Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Kicsi Ini
Barça C

2013.01.14. 08:36:36

Valaki nem tudja mennyi a csapat pénzügyi tartozása?
sura
Jugador d'estrella

2013.01.08. 06:07:01

Átigazolási időszak van. Úgy látszik, senki se szeretne új embereket, inkább van, aki a meglévőkből küldene el.
daffy
Madridista

2012.12.30. 20:41:51

LG írta: Csak simán nem egyezik a véleményünk. Szerinted a Barca nem más szint, csak más stílus, mint a Juve. Szerintem meg igen, sőt, hatalmas erőkülönbség van a két csapat között, és nem az olaszok javára. Szerinted Vidal nem rosszabb, mint Busquets, csak más. Szerintem meg rosszabb, vagy legalábbis annyit nem tett még le az asztalra, mint a katalán.
a szintet úgy értelmezd,hogy mindkettő reális eséllyel indul hazája bajnoki és kupagyőztes címéért,illetve a bl-ben is egyaránt nagy halnak számítanak.
a teljesen ellentétes játékos és játékstílus miatt nem hasonlítanám őket össze,mert mi alapján? busi többet tett le? igen,de inkább a barca tett le többet. a saját maguk feladatkörét tekintve mindkét játékos a világ elitjébe tartozik,ott meg minimális a diffi.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.12.30. 20:32:31

daffy írta:úgy érzem,hogy szerettél volna ellent mondani az állításomnak,de vagy nem sikerült vagy nem értettem meg. vidal tökéletes ott,ahol van. jobb helyen nem is lehetne. a stílusa illik a juvéba,ezt a meccsek és a számok is alátámasztják. a barca nem más szint,hanem más stílus. ide nem kell vidal,mert teljesen más a "vkp" szerepe. azért írtam összehasonlításnak busi-t,mert mégis csak helyben van és vele azért képben van az itteni közeg. vidal nem rosszabb,hanem más
Csak simán nem egyezik a véleményünk. Szerinted a Barca nem más szint, csak más stílus, mint a Juve. Szerintem meg igen, sőt, hatalmas erőkülönbség van a két csapat között, és nem az olaszok javára. Szerinted Vidal nem rosszabb, mint Busquets, csak más. Szerintem meg rosszabb, vagy legalábbis annyit nem tett még le az asztalra, mint a katalán.
noname
Llegenda del Barça

2012.12.30. 15:05:56

tatesz1990 írta:Mit szóltok a Liverpoolhoz? Szerintetek a közeljövőben ismét nagy csapat lehet? BL indulás, verseny a bajnoki címért, esetleg FA kupa győzelem? Ti hol erősítenétek meg a csapatot, és kikkel a télen?
Jelenleg a Liverpool kezd átalakulni minden szempontból. Rogers kombinatív játékot akar bevezetni és azért valamelyest kezd is működni a dolog. Idő kell, míg a játékosok ezt megszokják, így jelenleg várni kell. Télen egy középcsatyár kéne max, a többiek nyárig még bizonyíthatnak.
A Fifa egy szégyen
tatesz1990
Jugador del Barça

2012.12.30. 14:58:22

Mit szóltok a Liverpoolhoz? Szerintetek a közeljövőben ismét nagy csapat lehet? BL indulás, verseny a bajnoki címért, esetleg FA kupa győzelem? Ti hol erősítenétek meg a csapatot, és kikkel a télen?
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.12.30. 14:42:39

MichaaBee írta: Ha most Juve-szurkoló lennék, akkor ezt nem hagynám. :lol:
A poén, hogy én Juvés vagyok. :lol: Mármint a Barca mellet természetesen. :)
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.12.30. 14:28:25

Stalkyard írta:Nálatok egyértelműen telitalálat lenne, nem szeretném, hogy odamenjen, de idővel úgyis valamelyik gigaklubban fog kikötni.
Ha most Juve-szurkoló lennék, akkor ezt nem hagynám. :lol:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
daffy
Madridista

2012.12.30. 13:54:51

Lego írta: Daffy! Khedirával kapcsolatban lenne egy kérdésem. Miért játszik sokkal jobban a német válogatottban? Nem akarom felsztárolni a németet, de ez akkor is érdekes (mondjuk Özil is jobban teljesít). Na persze lehet csak én vagyok így ezzel errefelé...
szerintem a más stílus miatt,de ezt hozzá nem értőként nehéz megtippelni. khedira a real kontráinál hajlamos az ellenfél kapuja előtt kolbászolni. de tényleg nem tudom,én a taktikára tippelek.
Lego
Jugador del Barça

2012.12.30. 13:43:38

akkor itt térjünk vissza az eredeti felvetésre. khediránál mennyivel jobb?
Daffy! Khedirával kapcsolatban lenne egy kérdésem. Miért játszik sokkal jobban a német válogatottban? Nem akarom felsztárolni a németet, de ez akkor is érdekes (mondjuk Özil is jobban teljesít). Na persze lehet csak én vagyok így ezzel errefelé...
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.12.30. 12:52:09

daffy írta:akkor itt térjünk vissza az eredeti felvetésre. khediránál mennyivel jobb? :) nincs miről beszélni azt hiszem
Nem is mondtam, hogy nem jobb Khediránál, és azt sem, hogy nem lenne jó vétel a realnak. Csak a túlzott istenítést érzem még alaptalannak, ami körülötte folyik. A kettő nem zárja ki egymást. Az viszont kétségtelen, hogy ha nem lesznek gondok a fejében, akkor az egyik legjobb vkp válhat belőle rövid időn belül, sőt. Nálatok egyértelműen telitalálat lenne, nem szeretném, hogy odamenjen, de idővel úgyis valamelyik gigaklubban fog kikötni.

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
daffy
Madridista

2012.12.30. 12:40:09

Stalkyard írta: Remek játékos, benne van a fejlődés lehetősége, de jelenleg még nem látom akkora hűdenagy klasszisnak, mint sokan.
akkor itt térjünk vissza az eredeti felvetésre. khediránál mennyivel jobb? :) nincs miről beszélni azt hiszem
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.12.30. 12:31:59

Taibi írta: Összességében szerintem Busquets hasznosabb játékos, mint Vidal,
Az, hogy hasznosabb, megint csak relatív. A Barca számára nyilvánvalóan hasznosabb Busi, ő ebbe a játékrendszerbe passzol, ezt senki sem tudná jobban csinálni jelenleg nála, viszont a Juve és Vidal esetében is ugyanez fennáll. Én kedvelem a Chileit, de nem tartom én se akkora eresztésnek, mint sokan, sokszor hajlamos eltűnni, vannak kifejezetten gyenge meccsei, és úgy összességében elég hullámzónak látom a teljesítményét. Ráadásul elég heves vérmérsékletű, könnyen elborul az agya.

El tudom képzelni, mekkora hentes válna belőle ha Madrid fehérebb felébe költözne.

És mielőtt valaki benyögné, igen, viszonylag rendszeresen követem a Juve meccseit, így szerintem van rálátásom a dolgokra. Remek játékos, benne van a fejlődés lehetősége, de jelenleg még nem látom akkora hűdenagy klasszisnak, mint sokan.

visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.30. 11:53:25

Taibi írta: Összességében szerintem Busquets hasznosabb játékos, mint Vidal, ennek ellenére a Realnak jó vétel volna, mert Khediránál biztos jobb megoldás.
ezért remélem h még sokáig jo5é lesz az edző :D nála a tunéziai kirobbanthatatlan :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2012.12.30. 11:49:55

Csak Vidalban is benne van néha a piros lap veszélye. Amúgy megítélésem szerint remek labdarúgó.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
daffy
Madridista

2012.12.30. 11:48:02

Taibi írta: Azért az ilyen értékelések csalókák. Vidal a Juventusnál betöltött szerepénél fogva sokkal inkább offenzívebben játszik, mint a Barcánál Busquets, ebből adódóan sokkal többször ér oda a kapu elé a chilei (és lő kapura, szerez gólokat), mint a spanyol. Busi jóformán az ellenfél 16-osának a vonalát át sem lépi, sőt ha a közelében jár a labdával, akkor is csak a passz lehetőségét keresi. Az értékeléseknél meg sokat a nyom a latba Vidal 5 bajnoki meg 3 BL gólja.
Összességében szerintem Busquets hasznosabb játékos, mint Vidal, ennek ellenére a Realnak jó vétel volna, mert Khediránál biztos jobb megoldás.
pontosításképp le is írtam utána,hogy teljesen más a feladata. szerintem beleillene a realba,mert a kp-n jó helye lenne egy khedirát kiszorító vagy alonsot helyettesítő játékosnak. vidal úgy gondolom eleget tudna tenni ennek. mondjuk modricot sem ártana játszatni,de ez már egy másik topik
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2012.12.30. 11:16:16

daffy írta:
StickyFingaz írta:Ti mit gondoltok erről a Vidal gyerekről?
Madridistán már a neve említésére benedvesednek...Szerintem semmi extra néztem róla pár videót de nem győzött meg.
fogj kezet kash kollégával,videót?! nézz meccseket,a liga egyik legjobbja. a meccsenkénti értékelése magasan busquets fölött van. ha ilyen típusú játékost keresnétek,nem sok jobbat találnátok
Azért az ilyen értékelések csalókák. Vidal a Juventusnál betöltött szerepénél fogva sokkal inkább offenzívebben játszik, mint a Barcánál Busquets, ebből adódóan sokkal többször ér oda a kapu elé a chilei (és lő kapura, szerez gólokat), mint a spanyol. Busi jóformán az ellenfél 16-osának a vonalát át sem lépi, sőt ha a közelében jár a labdával, akkor is csak a passz lehetőségét keresi. Az értékeléseknél meg sokat a nyom a latba Vidal 5 bajnoki meg 3 BL gólja.
Összességében szerintem Busquets hasznosabb játékos, mint Vidal, ennek ellenére a Realnak jó vétel volna, mert Khediránál biztos jobb megoldás.
Kép
daffy
Madridista

2012.12.30. 11:06:31

LG írta:
daffy írta:fogj kezet kash kollégával,videót?! nézz meccseket,a liga egyik legjobbja. a meccsenkénti értékelése magasan busquets fölött van. ha ilyen típusú játékost keresnétek,nem sok jobbat találnátok
Csak azért a Barca nagyon más szint, mint Juventus. Bár a Juventus most talán a legtúlértékeltebb csapat, ahogy Vidalt is egy nagyon túlértékelt játékosnak tartom.
úgy érzem,hogy szerettél volna ellent mondani az állításomnak,de vagy nem sikerült vagy nem értettem meg. vidal tökéletes ott,ahol van. jobb helyen nem is lehetne. a stílusa illik a juvéba,ezt a meccsek és a számok is alátámasztják. a barca nem más szint,hanem más stílus. ide nem kell vidal,mert teljesen más a "vkp" szerepe. azért írtam összehasonlításnak busi-t,mert mégis csak helyben van és vele azért képben van az itteni közeg. vidal nem rosszabb,hanem más
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.12.30. 10:45:39

daffy írta:
Madridistán már a neve említésére benedvesednek...Szerintem semmi extra néztem róla pár videót de nem győzött meg.
fogj kezet kash kollégával,videót?! nézz meccseket,a liga egyik legjobbja. a meccsenkénti értékelése magasan busquets fölött van. ha ilyen típusú játékost keresnétek,nem sok jobbat találnátok
Csak azért a Barca nagyon más szint, mint Juventus. Bár a Juventus most talán a legtúlértékeltebb csapat, ahogy Vidalt is egy nagyon túlértékelt játékosnak tartom.
daffy
Madridista

2012.12.30. 09:28:36

Barcaforever
Director del Fútbol

2012.12.30. 09:21:09

sura írta:Ha lennének jó megfigyelőink és hírforrásaink, akkor lehetne nagy fogásokhoz jutni nem divatos nevű játékosok között - olcsón.
Nem is kezdek el okoskodni, csak megkérdezem, h te tényleg elhiszed, h az Fc Barcelonának nincsennek jó megfigyelői és hírforrásai? :lol: Hihetetlen, h milyen emberek vannak. :lol: De küldj pivát üzit a klubnak, h olvasgassák az pepsifocit és az origot, mert azok jó hírforrások.
Kép
sura
Jugador d'estrella

2012.12.30. 09:03:53

Ha lennének jó megfigyelőink és hírforrásaink, akkor lehetne nagy fogásokhoz jutni nem divatos nevű játékosok között - olcsón.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.12.24. 13:16:54

Jó játékos csak nálunk a padra sem férne fel...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
westerngom
Entrenador del Barça

2012.12.24. 12:57:14

visca el barca írta:
klasszikus középcsatár. minek? megint kitennénk szélre aztán ő is elfelejtene gyorsan mindent a fociról mint villa
- ez mekkora igazság, sajnos.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.12.24. 12:36:44

Ti mit gondoltok erről a Vidal gyerekről?
Válasz küldése