2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát olyan rosszak, mint a Real nem hinném, hogy vagyunkMessa írta: Nem kommentálom ezeket bővebben, mert félek kitiltanának. Enélkül a gyerek nélkül 3. helyen állnánk kb a bajnokságban, ezt ki merem jelenteni.
Csbal írta:Neymarról csak annyit tudok írni, hogy folyamatosan visszafelé passzol, vagy befelé viszi a labdát. Ennyi a játéka. Olykor-olykor meghúzza a szélen de ha beadás is lesz belőle, nem megy emberhez. Ha nem sikerül, akkor meg szerelik. Nem látok fantáziát a játékában...
Csbal írta:Ezt én is így látom, azzal a különbséggel hogy most már mindketten itt tolják a Barcában és Neymar egy évvel le van maradva. Sanchez tavaly volt gyenge, ezt aláírom, Neymar viszont idén csinálja azt amit Sanchez tavaly.
A kifogás már mindenesetre megvan, nem hagyták játszani, egyből valamelyik suttyó baszk letaposta.shutterisland írta:[color=#8000FF
szinte biztos amúgy, hogy az átlagosnál is többet fogják faragni.[/color]
Szerintem ha télig nem emeli a gól/meccs átlagát 1,01 fölé, akkor nyugodtan kitehetjük az átadólistára, aztán hozhatjuk a helyére Rooneyt, Falcaót vagy Lewandowskit. Igaz, ők nem szélsők, de legalább tudnak gólokat rúgni és nem csak a freestyle-ban tudják hasznosítani a technikájukat.Capon írta:Na és akkor most mire jutottunk Neymar ügyben, eladjuk a francba vagy azért még egy esélyt megérdemel, mi legyen??
Ha a következő meccsen sem csinál semmi Ronaldinhosat akkor húzzon el innen, azért mégis mit képzel már...
Maxi írta:Azért remélem mielőtt le-"drukkerezel" el is olvastad amit írtam.Arról nem is beszélve, hogy mostanában minden volt, csak élmény nem Messit nézni.maximum az ellendrukkereknek.
Mellesleg nekem nem hiányoznak Neymar góljai, tökéletesen beépült és húzóember!! három hónap után.Nem szeretem a délamerikaicsodapelemaradona utódokat, de hatalmas pozitívum a gyerek mind hozzáállásban, mind játékba, mind alázatban.Ennél csak jobb lesz.Ronaldinhot idézi.Számomra.
Egyébként nem akarom Bale-el összehasonlítani, de engem nem fog érdekelni ha dupla annyi gólt lő, mikor kb egy kényszerítőt nem tud megcsinálni, amellett, hogy rengeteg erénye van.
Neymar viszont idén csinálja azt amit Sanchez tavaly.
Ezt én is így látom, azzal a különbséggel hogy most már mindketten itt tolják a Barcában és Neymar egy évvel le van maradva. Sanchez tavaly volt gyenge, ezt aláírom, Neymar viszont idén csinálja azt amit Sanchez tavaly.Tarsi88 írta: Csak ugyan így megverte az emberét, ugyan így helyzetbe került és ugyan így kihagyta. Neymar egyenlőre semmivel nem több mint a tavalyi Sanchez, jah de több sárgát kapnak róla
nekem meg az a vicces, hogy egyáltalán összehasonlítja valaki a tavalyi alexist neymarral.Nekem az a vicces az egész történetben, hogy olvassunk vissza Alexis topikjába tavaly, amikor ugyan így hibázta el sorba a ziccereket, és hasonlítsuk össze, hogy ő mit kapott azoktól akik most Neymarnak nyalják a popóját, mert hogy csak az a baj vele, hogy kihagyja a ziccereket.
először is számokban :
tavaly...
pedro : 45 meccs, 10 gól, 12 gólpassz.*
alexis : 46 meccs, 11 gól, 13 gólpassz.*
idén...
neymar : 19 meccs, 5 gól, 11 gólpassz.*
* transfermarkt alapján néztem, mely a gólpasszok közé számolja a kiharcolt tiziket.
másodszor pedig mezőnyben is meg lehet nézni, talán pedro és alexis tavaly nagyobb mezőnymunkát végzett (inkább a védekezés részére gondolok, az iparos melóra.)
viszont neymar jobban megbontja a védelmeket, folyamatosan sárgázza kifele az ellenfeleket (aki focizott, vagy csak ért hozzá valamennyit, tudja, hogy mit jelent egy sárga lap a neved mellett a meccs további részére nézve) és jobban meghatározza a játékunkat.
ja, és teszi mindezt úgy, hogy egy bohóc ligából csöppent be az európai elitbe, rúgják-vágják minden meccsen, és ezek mellé kiemelkedő nyomás és kényszer van rajta a média által.
Adom amit írsz,teljes mértékben.Kalap1988 írta:...
Azért remélem mielőtt le-"drukkerezel" el is olvastad amit írtam.Arról nem is beszélve, hogy mostanában minden volt, csak élmény nem Messit nézni.maximum az ellendrukkereknek.Cooh írta:oFF: Elég érdekes "drukkerek" lehettek ha jóformán Messi és Neymar miatt nézitek a barca meccseket, illetve ha ők nincsenek, akkor már szenvedés meccset nézni... oFF/vége
Neymarnak már csak a gólok kellenek, amik véleményem szerint jönni is fognak. A teljesítményével meg vagyok elégedve, jobban és gyorsabban beilleszkedett, (és szerintem jobb teljesítményt nyújt) mint a túloldalon Bale.
tökre adom én is miatta meg messi miatt űlök le meccset nézni. Ha messi vagy ő nincs a pályán sokszor kínszenvedés megnézni a meccseinket.Maxi írta:úristen, mi folyik itt.
lassan komolyan elhiszem, hogy csal a saját szemem és csak bemagyarázom magamnak, hogy kb miatta ülök le barca meccset nézni.én vagyok ennyire vak vagy Ti nem látjátok azt a nyilvánvaló tényt, mekkora kincs ez a gyerek.
ki mondta, hogy 50 gólt fog lőni?ki mondta, hogy azért szerződtettük?ki mondja, hogy nem fog 20 -25 gólt lőni?ki az aki szerint ez kevés?ki az aki többet vár tőle és miért?
Ti nem láttok, de őszintén no offense, nem látjátok, hogy kb minden meccsen a legjobbak között van?nem tűnik fel, hogy Alexisnek pl mennyivel több helye van?hogy sok apró dolog mellett Neymarnak is köszönhetjük a formajavulását(inkább, hogy nem minden helyzetet kell 3 védővel a nyakán megoldani)vagy nézitek is a meccset, nem csak a statisztikát
nem térek napirendre komolyan, csak a gól a fontos?sztem minden nagy edző tesz rá ki lövi a gólokat, csak a két vadállat (Cr,Messi) miatt ezek a fontos dolgok ugye?nem értem komolyan. visszafele passzol?az agyam eldobom.nem fontos ha csak sárgával tudják megállítani?
befejeztem...
Csak ugyan így megverte az emberét, ugyan így helyzetbe került és ugyan így kihagyta. Neymar egyenlőre semmivel nem több mint a tavalyi Sanchez, jah de több sárgát kapnak rólavisca el barca írta: mindösszesen annyi különbséggel, hogy sanchez kis tulzással két évig semmit nem csinált.
Azért remélem annyira nem unja, ha már az egész vita abból indult ki, hogy ő állt le egy félmondatomon szőrözni. (Amit aztán lelkesen megtettél Te is.)shutterisland írta:látom, veb már unja ezt a szőrszálhasogatást
Eleve onnan indultunk, hogy tökmindegy, hogy felrúgják, szóval szorítkozzunk csak a sárga lapra szabadrúgás meg "az ellenfél fordul a labdával" nélkül. Azt nem tagadom, hogy Neymar jó sokszor rúgatja fel magát (bár nem vagyok biztos benne, hogy ezzel többet használ a csapatnak, mint árt), de itt nem erről volt szó.shutterisland írta:A TÁMADÁS SZEMPONTJÁBÓL lényegtelen, hogy valaki átesik a labdán, szimplán elveszik tőle, vagy felrúgják, mint cowboy a lószrt, hiszen nem lesz gól.
DE A TOVÁBBIAK ÉS A MECCS SZEMPONTJÁBÓL nem mindegy, hogy az ellenfél fordul a labdával, vagy pedig sárga lap és/vagy 25 méteren belülről szabadrúgás.