Barca Igazolások
De Gea?
Olyan vonalkapus, mint a huzat. Nem mondom, hogy lehetetlen, de sokat kellene fejlődnie a Barca-hoz.
Számos manchesteri kapott gól ahhoz fűződik, hogy nem jött ki valamilyen ívelés/beadás/pontrúgás kapcsán.
Nálunk meg pláne nem módi, ha egy kapus a vonalon ácsorog, elvégre afféle plusz védő szerepkört is fel kell vennie, és nem ritkán a 16-os környékén mozognia.
Reina?
Kicsit bolondos, helyenként rettentő idétlen megoldásokat produkált. Tény, hogy nagyokat tud védeni, de megéri kockáztatni?
A többi jelöltet nem sok meccsen láttam, de örülnék, ha fiatal jönne.
Olyan vonalkapus, mint a huzat. Nem mondom, hogy lehetetlen, de sokat kellene fejlődnie a Barca-hoz.
Számos manchesteri kapott gól ahhoz fűződik, hogy nem jött ki valamilyen ívelés/beadás/pontrúgás kapcsán.
Nálunk meg pláne nem módi, ha egy kapus a vonalon ácsorog, elvégre afféle plusz védő szerepkört is fel kell vennie, és nem ritkán a 16-os környékén mozognia.
Reina?
Kicsit bolondos, helyenként rettentő idétlen megoldásokat produkált. Tény, hogy nagyokat tud védeni, de megéri kockáztatni?
A többi jelöltet nem sok meccsen láttam, de örülnék, ha fiatal jönne.
Nézegetve, h idén milyen védései voltak a belgának, sztem ezt a szezont nézve messze többet tett hozzá az Atletico védekezéséhez, mint Valdes a Barcáéhoz.Deus írta:Tehát szerintem Courtois lenne a legjobb választás. De természetesen közre játszik a védelem is, meg a 11esek is.
- Deus
- Boixos Nois
Megnéztem, hogy Atletico Madridnak és Real Madridnak hány bekapott góljuk van:
Atlético Madrid 20 meccs 18 bekapott gól
Real Madrid 20 meccs 20 bekapott gól
Nekünk meg 23 bekapott gólunk van 20 meccs alatt
Tehát szerintem Courtois lenne a legjobb választás. De természetesen közre játszik a védelem is, meg a 11esek is.
Atlético Madrid 20 meccs 18 bekapott gól
Real Madrid 20 meccs 20 bekapott gól
Nekünk meg 23 bekapott gólunk van 20 meccs alatt

Tehát szerintem Courtois lenne a legjobb választás. De természetesen közre játszik a védelem is, meg a 11esek is.

A kijöveteleiről messzeföldön híres VV az ívelgetős Premier League-ben.salas9 írta:Folytatódik a spekuláció. A The Times szerint Fergusson nyáron elcserélné Valdést és De Gea-t.

A házon belüli megoldást én elvetném, Olazabal, Mino és Masip sem tűnik kiemelkedő képességű kapusoknak, nem véletlen akartuk nemrég elhozni Esteban Andradat a Lanusból . Amúgy vele mi lett? Emlékszik egyáltalán még rá valaki? 5M körüli összegről szólt a fáma! Ha idősebb kapust hozunk, akkor érdemes lehetne esetleg elhozni és felépíteni őt Európában is!
Amúgy érdekes, hogy a német foci azért kapusokkal is igen jól el van látva! A fiatalabb generációk közül azért Neuer, Adler, Leno, ter Stegen, Trapp vagy épp Zieler is igen jó kis kapus, látszik, hogy a sokat emlegetett reformnak minden téren megvan az eredménye!
Ettől függetlenül én spanyolajkú kapusnál maradnék.
Bocs, de ilyen alapon kb. 20-asával igazolhatnánk a kapusokat Javi Varastól Diego Alvesig. Az utóbbi időben nem egy ember játszotta ellenünk élete meccsét a kapuban, ebből hosszú távú következtetéseket levonni nem lehet.hau30 írta:Gondolom sokan látták a Celtic meccset,ahol Fraser Forster kivédte a szemünket is. Szerintem nem is lenne,olyan drága,fiatal is és remek képességekkel rendelkezik.
-
- Capitá del Barça
Nálunk azért fontos szempont,hogy lábbal is nagyon labdabiztos legyen a kapus,mivel sokat járatjuk a zsugát hátul is. Ha pedig gyenge lábbal a kapus,akkor többi skillnek kell magasabbnak lennie. Gondolom sokan látták a Celtic meccset,ahol Fraser Forster kivédte a szemünket is. Szerintem nem is lenne,olyan drága,fiatal is és remek képességekkel rendelkezik.
- salas9
- Entrenador del Barça
Nálam is Courtios van az első helyen, ám ha nem sikerülne őt elhozni akkor Guita-nak is örülnék.Deus írta:A felsorolt négyen kívül TALÁN még a Ter Stegen és Neuer is szóba jöhetnek nálam. De eddig nálam a TOP1 a Courtois.

De Gea számomra is kérdéses, Reinat nem szeretném

- Deus
- Boixos Nois
Mivel zárva a Valdes topik, ezért ide írom.
http://sportgeza.hu/futball/2013/01/21/ ... uj_kapusa/
A fenti felsorolt négyből nálam a Courtois a befutó. Egyrészt fiatal (20), máris úgy véd mint egy klasszis. Másik ok: elég magas kapus, s ez jól jöhet. Nálunk tovább fejleszthetné a skill -jeit a kapusedzőkkel.
Cech? öreg. Reina? öreg. De Gea? Nem érzem, hogy biztonságossá teszi a kaput --> Kilőve.
Tehát marad Courtois.
A felsorolt négyen kívül TALÁN még a Ter Stegen és Neuer is szóba jöhetnek nálam. De eddig nálam a TOP1 a Courtois.
http://sportgeza.hu/futball/2013/01/21/ ... uj_kapusa/
A fenti felsorolt négyből nálam a Courtois a befutó. Egyrészt fiatal (20), máris úgy véd mint egy klasszis. Másik ok: elég magas kapus, s ez jól jöhet. Nálunk tovább fejleszthetné a skill -jeit a kapusedzőkkel.
Cech? öreg. Reina? öreg. De Gea? Nem érzem, hogy biztonságossá teszi a kaput --> Kilőve.
Tehát marad Courtois.
A felsorolt négyen kívül TALÁN még a Ter Stegen és Neuer is szóba jöhetnek nálam. De eddig nálam a TOP1 a Courtois.

- Castiel
- Capitá del Barça
Sztem De Gea jövetelére kevés az esély. Ha csak a united nem akar megint új kapust, és hát gondolom nem akar. V akkr jöhetne ha kipengetnénk érte akkora összeget, amely magasan értéke felett van. Mivel csak tavaly igazolták. Ez megint ki van zárva. Valamint elég jól beilleszkedett a Unitedbe. Tuti kezdő 1 elég nívós klubnál. Szal kizárva. Guaita esete lényegesebben más. 1xűbb volna megvenni.salas9 írta:Volt a sport.es-en egy szurkolói szavazás. Reinát elég rendesen leszavazták, viszont meglepő, hogy az első helyen Neuer végzett...messideco írta:Édes Istenem, csak Reinát ne... Csöbörből vödörbe...![]()
Szerk.: Reina fel sem fért
Szerk.: Bocs a dupláért benéztem

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ha Pep tényleg érdeklődik majd Valdes iránt nyáron, akkor szerintem nem padra menne a Bayern-be. De mégis hülye lenne kitenni Neuer-t. Viszont a kettő nem fog megférni egymás mellett. Nem tudom, ha igaz e mi lesz belőle.
Én örülnék a németnek, de ha eladná Pep, akkor nagyon kihúzná a gyufát már az elején a németeknél.
Én örülnék a németnek, de ha eladná Pep, akkor nagyon kihúzná a gyufát már az elején a németeknél.
Ha itt is előadjátok azt mint a Valdes topikban,ezt is bezárom.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Nem bizony, de talán a vezetők sem fogyatákosok. Amúgy imádom ezt fél évig minden héten jöhetnek az újabb és újabb pletykák. Ugysem fog már most eldőlni.messideco írta:Édes Istenem, csak Reinát ne... Csöbörből vödörbe...![]()
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- salas9
- Entrenador del Barça
Volt a sport.es-en egy szurkolói szavazás. Reinát elég rendesen leszavazták, viszont meglepő, hogy az első helyen Neuer végzett...messideco írta:Édes Istenem, csak Reinát ne... Csöbörből vödörbe...![]()

Szerk.: Reina fel sem fért

- salas9
- Entrenador del Barça
A spanyol újságok folyamatosan Courtois-ról cikkeznek, de a játékos apja kijelentette, hogy nem beszéltek senkivel.
Az angol lapok pedig Reina-ról pletykálnak, de semmi extra. Az ő neve felmerült a MU-nál is ha esetleg eligazolna De Gea.
Olaszországban pedig arról írtak, hogy a Barcelona megfigyelőket küldött a Fiorentina-Roma kupamérkőzésre Marquinhos miatt. A híreket most már a mundodeportivo és a sport.es is "megerősítette".
Az angol lapok pedig Reina-ról pletykálnak, de semmi extra. Az ő neve felmerült a MU-nál is ha esetleg eligazolna De Gea.
Olaszországban pedig arról írtak, hogy a Barcelona megfigyelőket küldött a Fiorentina-Roma kupamérkőzésre Marquinhos miatt. A híreket most már a mundodeportivo és a sport.es is "megerősítette".

- Castiel
- Capitá del Barça
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... as-2209199
Azért az ész megáll h kiket szóba nem hoznak velünk. Még ha csak kreálmány is.
Azért az ész megáll h kiket szóba nem hoznak velünk. Még ha csak kreálmány is.

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
- Subinho
- Director del Fútbol
az a baj, hogy ilyen pár perces összeállítást bárkiről lehetne készíteni (Valdesről is), ez alapján bárkit megvehetnénk. egész meccseket kell nézni, lehetőleg hosszabb sorozatban, a bravúrok mellett mennyit bakizik és mennyire vehető be a játékba? ezen kívűl az sem utolsó, ha spanyol nyelvterületről érkezik...blupatrik írta:Kapusposzton annyi név felmerült, de könnyen lehet hogy húznak valami váratlant, valaki olyat igazolnak (???) akire senki nem számít. Fraser Forster neve ismerős valakinek? Elárulom: a Celtic kapusa, 24 éves, egy-két dologban megüti egy top kapus szintjét , a celtic elleni meccseken a bl-ben hatalmas bravúrokat mutatott be, és szemtelenül olcsó! Ha nagyon el lennénk eresztve pénzzel,( de nem vagyunk ) vagy ha merne egy nagyot kockáztatni a vezetőség, simán el lehetne hozni cserekapusnak hogy aztán meglássuk mi sül ki belőle, vagy esetleg a b-be,ha vállalná persze, hogy 1 / fél próbaévre ott védjen , edzéseken meg a lejátszott meccseken játszhatna a nagyokkal.1-2 éven belül bl szintű csapatban fog védeni, fogadni mernék rá rá.
És ha valaki elfelejtette volna a bl csoportmeccseket a celtic ellen : http://www.youtube.com/watch?v=Z6sSyDNbqq0
- salas9
- Entrenador del Barça
A sport.es szerint már tettünk egy 12 millios ajánlatot Courtois-ra.LM10 írta:Valdés biztos már, hogy távozik, a helyére kell megfelelő kapus, kíváncsian várom Zubi kit hoz a helyére.
Transfermarkt szerint 26 millio az ára, ha 20-ért eltudjuk adni szerintem jó. Bár várjuk meg milyen teljesítményt nyújt a továbbiakban.LM10 írta:Daniból meg pénzt kell csinálni.
Illetve az is érdekelne, hogy Montoya mögé/mellé kit hoznának. Bár szerintem Adrianoval megoldanák, így jobboldalra felesleges igazolni.
Kapus, talán egy középhátvéd (ameddig Puyol így tolja nem végszükség) illetve egy szélső támadó.LM10 írta:A csapat alapgerince tökéletes és fiatal még, de 1-2 igazolás el kell a nyáron.

Kapusposzton annyi név felmerült, de könnyen lehet hogy húznak valami váratlant, valaki olyat igazolnak (???) akire senki nem számít. Fraser Forster neve ismerős valakinek? Elárulom: a Celtic kapusa, 24 éves, egy-két dologban megüti egy top kapus szintjét , a celtic elleni meccseken a bl-ben hatalmas bravúrokat mutatott be, és szemtelenül olcsó! Ha nagyon el lennénk eresztve pénzzel,( de nem vagyunk ) vagy ha merne egy nagyot kockáztatni a vezetőség, simán el lehetne hozni cserekapusnak hogy aztán meglássuk mi sül ki belőle, vagy esetleg a b-be,ha vállalná persze, hogy 1 / fél próbaévre ott védjen , edzéseken meg a lejátszott meccseken játszhatna a nagyokkal.1-2 éven belül bl szintű csapatban fog védeni, fogadni mernék rá rá.
És ha valaki elfelejtette volna a bl csoportmeccseket a celtic ellen : http://www.youtube.com/watch?v=Z6sSyDNbqq0
- LM10
- Director del Fútbol
Így féltávnál lehet látni, hogy milyen posztra kéne ember, illetve ki a gyenge láncszem.
Valdés biztos már, hogy távozik, a helyére kell megfelelő kapus, kíváncsian várom Zubi kit hoz a helyére.
Alves gyötrelmes. Piqué szerencsére kikerült a gödörből, de ő nem bírt. Montoya és Adriano megoldja a jobb bekk posztot, Daniból meg pénzt kell csinálni.
A középpályánk kifogástalan.
A támadósor pedig. Messi untocuhable, Pedro, Tello, Cuenca szerintem biztos, hogy maradnak. David Villa útja is kifelé lóg a csapatból, Alexis pedig kérdőjel. Én a kapus mellé egy szélső támadót hoznék a csapatba.
A csapat alapgerince tökéletes és fiatal még, de 1-2 igazolás el kell a nyáron.
Valdés biztos már, hogy távozik, a helyére kell megfelelő kapus, kíváncsian várom Zubi kit hoz a helyére.
Alves gyötrelmes. Piqué szerencsére kikerült a gödörből, de ő nem bírt. Montoya és Adriano megoldja a jobb bekk posztot, Daniból meg pénzt kell csinálni.
A középpályánk kifogástalan.
A támadósor pedig. Messi untocuhable, Pedro, Tello, Cuenca szerintem biztos, hogy maradnak. David Villa útja is kifelé lóg a csapatból, Alexis pedig kérdőjel. Én a kapus mellé egy szélső támadót hoznék a csapatba.
A csapat alapgerince tökéletes és fiatal még, de 1-2 igazolás el kell a nyáron.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ez a Valdes hír sokkolt. Sokszor megtaláltuk már szerencsétlent, de konkrétan lassan 10 éve kezdőkapusunkról beszélünk, ez a fociban elég hosszú idő. Kicsit sajnálom is a dolgot, mégis csak egy canteranoról van szó, de ha menni akar, akkor menjen. Én azon a párton vagyok, hogy hozzuk fel Oiert és Pinto legyen a NO.1. Jól véd, jó lábbal, egy vezéregyéniség.
Na jól van én se gondoltam komolyan, kell hozni egy normális kapust. Neuer lenne a legjobb, de őt nem hinném, hogy hoznák. Ez a Courtois gyerek se rossz, de sztem ő meg megy rövid időn belül a Kékekhez. Nekem Guaita a legszimpatikusabb, de Diego Alves is marha jó kapus. 2 közül hozzuk el az egyiket.
Egyébként a csatárkérdés is elég fura. Én 100%-ra veszem, ha Villa nem fog játszani (már pedig, amíg Ini nem sérült, addig nem fog), akkor nyáron tovább áll. Alexisnek úgy gondolom legrosszabb esetben is adnak még 1 "tanuló évet", d pl. a Cuenca-Tello-Deulofeu 3-sal sem tudom, hogy mit csinálnak majd. Az viszont biztos, hogy Ini már inkább balszélsőt játszik és előrébb is vagyunk vele, ezért csatárfölöslegben szenvedünk.
Dani Alves jó kérdés. Ha visszanyeri a formáját, akkor még most is biztos helye lesz/lenne a kezdőben, majd meglátjuk. Viszont, ha nem, akkor én is kiadnám az útját.

Egyébként a csatárkérdés is elég fura. Én 100%-ra veszem, ha Villa nem fog játszani (már pedig, amíg Ini nem sérült, addig nem fog), akkor nyáron tovább áll. Alexisnek úgy gondolom legrosszabb esetben is adnak még 1 "tanuló évet", d pl. a Cuenca-Tello-Deulofeu 3-sal sem tudom, hogy mit csinálnak majd. Az viszont biztos, hogy Ini már inkább balszélsőt játszik és előrébb is vagyunk vele, ezért csatárfölöslegben szenvedünk.
Dani Alves jó kérdés. Ha visszanyeri a formáját, akkor még most is biztos helye lesz/lenne a kezdőben, majd meglátjuk. Viszont, ha nem, akkor én is kiadnám az útját.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor