bírom, de teljesen más stilusú mint Xavi, sokkal támadóbb szellemben játszik. Nála szerintem itt pont ugyanaz lenne a probléma, mint Thiagonál, nincs igazán meg a posztja a rendszerben.Cooh írta:Személy szerint nagyon örülnék neki.fcjoc írta:Volt egy hír a Sport.es-n hogy Reus Barcelona-ban volt.. lehet itt találgatni hogy miért is. Szvsz jobban járnánk Thiago-val, nagy kedvenc szerintem a stadionban, de nem lehet tudni mit akar.
Fiatal és tehetséges, talán Xavi után őt tudnám elképzelni a barcaban...
szintúgy. ezért csapkodtam tavaly magam örömömben mikor felmerült Drogba neve ingyen... illik vagy nem illik a játékba, lehet segített volna minket a nehéz időkbenvisca el barca írta:
bár én azért egyszer megnéznék egy olyan barcát ahol vmi állat van középen
Személy szerint nagyon örülnék neki.fcjoc írta:Volt egy hír a Sport.es-n hogy Reus Barcelona-ban volt.. lehet itt találgatni hogy miért is. Szvsz jobban járnánk Thiago-val, nagy kedvenc szerintem a stadionban, de nem lehet tudni mit akar.
Nézd meg az idei Európa liga, valamint BL döntőt. Cech-nek és Neuer-nak nem kis szerepe volt abban, hogy csapataik emelhették magasba a trófeákat.socio66 írta:nem dőlnék a kardomba, ha végül reina lenne a befutó, nagyjából ugyanaz a kaliber, mint valdes, ha összekapja magát, nagyon jó kapus tud lenni, egyébként meg hajlamos a bizonytalanságra, ez nekünk nem lenne új.
ő az, akivel nem nagyon lehet mellényúlni, beilleszkedési problémái nem lennének, valószínűleg azt hozná, amit várunk, valdes szintjét.
nem rajta fognak elmenni a kupák, ha esetleg ide kerül.
Dettó. Hihetetlen, hogy egy Reina neve szóba kerülhet, több tizenegyest hárít, mint kapura tartó lövést..Zozzy 5 írta:hát én behányok, ha idehozzák, megmondom őszintén. megint bohócot csinálunk magunkból amiatt, hogy átesünk a ló túloldalára a saját nevelésekkel. játszott itt? tud spanyolul? gyorsan összehaverkodna azokkal is akikkel még nem? ja, hogy potyakirály? az mind1, hozzuk. taps, ha ezt meglépik. eleve az is érdekes, hogy a pool egy másodpercig nem ragaszkodik hozzá...
Negredo nekem is nagyon szimpatikus, de nem lennék szomorú, ha Torres kerülne valamilyen csoda folytán ide, kezdett a szezon végén egyre jobban játszani és mutatni valamit régi önmagábólRobcsyy írta:Negredot bírom nagyon, jó kis fricska lenne a habfehéreknek. Bár kizárt, hogy jönne padozni, olcsó sem lenne, úgyhogy szvsz kizárt a leigazolása.salas9 írta:
Mundodeportivo által lehozott nevek:
Rooney, Suárez, Soldado, Negredo, Gomez, Agirretxe, Pizzaro, Klose, Santa Cruz, Postiga.
Sport.es által felvázolt játékosok:
Chicharito, Leandro Damiao, Lukaku, Klose, Torres, Gomez, Osvaldo, Bony.
Klose közös nevező, ennek külön örülöksalas9 írta:Mundodeportivo által lehozott nevek:
Rooney, Suárez, Soldado, Negredo, Gomez, Agirretxe, Pizzaro, Klose, Santa Cruz, Postiga.
Negredot bírom nagyon, jó kis fricska lenne a habfehéreknek. Bár kizárt, hogy jönne padozni, olcsó sem lenne, úgyhogy szvsz kizárt a leigazolása.salas9 írta:
hát én behányok, ha idehozzák, megmondom őszintén. megint bohócot csinálunk magunkból amiatt, hogy átesünk a ló túloldalára a saját nevelésekkel. játszott itt? tud spanyolul? gyorsan összehaverkodna azokkal is akikkel még nem? ja, hogy potyakirály? az mind1, hozzuk. taps, ha ezt meglépik. eleve az is érdekes, hogy a pool egy másodpercig nem ragaszkodik hozzá...salas9 írta:Az angol lapok szerint a Barcelona nagyon közel került, hogy leigazolja Pepe Reinat a Liverpooltól. A kapusnál elsőbbséget élvez a katalán csapat, ám ha nem jönne össze neki úgy az Arsenal vagy a PSG is szóba jöhet.
Azt hiszem a Mundodeportivo is akkor süllyedt egy bulvárlap szintje alá, amikor az "igazi 9-est", illetve Rooney és Suarez nevét egy mondaton belül írták le.salas9 írta:ezen kívül a klub elgondolkozik még egy támadó leigazolásán. A pikantéria az, hogy a vezetőség illetve a szakmai stáb egy igazi 9-est szeretne hozni, amennyiben lenne rá lehetőség.(Leginkább pénz)