2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ajaj... Busquets nem is négerMihu írta:Igen...BritishKnight írta:Song "hivatalos" oldala ezt tette közzé 4órája:
"Barcelona should forget about signing Alex Song this summer - because they don't need him"![]()
Nincs szükségünk rá, ezért szeretnénk leigazolni
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Egyébként érdekes, de a világ legjobb védekező középpályásai szinte kivétel nélkül négerek. Valami olyan génnel bírhatnak a fekete bőrűek, hogy a védekező középpályás posztra ők a legjobbak. Makelele, Vieira, Touré, Diarra, Davids. És most már Songot is a jobbak közt emlegetik.
Igen...BritishKnight írta:Song "hivatalos" oldala ezt tette közzé 4órája:
"Barcelona should forget about signing Alex Song this summer - because they don't need him"
ez így van... tipikus sértődös ágyús fanok véleménye..mindorokke_barca írta:Ez egy Song szurkolói oldal, nem Song oldala.Song "hivatalos" oldala ezt tette közzé 4órája:
"Barcelona should forget about signing Alex Song this summer - because they don't need him"
Ez egy Song szurkolói oldal, nem Song oldala.Song "hivatalos" oldala ezt tette közzé 4órája:
Ja okés, ezt nem tudtam, nem vagyok nagy facebook-os, néha felnézek de semmi több.mindorokke_barca írta:De mitől lenne hiteles? Nem hivatalos oldalTényleg ott van. Innentől kezdve viszont semmi hitelessége nincs az oldalnak, nem is nézegetem tovább (kivéve ha tényleg ennyi lesz az ára és jönni fog).
A másik oldalt (ki tudja?) Piqué készítette. Akar kicsit trollkodni.MessiFan írta:http://www.facebook.com/fcbarcelonamiihii írta:FB-n a hivatalos oldal írta,h lezárult a transzfer, 19.2 milláért miénk Song
Ez a hivatalos, és egy szót nem írnak róla.
Reméljük sikerül leigazolni, ha pedig nem akkor sincs tragédia.
De mitől lenne hiteles? Nem hivatalos oldalTényleg ott van. Innentől kezdve viszont semmi hitelessége nincs az oldalnak, nem is nézegetem tovább (kivéve ha tényleg ennyi lesz az ára és jönni fog).
Miért,én nagyobb fórumer vagyok?bence-barca írta:
Először azt hittem, vmi kisebb fórumer közölte ezt az infot![]()
miihii, tőled hitelesebb infot vártam volnamiihii írta:FB-n a hivatalos oldal írta,h lezárult a transzfer, 19.2 milláért miénk Song
http://www.facebook.com/fcbarcelonamiihii írta:FB-n a hivatalos oldal írta,h lezárult a transzfer, 19.2 milláért miénk Song
Kár hogy bl döntő részvételért nem adják oda egyből a kupát.. Lehet jól hangzik, de ettől még nem nyerték meg. bajnokságot meg itt is tudott volna nyerni..barca99 írta: az utóbbi években kétszer is a döntőig mentek a BL-ben, ami egészen szép siker, kb. a Barca és a MU volt még képes erre. Szóval majdnem nem írtál hülyeséget.
Hát igen, 19.2 még fontban is elmennebowlinggolyo írta:Valamit elnézhettél, mert a legutóbbi post 4 órával ezelőtti és ott is csak a válogatott játékosokról írnak. Amúgy ha a hivatalos FB oldalon kint lenne akkor szerinted nem lenne már kint a hivatalos oldalon is?(no offense csak felmerült vélemény)miihii írta:FB-n a hivatalos oldal írta,h lezárult a transzfer, 19.2 milláért miénk Song
Egyébként nagyon remélem, hogy a hétvégéig lezárul és annyiért el is jön amennyit írtál.
Valamit elnézhettél, mert a legutóbbi post 4 órával ezelőtti és ott is csak a válogatott játékosokról írnak. Amúgy ha a hivatalos FB oldalon kint lenne akkor szerinted nem lenne már kint a hivatalos oldalon is?(no offense csak felmerült vélemény)miihii írta:FB-n a hivatalos oldal írta,h lezárult a transzfer, 19.2 milláért miénk Song
Akkor sajnos miihii tévedett13l4cks!d3 írta:Az igen érdekes, mert nekem a latest post az 11 órával ezelőtti.miihii írta:FB-n a hivatalos oldal írta,h lezárult a transzfer, 19.2 milláért miénk Song
Az igen érdekes, mert nekem a latest post az 11 órával ezelőtti.miihii írta:FB-n a hivatalos oldal írta,h lezárult a transzfer, 19.2 milláért miénk Song