Parizs meg bele is menne.
Ti meg eladtatok egy 35 eves jatekost egy 29re.
Perfekt deal.

Én nehezen tudom elhinni,hogy Neymar visszajöjjön. A PSG tavaly is megérdemelte volna a BLt,de nem jött össze és most sem fog. Ha elengedik Mbappet és Neymart, akkor pár évre tuti eltávolodnak a BLtől.vg99 írta: ↑2021.05.02. 06:58:43Bennem nagyon vegyes érzés a lehetséges leigazolása.
Nem is a lelépese, a balhéi, viselkedése miatt leginkább, mert ma is jó játékos,
Inkább azért mert szerkezetileg nem látom a helyeket vele, ill. Rövid távú lenne az építkezés. Egy Messe-Aguero-Neymar sor ütős, de max 1-2 évig, aztán komplett csere.
Ha választani kellene 100x inkább Haaland, aki fiatal, illik a szerkezetbe, hiányposzt.
Neymar csak akkor, ha mindkettő tudna jönni. Mondjuk Gríz+Dembele+Umtiti pakkra elcserélném, mert sok jó játékos jobb, mintha egy sincs.
De akkor miből lesz Haaland? Elméletben persze Coutinho+Pjanic+Braith+Firpo+Todibo érhet kb. 80at, de ez az elmélet..
Szerintem Ney tehetségesebb volt, mint Fati, bár lehet nem a tehetség a jó szó rá. Nagyjábol évekig a top háromban volt a világon, igaz harmadikként. Ansu ettől még őrült messze van, a sérülése előtt is messze volt. Viszont tény, nem tudjuk meddig fejlődhet, de persze, örülni fogok nagyon, ha később kiderül, hogy én tévedtembence0330 írta: ↑2021.05.01. 21:02:55Most nézem a főoldali cikket. Neymar még mindig terítéken van? Szerintem szembemennénk a leigazolásával kb mindennel, amire most szükségünk van, és amit most gyakorlatilag meg tudunk oldani kasszailag... Főleg a csapategységen aggódom, azért a Neymar-féle hozzáállás nekem cseppet sem tetszik, akármilyen jó játékos, ráadásul 17 óta sok súlyt is felszedett, meg sérülékeny is már nagyon. No meg fiatalabb sem lesz már. Fatiban én majdhogynem az új Neymart látom, ha visszatér oda, ahol abbahagyta. Fati meg hamis kilences? És akkor Messi mi lesz? Szerintem a leigazolásával mindenképp ártanánk Ansunak...
Mondjuk eleve nemigen hiszek az egész megvalósulásában, de én személy szerint ellene vagyok.
Neymar nettó fizetését tekintve közelébe sincsen a Griezmannénak. Sokkal többet tesz zsebre évente, csak az adótörvények miatt a klubokat országonként ez másképp érinti. Szóval, ha a pénzt hozzuk fel komoly alapja lehet, habár én inkább apuci döntését látom ebben, jobban terelgette a fia karrierjét mint az egészséges lett volna.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.04.09. 10:10:33Ebben az az extra poén hogy utána meg jött Griezmann aki kb annyit keres itt mint ő ott PárizsbanSinya22 írta: ↑2021.04.09. 09:46:00
Nem az árnyék volt a döntő itt sem, sőt, volt időszak amikor ő volt a húzó ember Messi távollétében. A plusz fizu eldöntötte,hogy megy. Akkor elég jól ment a csapatnak, és neki is, sehol máshol nem volt nagyobb esélye az aranylasztira. Csak gondolom apu és ő is meglátták a szerződést,aztán el is dőlt.![]()
Sokáig az volt hogy vagy eligazolsz egy Barca-Real/más hagyományos nagy múltú csapathoz magas de kevesebb fizuért, vagy extra felárért egy újgazdag klubhoz ahol nagyobb a fizu cserébe kisebb eséllyekkel indul a csapat a BL-ben.
Sajnos Bartomeuéknak ezt sikerült felborítaniuk, valami nagyon csúnyán félrement ha konkrétan feláras fizut kell adni egy játékosnak hogy a Barcelonát válassza és ne más csapatot mint pl a PSG.
Ilyen szempontból Griezmannt sem kell félteni, Atletico legenda akart lenni és nyíltan kinevettette a klubot hogy utána meglássa Bartomeuék emelt ajánlatát és rohanjon ide, mindezt szezon közben bejelentve mikor még harcban állt a csapatával trófeákért.
Neymar a közvéleményben pénzéhesnek van elkönyvelve(ami vszinű igaz is) mert elment nagyobb fizuért a PSG-be míg Griezmann aki annyit keres nálunk mint Neymar a PSG-ben(!) nincs pénzéhesnek, pedig ő is bolondot csinált magából a rekord fizu miatt, mindezt annak a klubnak a közvetlen riválisáért amelyiknek legendája akart lenni.
De Ligt nem tudom pontosan mennyit keres, vagy mások mennyit adtak volna, de őt egész Európa körüludvarolta, mindenki fűt-fát ígért, ment a licitháború és egy olyan csapatba ment aminek közel sem a legvonzóbb a projektje. De Jong szinte "egyenesen" hozzánk érkezett, nem is kellett nagyon erőlködni az aláírásáért ezért más a megítélése.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.04.09. 10:10:33Bartomeuék és Mundo-féle propaganda elég sokat nyomott ebbe, de ott van a pénzéhesnek kiáltott De Ligt esete is aki nem keres sokkal többet a Juventusnál mint nálunk De Jong, ő róla mégis mentek a cikkek hogy pénzéhes míg De Jongról nem.
Van ebben igazság, de az Atletiből a Barca egyértelmű előrelépés. A Barcából a PSG már egyáltalán nem biztos...MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.04.09. 10:10:33Neymar a közvéleményben pénzéhesnek van elkönyvelve(ami vszinű igaz is) mert elment nagyobb fizuért a PSG-be míg Griezmann aki annyit keres nálunk mint Neymar a PSG-ben(!) nincs pénzéhesnek, pedig ő is bolondot csinált magából a rekord fizu miatt.
Ebben az az extra poén hogy utána meg jött Griezmann aki kb annyit keres itt mint ő ott PárizsbanSinya22 írta: ↑2021.04.09. 09:46:00
Nem az árnyék volt a döntő itt sem, sőt, volt időszak amikor ő volt a húzó ember Messi távollétében. A plusz fizu eldöntötte,hogy megy. Akkor elég jól ment a csapatnak, és neki is, sehol máshol nem volt nagyobb esélye az aranylasztira. Csak gondolom apu és ő is meglátták a szerződést,aztán el is dőlt.
Egyetértek. Szerintem mondjuk apuci volt aki a pénz miatt bebeszélte a fiának ezt az árnyékból kilépést, ami nettó hülyeség volt.Sinya22 írta: ↑2021.04.09. 09:46:00Nem az árnyék volt a döntő itt sem, sőt, volt időszak amikor ő volt a húzó ember Messi távollétében. A plusz fizu eldöntötte,hogy megy. Akkor elég jól ment a csapatnak, és neki is, sehol máshol nem volt nagyobb esélye az aranylasztira. Csak gondolom apu és ő is meglátták a szerződést,aztán el is dőlt.
Nem az árnyék volt a döntő itt sem, sőt, volt időszak amikor ő volt a húzó ember Messi távollétében. A plusz fizu eldöntötte,hogy megy. Akkor elég jól ment a csapatnak, és neki is, sehol máshol nem volt nagyobb esélye az aranylasztira. Csak gondolom apu és ő is meglátták a szerződést,aztán el is dőlt.
Én, ha tehetem nézem a francia meccseket és elég jó bajnokság, amúgy Neymar előtt is az volt. Te mennyi meccset láttál tőlük, vagy ezt a köpködést csak az angol fórumról vetted?Barcaforever írta: ↑2021.04.07. 09:23:24Ha a Bayern kiüti őket, (elég vszínű) lesz ott nagy hiszti biztos. Megy a bohóckodás a semmit nem jelentő francia bajnokságban, bár ha jól emlékszem Ibrával sokkal nagyobb előnnyel nyerték a bajnokságot pl, aranylabda sehol, BL se lesz. Sztem egy totál bomlasztó ember én nem szeretném, hogy visszajöjjön.
+ hatalmas fizu, hatalmas arc, nem fiatal már, bármikor benne van a hiszti, és megint nem a jövőt építenénk vele...davi10 írta: ↑2021.04.08. 14:09:50Az a baj, hogy nem csak a magánéletben vállalhatatlan, hanem sokszor a pályán is.visca el barca írta: ↑2021.04.08. 13:50:30En meg siman visszahoznam, a kisujjaban tobb van mint a 300 millios griezmann+dembele pakkban. Az, hogy a maganeletben egy bohoc nem izgat. Tobbet tudna adni a csapatnak mint a ket francia? Igen. Tobb kerdesem nincs. Az se erdekel h idesz*rt mar nem is egyszer.
Fölösleges pirosak, tesó szülinapja környekén menetrendszerű sérülések, stb.
Az a baj, hogy nem csak a magánéletben vállalhatatlan, hanem sokszor a pályán is.visca el barca írta: ↑2021.04.08. 13:50:30En meg siman visszahoznam, a kisujjaban tobb van mint a 300 millios griezmann+dembele pakkban. Az, hogy a maganeletben egy bohoc nem izgat. Tobbet tudna adni a csapatnak mint a ket francia? Igen. Tobb kerdesem nincs. Az se erdekel h idesz*rt mar nem is egyszer.
Tegnapi alapján az látszott hogy ha motivált akkor nagyon is tud játszani még mindig. Az a kapásból visszaívelés Marquinhosnak zseniális voltvisca el barca írta: ↑2021.04.08. 13:50:30En meg siman visszahoznam, a kisujjaban tobb van mint a 300 millios griezmann+dembele pakkban. Az, hogy a maganeletben egy bohoc nem izgat. Tobbet tudna adni a csapatnak mint a ket francia? Igen. Tobb kerdesem nincs. Az se erdekel h idesz*rt mar nem is egyszer.
Eddig 2 gólpassz de még van 60 perc.