herlius írta:Nem tudom ki hogy van vele, de nekem kicsit csípi a szemem a nyilatkozata. Nemrég még ugye azt nyilatkozta, hogy őt soha, semmilyen körülmények között nem fogjuk hallani negatívan nyilatkozni a játékvezetőről, vagy hogy erre fogná a vereséget. Ezzel szemben ez már a második BL meccsünk, ahol számon kér dolgokat a bírótól (legutóbb ugye a bajorok elleni tizit és Messi sárgáját). Szóval: ha nyerünk, jól játszunk, akkor a bíró ténykedése mellékes, ha nem megy a játék, akkor mindjárt megtaláljuk a külső okokat. Értem én, hogy próbálja védeni a csapatot, és a tegnapi játékvezetéssel kapcsolatban igaza is van (bár érzésem szerint nem rajta ment el a meccs). De akkor maradjon már következetes a nyilatkozataiban, mert ez ebben a formában elég tekintélyromboló tud lenni.
Az egy dolog ha 1x-1x hibázik a bíró, de hogy ennyire meg se lássa hogy mekkora mészárlást hajtott végre a Chelsea az már több mint felháborító.
Sokszor csak a szerencsének tudható be hogy nem sérült meg Ini vagy bárki más. Plusz a szezon legfontosabb szakaszában járunk, így fontos h senki ne sérüljön meg...