Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem viccnek szántamMessithebest írta:Ez még szerintem viccnek is rossz EGYELŐRE. R10-ből csak 1 van.... és nem, játéktudásban, intelligenciában még Messi sem közelíti meg a régi Ronaldinhot.MessiFan írta: Egyébként lesz-e még valaha R10 a focinak? Thiago...
Sztem Thiagoban benne vannak R10 magasságok, a jövő aranylabdása a srác (igaz anno Xaviról és Fabregasról is ezt mondtamMessithebest írta:Ez még szerintem viccnek is rossz EGYELŐRE. R10-ből csak 1 van.... és nem, játéktudásban, intelligenciában még Messi sem közelíti meg a régi Ronaldinhot.MessiFan írta: Egyébként lesz-e még valaha R10 a focinak? Thiago...
Barcaman14 írta: Szvsz nagyobb játékos lehetett volna mint Messi, de a hozzállásuk nagyon különböző, Dinho elszúrta, nem volt képes, vagy nem akart hosszútávon sikeres lenni, míg Messinél ez megvan.
Ez még szerintem viccnek is rossz EGYELŐRE. R10-ből csak 1 van.... és nem, játéktudásban, intelligenciában még Messi sem közelíti meg a régi Ronaldinhot.MessiFan írta: Egyébként lesz-e még valaha R10 a focinak? Thiago...
Én úgy gondolom, hogy attól még hogy a sebessége megkopott és a motiváció az Európai foci felé elfogyott (bár volt egy olyan hír hogy az Atletico Madridba mehetne (sajtóhír), a játékinteligenciája, technikája, látása a pályán nem, és nem is fog. Még ha 10 percre is állna be 2014-ben az is szép lenne a kapitánytól.Messithebest írta:Egyébként én még titokban reménykedem(sok esély nincs) hogy a 2014es hazai rendezésű VB-re kiviszik, és játszik is. Szerintem ezeknél a túlhypeolt Neymar, Ganso stb szintet mindenképpen hozná....
Az igaz, hogy összetettebb, főként, mert fizikálisan is egy más szint ( magas, erősebb csontozatú és szélesebb vállú, de ennek ellenére fordulékony és gyors), mindenesetre szerintem hatékonyságban nincs különbség. A csapatot nem tudom, mert ezen a szinten azért egyikük sem méretett meg igazán, elég jó csapatokban értek el nagyobb eredményeket. Mindegy, ez kb olyan, mint amikor Pelét és Maradonát hasonlítjuk össze, hozzátéve azt még, hogy mindkettőt imádjukSanama írta:Nem csak a látványra értem. Nekem Ronaldinho egy sokkal összetettebb játékos, mint Messi. És azért Messi mellé kell a csapat is egy kicsit , sokkal jobban, mint Dinho mögé anno. De hát ez csak az én véleményem.
Hát igen, mondjuk annyit hozzáfűznék, hogy Messi hatékonyságban, abban, hogy mennyit segít a csapatnak, nem alábbvaló, de értem én, hogy ti mind a látványra gondoltok. Tehát összeségében szerintem nagyjából egy szint, a látványban viszont nem. Mondom úgy, hogy nekem is a mai focink tetszik jobban. Mindenesetre az akkori csapatból ő az és Eto'o ( bár Villát és körülbelül annyira tartom), aki beférhetne a kezdőbe, de főleg ő.Sanama írta:Szegény GattusoDevid16 írta:http://www.youtube.com/watch?v=RDB_VYwX ... re=related
Borsódzik a hátam ha megnézem ezt a vidit. Nekem ő marad a tökély, az utánozhatatlan, az egyetlen, FANTASZTIKUS!10-szer tuti szerepel a videóban
Nagyon hiányzik egy ilyen ember, nem (csak) a Barcából,de az egész fociból. Nekem is jobban tetszett az akkori játékstílus, mint a mostani, de hát ez van.
Nálam Ronaldinho az igazi zseni. Messit én alá teszem.
albicelesteX,
Háhesküszöm nem olvastam a hsz-edet
A videó alatt meg nagyon találó a zene....
Ez azért kemény, mert akkoriban még az öreg Gattuso sem úgy teljesített, mint most. Akkoriban talán az egyik legjobb volt abban, amit csinált, emlékszem a 2007-s BL elődöntőn szegény CR-t is letakarította a pályáról.Sanama írta:Devid16 írta:http://www.youtube.com/watch?v=RDB_VYwX ... re=related
Szegény Gattuso10-szer tuti szerepel a videóban
![]()
Amúgy sztem nem emelkedett ki jobban akkor, mint Messi most...de ő tényleg mindig mosolyt csalt az ember arcára, és szinte minden meccs volt legalább 1, de inkább több olyan labdaátvétele, trükkje, vagy csak nemodanézős indítása, amire azt mondtad h "aztaku...". És ez az, ami igazán hiányzik. Mert most is vannak Messi cselek, Xavi passzok, Iniesta trükkök, de közel sem olyan látványosak, varázslatosak, nem lesz tőle olyan érzésem, mint amikor Ronaldinhot néztemalbicelesteX írta:Sírok!Ez a csávó nagyon hiányzik.Nem csak a Barcaból,hanem az egész labdarúgásból.Nincs még csak hasonló sem.Messit imádom,de r10 más szint.
Szegény GattusoDevid16 írta:http://www.youtube.com/watch?v=RDB_VYwX ... re=related
Borsódzik a hátam ha megnézem ezt a vidit. Nekem ő marad a tökély, az utánozhatatlan, az egyetlen, FANTASZTIKUS!
Nekem az akkori csapat és játék tetszett és jobban, és a nagy egyéniségek, mint Ronaldinho, Deco, Etoo.Tocy írta:Most már szinte fáj ezt nézni...mindig nevettem a cselein, és a megalázott védők arcán...egyébként nekem a mostani csapat, és a mostani játék jobban tetszik, mint az akkori, de Ő...Devid16 írta:http://www.youtube.com/watch?v=RDB_VYwX ... re=related
Borsódzik a hátam ha megnézem ezt a vidit. Nekem ő marad a tökély, az utánozhatatlan, az egyetlen, FANTASZTIKUS!
Tocy írta:
Most már szinte fáj ezt nézni...mindig nevettem a cselein, és a megalázott védők arcán...egyébként nekem a mostani csapat, és a mostani játék jobban tetszik, mint az akkori, de Ő...
Most már szinte fáj ezt nézni...mindig nevettem a cselein, és a megalázott védők arcán...egyébként nekem a mostani csapat, és a mostani játék jobban tetszik, mint az akkori, de Ő...Devid16 írta:http://www.youtube.com/watch?v=RDB_VYwX ... re=related
Ezután a videó után legszívesebben átírnám a nicknevem "Ronaldinhothebest" -re..... Egyszerűen hihetetlen...... és az a legfájóbb, hogy belegondolni is borzasztó abba, hogy Xavi és Puyol 32-33 évesek és még mindig a legmagasabb szinten nyomják, Ronaldinho meg 31 múlt és már a süllyesztőben van....Devid16 írta:http://www.youtube.com/watch?v=RDB_VYwX ... re=related