Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A MU-s Chevi logónál ocsmányabb és a fás Barca meznél rondább nem lehet.S.Agüero írta:Ha a Barca nem hosszabbít szerződést, akkor a Qatar helyett a Pepsi lehet az új főszponzor a mezen.
Elég undorító lenne a logó a mez elején...
Én szeretem a pepsit, felőlem jöhet.S.Agüero írta:Ha a Barca nem hosszabbít szerződést, akkor a Qatar helyett a Pepsi lehet az új főszponzor a mezen.
Beleadtam mindent..S.Agüero írta:Ha a Barca nem hosszabbít szerződést, akkor a Qatar helyett a Pepsi lehet az új főszponzor a mezen.
igen, láthatóan kezdik feladni az eu-s foci piacot az atlétika meg az amerikai sportok miatt. azért azzal h tavaly kiszálltak a juveból meg a mu-ból eléggé megerősítették az adidastBob_Marley írta:Nem hiába a top10-ben csak mi meg a PSG vagyunk akik Nike szerelésben tolják
Igazából semmi extra nincs ebben a mezben, egyszerű, de mégis milyen jól mutat, ezek a Nikes próbálkozások pl. a színátmenetes mezzel és hasonlók, sosem értettem.
Bob_Marley írta:Nike és az Adidast azért nem jó összehasonlítani ebből a szempontból, mert a Nikenak sokkal nagyobb érdekeltségei vannak Amerikában hiszen ottani cég. És rengeteg pénzt költenek ott. Nem hiába a top10-ben csak mi meg a PSG vagyunk akik Nike szerelésben tolják.
Ez egyértelmű nyomás a klub részéről. Mindenki tudja, hogy ma már nem lehet mezszponzor nélkül lehozni, jobb alkupozíció kiharcolása.PCsabi írta:A Barca készen áll arra, hogy ne szerepeljen mezszponzor a jövő évben/jövő évtől, abban az esetben, ha nem jelentkezik olyan befektető, amelyik hajlandó lenne legalább évi 65 millió eurót fizetni. [catradio]
Ez egy nyílt ajánlattétel bárkinek, aki megadja a szóbanforgó összeget. Szerintem ez inkább a katariaknak szól. Nincsen ezzel semmi gond.PCsabi írta:A Barca készen áll arra, hogy ne szerepeljen mezszponzor a jövő évben/jövő évtől, abban az esetben, ha nem jelentkezik olyan befektető, amelyik hajlandó lenne legalább évi 65 millió eurót fizetni. [catradio]
De el kellett hajtani a katariakat.Nagyon gyorsan le kell venni valahonnan egy sponzort...Nero. írta:Az biztos, hogy annak nagyon komoly anyagi következményei lennének ha ezt megtörténne... Így is problémák vannak a fiztetésekkel, erre kiesne 60 milla garantált szép.
MifolyikittGuillem Balague (Sky Sports): "Barca have got a huge problem, they do not have the money to renew the contracts of Neymar, Messi and Suarez."![]()
MifolyikittGuillem Balague (Sky Sports): "Barca have got a huge problem, they do not have the money to renew the contracts of Neymar, Messi and Suarez."
Legalább szép lenne a mez. Csak pénzünk nem lenne belőle.PCsabi írta:A Barca készen áll arra, hogy ne szerepeljen mezszponzor a jövő évben/jövő évtől, abban az esetben, ha nem jelentkezik olyan befektető, amelyik hajlandó lenne legalább évi 65 millió eurót fizetni. [catradio]
A 3. számú nem bejövős