Josep Guardiola
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Elképesztő edző, sorokat, oldalakat lehetne írni róla. Viszont lehet csak én látom így, de egy valamiben nem lát jól, az a csere. Persze ma beütött a két sérülés is, de általánosságba, valahogy nem látja át a cseréket, mikor hol, hogyan kéne. Viszont elképesztő, hogy feltüzelte a játékosokat a kis hullámvölgy után. Nem állunk meg 1-2 gól után, megvan a hajtás, a küzdeni vágyás.
Így tovább Pep!!!
Így tovább Pep!!!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Ahogy Hleb is mondta, még nem illeszkedett be, és tudom, hogy ezt a folyamatot nem segíti, ha nem játszik, de egyszerűen még nem tudja azt nyújtani, amit Pep elvár tőle, ergo nem érzi késznek arra a fehéroroszt, hogy a csapat hasznára váljon.lionelmessi19 írta:...
Én meg tudom érteni Guardiolát is, viszont Téged is meg tudlak érteni, mert valóban, az izlandi helyett jóval pörgősebb és technikásabb kp-nk lenne, sőt, én Hlebtől, ha nem is Iniesta féle teljesítményt, de szerintem ő el tudná játszani magas szinten azt, amit 'Ini' nyújt. Dinamikus, lendületes stb...
Amúgy ma is grat neki, egy Malaga ellen így feltüzelni a csapatot! Na, ez volt A Feladat! Grat Pep

.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A botrány nem Hleb mellőzésénél kezdődik...
Amúgy ma is kiválóan irányította a csapatot. Az utolsó minutumig tüzelte, hajtotta a csapatot, igazi karmester volt a vonal mellől. A meccs előtti nyilatkozata után az esti előadáson igazi Vezére volt ennek a kórusnak.
Nagyszerű játékosból nagyszerű edző válhat. A Csapatot kiválóan állítja össze, a megfelelő posztokon a megfelelő játékosokat játszatja. Maximális tisztelet, és respekt neki ezért!
Örülök, hogy Pep Guardiola az edzőnk!
FORCA PEP!
FORCA BARCA!
Amúgy ma is kiválóan irányította a csapatot. Az utolsó minutumig tüzelte, hajtotta a csapatot, igazi karmester volt a vonal mellől. A meccs előtti nyilatkozata után az esti előadáson igazi Vezére volt ennek a kórusnak.
Nagyszerű játékosból nagyszerű edző válhat. A Csapatot kiválóan állítja össze, a megfelelő posztokon a megfelelő játékosokat játszatja. Maximális tisztelet, és respekt neki ezért!
Örülök, hogy Pep Guardiola az edzőnk!
FORCA PEP!
FORCA BARCA!

hála' a jó Istennek hogy nem játszatja azt a whiteruszkit. hihetetlen mekkora baklövés volt az igazolása. legalább Pep is látja hogy nem idevaló, nem érti mit beszél.. etc.
bár én örültem amikor jött, az ára akkor is sok volt, de hogy semmit nem tudott eddig mutatni. megkapta a lehetőséget, nem tudott vele élni. fuera! hideg kiráz amikor bejön.
ezkicsitmároffosvolt.
amúgy örülök hogy még a 85. percben, 6:0-nál is magyaráz, és dirigál. ez kellett
.
bár én örültem amikor jött, az ára akkor is sok volt, de hogy semmit nem tudott eddig mutatni. megkapta a lehetőséget, nem tudott vele élni. fuera! hideg kiráz amikor bejön.
ezkicsitmároffosvolt.
amúgy örülök hogy még a 85. percben, 6:0-nál is magyaráz, és dirigál. ez kellett

- Andris
- Adminisztrátor
A Gudjohnsen vs Hleb csatában szerintem homlokegyenest a másik irányba megy, mint ami megfelelő volna.
Mondhatnám hogy hiba, de ő talán többet lát, mindenesetre én többre tartom Hlebet, jóval, mint a szöszit.
De ha ezt szépen elfeledjük, és feltételezzük hogy a fehérorosz edzésen nem tesz jó benyomást, akkor is illik több lehetőséget adni, legalább fele annyit, v vmi..
Nem, egyszerűen nem tudom hova tenni ezt, eléggé csalódott vagyok. 15+ mittom hány millióért vettünk a világ egyik legjobb klubjától, egy egészen kiváló középpályást, aki csapata meg bajnoksága egyik legjobbja volt, külön Pep kérésére, majd nem hogy nem játszatja eleget, sőt egyáltalán a hozzá közelebb álló poszton, még másutt se gyakorlatilag. Szökőévente kap 10 percet egy bajnokin, vagy játszhat egy fél kupameccset a tartalékos csapattal.
Szerintem ez botrány, akármit is tud Pep amit én nem, ez még akkor is kevés.

Mondhatnám hogy hiba, de ő talán többet lát, mindenesetre én többre tartom Hlebet, jóval, mint a szöszit.
De ha ezt szépen elfeledjük, és feltételezzük hogy a fehérorosz edzésen nem tesz jó benyomást, akkor is illik több lehetőséget adni, legalább fele annyit, v vmi..
Nem, egyszerűen nem tudom hova tenni ezt, eléggé csalódott vagyok. 15+ mittom hány millióért vettünk a világ egyik legjobb klubjától, egy egészen kiváló középpályást, aki csapata meg bajnoksága egyik legjobbja volt, külön Pep kérésére, majd nem hogy nem játszatja eleget, sőt egyáltalán a hozzá közelebb álló poszton, még másutt se gyakorlatilag. Szökőévente kap 10 percet egy bajnokin, vagy játszhat egy fél kupameccset a tartalékos csapattal.
Szerintem ez botrány, akármit is tud Pep amit én nem, ez még akkor is kevés.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Teljesen meg tudom érteni, h nem tetszik neki a sajtó kavarása, szánalmas hirekkel jönnek elő. Korai még nagyon az átigazolásokkal foglalkozni, de majd a folytatásban kiderül, h ki kell és hova. A következő BL meccsek + a bajnokság hajrája meg mutatják majd, h vannak-e hiányosságai a csapatnak, illetve, h hol vannak.
-
- Entrenador del Barça
Ez az, Pep! Így kell helyrerakni őket.
A statisztikákról meg annyit, hogy ha a eljutunk oda, hogy a Poollal játszunk, az azt jelenti, hogy előtte megnyertünk egy olyan párharcot, ahol otthon kezdtünk.

A statisztikákról meg annyit, hogy ha a eljutunk oda, hogy a Poollal játszunk, az azt jelenti, hogy előtte megnyertünk egy olyan párharcot, ahol otthon kezdtünk.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
Mostani nyilatkozata nekem nagyon tetszik.
Főleg azon része, amiben a sajtót osztja. És azt a részét itt is nyugodtan magára veheti az aki azon az állásponton van, hogy a Bayernt simán lezúzzuk, Ribery meg Lahm gyak. már nálunk játszik stb.... szép volt Pep, jár a taps
A Malagát pedig természetesen nem szabad félvállról venni, nehéz meccs lesz! Főleg az első gólig. Remélem nem tartalékos csapat fut ki a pályára pihentetés céljából. meg lehet annak a böjtje.
Főleg azon része, amiben a sajtót osztja. És azt a részét itt is nyugodtan magára veheti az aki azon az állásponton van, hogy a Bayernt simán lezúzzuk, Ribery meg Lahm gyak. már nálunk játszik stb.... szép volt Pep, jár a taps

A Malagát pedig természetesen nem szabad félvállról venni, nehéz meccs lesz! Főleg az első gólig. Remélem nem tartalékos csapat fut ki a pályára pihentetés céljából. meg lehet annak a böjtje.
Sztem nincs ebben semmi fura, hiszen nyáron nem kritizálta a teljesítményét, nem az alapján akarta eladni, csak a néhai viselkedése nem tetszett neki.gekkodan írta: Ennek tükrében kicsit furcsán hangzik, amikor méltatja Samu elmúlt pár éves teljesítményét. Egyszerűen nem kellett volna semmit sem mondani, vagy nem így.
- Andris
- Adminisztrátor
Őszintén szólva szerintem az is korrekt, ahogy Eto'oról beszélt.. végül ő volt az, aki mégis úgy döntött, hogy kell neki, hogy foglalkoztatja. És ő teszi be meccsről meccsre a kezdőbe, ahol aztán már rúgott vagy 30 gólt.
Nagyon határozott minden téren, ez az oldala nagyon tetszik.
Nagyon határozott minden téren, ez az oldala nagyon tetszik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
Pep nyilatkozata nagyon szép és jó, tényleg nincs gond, jól megmondta.
Azért Eto'o kapcsán visszább mehetett volna az agarakkal, tavaly nyáron még nem ez volt a szöveg. Ennek tükrében kicsit furcsán hangzik, amikor méltatja Samu elmúlt pár éves teljesítményét. Egyszerűen nem kellett volna semmit sem mondani, vagy nem így.
Amúgy a többi oldalán korrekt nyilatkozat.
Azért Eto'o kapcsán visszább mehetett volna az agarakkal, tavaly nyáron még nem ez volt a szöveg. Ennek tükrében kicsit furcsán hangzik, amikor méltatja Samu elmúlt pár éves teljesítményét. Egyszerűen nem kellett volna semmit sem mondani, vagy nem így.
Amúgy a többi oldalán korrekt nyilatkozat.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A statisztika egy fontos dolog, de nem erre mérik a továbbjutást vagy a győzelmet. Fontos fokmérő, de arra való, hogy megcáfoljuk.Victor_Valdes írta:A legtöbb csapatnál a hazai bajnokság a legfontosabb utána jönnek csak a nemzetközi és egyéb kupák.
A BL-ben benne van, hogy kiesünk, hisz európa legjobb csapatai versengenek, de mi vagyunk a legjobb formában közülük.
A statisztika arra jó, hogy kitöröljem vele a ...-em.
A pool ellen már érdekesebb lesz, de az se biztos, hogy ellenük játszunk...
Amúgy - számomra is - a bajnokság élvez elsőbbséget, de ettől még a BL-ben is fontos a jó szereplés. És biztos vagyok benne, hogy a fiúk oda fogják tenni magukat, és megmutatják, mit tudnak.
Amúgy Pep jól mondta - ezt is.

De, a Madridnál foglalkoznak vele, emléxem mikor pool ellen nyilatkozta vki, hogy: "5 éve nem sikerült negyeddöntőbe kerülni, most se olyan fontos" Nem pontosan így hangzott, de vmi ilyesmi...Varatrix írta:Ez egy jó magyar szokás, hogy statisztikákra alapozzuk az ilyen állításainkat.Stelios írta:Nem hiszem, hogy túl sok keresnivalónk lesz majd az elődöntőben a Liverpool ellen, úgy, hogy a statisztikák szerint az elmúlt 5 évbe mindig kiestünk, ha hazai pályán kezdtünk. Arról nem beszélve, hogy a 2 meccs közt lesz egy Valencia-Barca, és egy klasszikus.
Nevetséges!
Még szerencse, hogy a csapatok nem azzal foglalkoznak, hogy ha hazai pályán kezdenek akkor ki esnek mert már 5 éve így van!
Ne röhögtess!
Szerencse, hogy MI nem így fogjuk fel

"Alcorcón? Az mi, egy madár?" Alcorcón - Real Madrid 4-0
Guardiola csupán arra akarta felhívni a figyelmet, hogyha lenne is fontosabb sorozat(ergo nincs
), akkor a bajnokság, mert ott mindig az nyer, aki az adott évben kiegyensúlyozottabb, tehát jobb volt! Míg a BL-ben elég egy gyenge ágra kerülni és már döntőben vagy, ott meg már lutri...
Így értette!
Amúgy megint sikerült elterelnie a csapatra nehezedő nyomást, hiszen már jöttek volna a kérdések, hogy hogyan fogja bírni a csapat, erre benyög egy ekkora dumát
Hihetetlen jó arc

Így értette!
Amúgy megint sikerült elterelnie a csapatra nehezedő nyomást, hiszen már jöttek volna a kérdések, hogy hogyan fogja bírni a csapat, erre benyög egy ekkora dumát

Hihetetlen jó arc

.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Ez egy jó magyar szokás, hogy statisztikákra alapozzuk az ilyen állításainkat.Stelios írta:Nem hiszem, hogy túl sok keresnivalónk lesz majd az elődöntőben a Liverpool ellen, úgy, hogy a statisztikák szerint az elmúlt 5 évbe mindig kiestünk, ha hazai pályán kezdtünk. Arról nem beszélve, hogy a 2 meccs közt lesz egy Valencia-Barca, és egy klasszikus.
Nevetséges!
Még szerencse, hogy a csapatok nem azzal foglalkoznak, hogy ha hazai pályán kezdenek akkor ki esnek mert már 5 éve így van!
Ne röhögtess!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
statisztikák, statisztikák, blablabla. ÜRES BESZÉD! Oda kell állni a srácoknak, és beleadni 110%-ot! Aztán vagy nyerünk, vagy nem, mindenesetre nem remegő lábakkal fognak odaállni, hanem igenis úgy, hogy mindenkinek elkenik szépen a szája szélétStelios írta:Nem hiszem, hogy túl sok keresnivalónk lesz majd az elődöntőben a Liverpool ellen, úgy, hogy a statisztikák szerint az elmúlt 5 évbe mindig kiestünk, ha hazai pályán kezdtünk. Arról nem beszélve, hogy a 2 meccs közt lesz egy Valencia-Barca, és egy klasszikus.

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
A legtöbb csapatnál a hazai bajnokság a legfontosabb utána jönnek csak a nemzetközi és egyéb kupák.
A BL-ben benne van, hogy kiesünk, hisz európa legjobb csapatai versengenek, de mi vagyunk a legjobb formában közülük.
A statisztika arra jó, hogy kitöröljem vele a ...-em
.
A statisztika arra jó, hogy kitöröljem vele a ...-em

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Nem hiszem, hogy túl sok keresnivalónk lesz majd az elődöntőben a Liverpool ellen, úgy, hogy a statisztikák szerint az elmúlt 5 évbe mindig kiestünk, ha hazai pályán kezdtünk. Arról nem beszélve, hogy a 2 meccs közt lesz egy Valencia-Barca, és egy klasszikus.
-
- Director del Fútbol
100%-ig igazat adok Michaabee-nak, ez ilyen formában butaság, ráadásul egy spanyol klub számára és a szurkolók számára mindig is a bajnokság a legfontosabb, ez így van rendjén. A BL is nagyon fontos, de ahogy Guardiola mondta, ott nem 38 meccsen kell jónak lenni, hanem a végső sikerhez csupán 13 meccset kell játszani és abból nem feltétlen kell minden meccsen a maximumot nyújtani. Nem mind1..Stelios írta:Abszolút nagyon jól tette, hogy beolvasott a médiának, viszont abban nem értek egyet, hogy a bajnokság fontosabb lenne a BL-nél. Guardiola is csak védekezésképp mondta ezt, mert ő is tudja, hogy a bajnokságot sok vereséggel és X-el is meglehet nyerni, addig a BL-be elég egy nagy vereség, és már ki estünk.
Talán már ő is érzi a vesztünket...
A BL sokkal fontosabb a bajnokságnál.
WTF are you talking about? Ezt kérlek fejtsd ki bővebben! Milyen vesztünket? Jelenleg Európa legjobb formában lévő csapata vagyunk az ellenfeleknek kellene inkább félniük, mint nekünk. Ahhoz már hozzá se fűznék semmit, hogy egy edző (jelen esetben Pep Guardiola, aki nem a pesszimizmusáról híres) ilyet gondoljon a szezon ezen szakaszában?Stelios írta:Talán már ő is érzi a vesztünket...

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Abszolút nagyon jól tette, hogy beolvasott a médiának, viszont abban nem értek egyet, hogy a bajnokság fontosabb lenne a BL-nél. Guardiola is csak védekezésképp mondta ezt, mert ő is tudja, hogy a bajnokságot sok vereséggel és X-el is meglehet nyerni, addig a BL-be elég egy nagy vereség, és már ki estünk.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
A zenéhez hozzászólva: Talán inkább nyugtató hatással van a játékosokra, ami nem baj, sőt. Szóval jó választás. Kérdés, hogy tényleg ezt hallgatják-e meccs előtt a fülesben
Pep nyilatkozat: Bejött. Ismét megmutatta, hogy tudja mit csinál, és érti a szakmát. Kiáll a játékosok, és maga mellett. CSak igy tovább. Az meg különösképp tetszett, hogy kiosztotta a sajtót

Pep nyilatkozat: Bejött. Ismét megmutatta, hogy tudja mit csinál, és érti a szakmát. Kiáll a játékosok, és maga mellett. CSak igy tovább. Az meg különösképp tetszett, hogy kiosztotta a sajtót

-
- Az Eurobarca Anonymusa
A Málaga elleni meccs előtt kiadott nyilatkozata nagyon korrekt, erős és határozott. Minden szempontból.
Tetszik, ahogy 'beolvasott' a zsurnalisztáknak, a jövőbe látó újságíróknak, akik már a fél világot leigazolták a Barça számára. Az újságírók felelőtlensége ugyanis akár rossz hatással, negatív befolyással is lehet egy-egy játékos teljesítményére. Pep ezt látja, és egyértelmű üzenetet küldött a számukra.
Én magam sem tudom megérteni ezeket a sületlenségeket. Vezetjük a bajnokságot, ott vagyunk a Spanyol Kupa döntőjében, negyeddöntőt játszunk a BL-ben, akkor mi a túrót kell itt a nyári igazolásokról beszélni március közepén. Elég lenne, ha gyenge formában bukdácsolnánk hétről-hétre.
Meg az is felfoghatatlan a számomra, hogy az idény legfontosabb 8 hete áll előttünk, és akkor az újságok ilyesmivel zavarják meg a koncentrálást. Főleg a katalán sajtó - az El Mundo és a Sport - foghatná vissza magát. Ennyi empátiával nem viseltetnek az FC Barcelona iránt?
Nem értem, na...
Amúgy gratula Pepnek a határozott kiállásért, teljes mértékben igazat adok Neki.
FORZA PEP!
FORZA BARCA!
Tetszik, ahogy 'beolvasott' a zsurnalisztáknak, a jövőbe látó újságíróknak, akik már a fél világot leigazolták a Barça számára. Az újságírók felelőtlensége ugyanis akár rossz hatással, negatív befolyással is lehet egy-egy játékos teljesítményére. Pep ezt látja, és egyértelmű üzenetet küldött a számukra.
Én magam sem tudom megérteni ezeket a sületlenségeket. Vezetjük a bajnokságot, ott vagyunk a Spanyol Kupa döntőjében, negyeddöntőt játszunk a BL-ben, akkor mi a túrót kell itt a nyári igazolásokról beszélni március közepén. Elég lenne, ha gyenge formában bukdácsolnánk hétről-hétre.
Meg az is felfoghatatlan a számomra, hogy az idény legfontosabb 8 hete áll előttünk, és akkor az újságok ilyesmivel zavarják meg a koncentrálást. Főleg a katalán sajtó - az El Mundo és a Sport - foghatná vissza magát. Ennyi empátiával nem viseltetnek az FC Barcelona iránt?
Nem értem, na...
Amúgy gratula Pepnek a határozott kiállásért, teljes mértékben igazat adok Neki.
FORZA PEP!
FORZA BARCA!

-
- Capitá del Barça
Egy valamit nem értek Guardiolában: 2-0-nál, már egy megnyertnek mondható meccsen miért azokat kell lecserélni akik amúgy sem játszanak túl sokat, és ráadásul még ól is teljesítettek. Bojan vágott kettőt, aztán rá 10 percre lecserélik-hát nem volt tőle elragadtatva. Aztán itt van Keita: igaz, hogy közel sincs sevillai formájához, de mikor, ha nem egy ilyen meccsen szerezzen önbizalmat. Inkább cseréltem volna le Messit, Yayat meg Xavit hagy pihenjenek.
Az,hogy kinek milyen zene okoz felpörgést sok mindentől függ ,esetleg a szövege hatott rájuk vagy akármi...lionelmessi19 írta:Nem azt mondom én h nem tetszik, nincs vele semmi gond, de nem hallgatnám magamtól.. az meg végképp kizárt, hogy egy ilyen lapos jellegű számra felpörögjek... furcsálnám is ha a fiúknak ez segítene, nekem csak olyan bulvár szaga van ennek az egésznek, 100% értékben.

De hát egyénieg ez változik,de így jó és így normális,nem vagyunk azonosak