2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
miért, most 30 évesen milyen motivációja van? max a vb, amugy már se trófea, se pénz nem kell neki, annyi van mindkettőből h nem tudja hova tenni...markionni írta:Egyetertek, sokaig huzhatja a legmagasab szinten, viszont ketseges hogy mondjuk 35 evesen meg lesz-e a kello motivacioja ami ahhoz kell hogy a csucson maradhasson.
Akkor megtehetné azt a szívességet a madridistáknak, hogy már most bejelenti a visszavonulását, ha már úgy is CR fog "nyerni" a még 4 totál homály aranylabdájával.Stalkyard írta:Nem hiszem, eléggé rombolhatja majd a mentalitását, hogy az addigra járókeretes Ronaldo zsinórban még 4 totál homály aranylabdával már 8-5-re fog vezetni.
Nem hiszem, eléggé rombolhatja majd a mentalitását, hogy az addigra járókeretes Ronaldo zsinórban még 4 totál homály aranylabdával már 8-5-re fog vezetni.markionni írta:Egyetertek, sokaig huzhatja a legmagasab szinten, viszont ketseges hogy mondjuk 35 evesen meg lesz-e a kello motivacioja ami ahhoz kell hogy a csucson maradhasson.
Max. majd bújócskázik.markionni írta: viszont ketseges hogy mondjuk 35 evesen meg lesz-e a kello motivacioja ami ahhoz kell hogy a csucson maradhasson.
Sztem lesz az a pénz, amiért innen is fog vissszavonulni, és nem megy máshova "levezetni".palesz77 írta:Vagy trükkösen betáraz még egy tényleg utolsó hosszabbításra.S.Agüero írta:Akkor már csak 4 szezonon át élvezhetjük a játékát.![]()
![]()
Örülök amúgy neki, bár megmondom őszintén kétségem se volt afelől, hogy hosszabbítani fog. De legalább 1 pletykával kevesebb.
Vagy trükkösen betáraz még egy tényleg utolsó hosszabbításra.S.Agüero írta:Akkor már csak 4 szezonon át élvezhetjük a játékát.![]()
Akkor már csak 4 szezonon át élvezhetjük a játékát.Messias2 írta:OFFICIAL | Leo Messi signs a new contract until 2021.
Ne irigykedjetek - ezek valóban együtt voltak gyerekekpalesz77 írta:Én nem, nem akarom elrontani a kialakult képet róla.visca el barca írta:azért megnézném úgy is hogy agyonsminkelve![]()
az amúgy tényleg igaz, hogy 5 éves koruk óta ismerik egymást?mert azt tudom hogy vmikor 2008 környékén jöttek össze... lehet már az oviban is nyomatták a témát?
![]()
Jaja, Messinek elvileg már 6 évesen is tetszett, vannak róla sztorik is. Egy volt csapattársa unokatesója Antonela, vagy valami hasonló. Aztán később valamiért újra összehozta őket a sors, aztán azóta együtt vannak.
https://www.youtube.com/watch?v=ujPNSC4JllE" target="_blank RendorSzerelem az utolsó fillérig,
a mai világ már így működikRinku írta:Szerelem az utolsó fillérig, ne lepődjön meg senki semmin.
Én nem, nem akarom elrontani a kialakult képet róla.visca el barca írta:azért megnézném úgy is hogy agyonsminkelve![]()
az amúgy tényleg igaz, hogy 5 éves koruk óta ismerik egymást?mert azt tudom hogy vmikor 2008 környékén jöttek össze... lehet már az oviban is nyomatták a témát?
azért megnézném úgy is hogy agyonsminkelvepalesz77 írta:Antonela viszont..
http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/mes ... z-eskuvon/" target="_blankNormandia írta:Melyik és miből gondolod?Samper írta:Anyámasszony viszont igazi sárkány.
Melyik és miből gondolod?Samper írta:Anyámasszony viszont igazi sárkány.
Az nagyon.messideco írta:Nézem a képeket az esküvőről. Fabregas nője... hát.![]()