S.Agüero írta:Miért lenne alkalmatlan a jelenlegi középpálya másra? Azért a Busi, Paula, Samper, Rakitic, Alená, Denis, Coutinho, Arthur, Rafinha 9-es nem rossz szerintem. Aztán majd kiderül, kik lesznek jövőre közülük.
Egyébként csak szólok, hogy a Roma ellen nem azért estünk ki, mert szétkontráztak, hanem azért, mert magasan letámadtak, és nem tudtuk kihozni a labdát... Mondjuk egy Kante ezen nem segített volna, sőt...
Ezért is kellene változtatni a KP-n, mert már régóta durván megfognak ezzel minket. Rakitic helyett kellene olyan, aki hasonló munkabírású, de irányításban jóval jobb(az meg már más kérdés hogy van-e ilyen a piacon), mivel ha letámadják Busit akkor meg is halt a kihozatalunk.
Én alapvetően gyorsítanám a játékot, mert a mostani időkben olyan mintha a saját stílusunkba savanyodtunk volna be, nyomjuk a "passzolgassunk" módszert, de harmad olyan tempóval és kreativitással mint anno tettük, mint valami nyugdíjas találkozón, aztán csodálkozunk ha az ellenfél lefüleli a dolgot.
Persze ligába elég lesz, de szerintem illene már a BL-ben is tényezőnek lennünk.