Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Sanama
Llegenda del Barça

2009.03.08. 00:33:15

Hát szerintem ennek egyáltalán nincs köze,hogy ki kinek a kedvence.

Én azt mondom,hogy nem értem,azt:
-hogy miért nem lehet mondjuk a 65. perc körül meglépni az első cserét és egy kís frissességet vinni a játékba?

-Ha már 4-0, 5-0 van miért nem lehet egyrész pihentetni az ászokat és lehetőséget adni azoknak,akik SOSEM kapnak az A csapatban lehetőséget.Ők pedig a következpk(Hleb,Bojan,Pedro,)

És nem taktikai tanácsot akarok adni Pepnek,hanem csak nem értem a dolgokat.
Mivel,nem nagyon tudok más olyan edzőt mondani,aki ennyire nem használja a padot a meccseken.

És egyébként azt sem értem,hogy milyen kijelentés az,hogy Hleb sehol sem jó a csapatban.
Hleb:
Bajnoki: 426 min
BL: 378min
Kupa: 583min

Erről annyit szeretnék mondani,hogy:
-Kupában 95%ban jobbszélső. Nem az ő helye.
-Bl-ben úgy szintén.
-Bajnokin pedig több,mint fél év alatt kapott 426percet, 26meccs alatt, 16perces átlag. És itt is nem egyszer játszott szélsőt,ami nagyon nem az ő helye.

De mint mondtam nem tanácsokat szeretnék adni,csak nem értem,hogy miért ítélitek el,mikor alig játszott és azalatt is teljesen idegen poszton.

Más:
Henry sem csillogott 1.évében,és még mindig itt van és 18gólos...
menczel
Entrenador del Barça

2009.03.08. 00:21:39

a emccs előtti munkáját jól elvégezte a fejek rendben vannak. viszont megint a lehető legerősebb kezdőt küldte fel amit olyan szempontból hibának vélek hogy ha cumi a helyzet akkor nincs veszélyes ember aki beszállhatna. és a 3 naponkénti mecseket se birják végig ugyanazok.(az őszi meneteléskor emlékezhetünk milyen rotálások voltak) és egyébként is szerintem rosszul cserél de hát van még ideje fejlődni.
Aprieto

2009.03.08. 00:21:12

Konkrétan Hleb a Barcában minden poszton alkalmatlan. Egyszerűen azért, mert nem elég jó játékos. Ez a véleményem :)
Pep ma remek felfogásban küldte pályára a csapatot, nincs mit írni róla.

A nyilatkozata(i)... mindenkinek más a véleménye róluk..... én tartom hogy nem jön be ez a pár hónapja tartó nyilatkozatáradat. Számomra van ami nem állja meg a helyét, valamit rosszkor mond, valamit pedig ha kéne, nem mond.
Amennyiben nyerünk év végén.... akkor is ez lesz a véleményem, amellett hogy a kalapom megemelem előtte _is_. :)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.03.08. 00:21:02

Nem tudom...én nem igazán tudok haragudni Pepre...valahogy nincs miért.

Most úgy néz ki,h a gödörből is kilábal a csapat(lekopogom) a játékra se lehet egy rossz szavunk se.Eddig gyakorlatilag hibátlan.

Jó bele lehet kötni pár dologba de szvsz felesleges mert ennél nehezen lehetnénk jobbak én azt mondom.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Mikaos
Director del Fútbol

2009.03.08. 00:19:49

lionelmessi19 írta:...
Érdekes. A szöveged egyik felénél általánosságban beszélsz 1 fölös csatárról. Majd a szöveged vége felé egyre egyértelműbbé válik, hogy te tulajdonképpen valakit megnevezel (bár nem név szerint).

Én bírom Hlebet is...de azt már igazán elmondhatnád, hogy mi az, amiben Hleb oltári jó, és mi az, amiben Henry annyira nem, hogy mindig (kivétel nélkül!!! - ha rúgott épp 3 gólt, akkor is -) megtámadod a teljesítményét?

(Ja, és ha Hlebnek van egy jó passza egy meccsen, akkor már a topikjában olvasni lehet üdvözlő írásodat).

Kezdem azt hinni, hogy csak szimplán szereplési vágyad van :P

szerk.: te is tudod, hogy a Barca tradicionálisan 3 csatárral játszik, és már a Dream Teamben is igazából 2 középcsatár játszott egymás mellett a 3-ból...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2009.03.08. 00:22:29-kor.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.03.08. 00:19:05

Rivaldo11 írta:
lionelmessi19 írta: KOmolyan mondom, Jorquerát is kipróbálnám már balszélen, ennél nem lehet gyengébb... mi az úristenért nem lehet próbálgatni? Ha valami tisztán látszik, az legalább az, hogy kockázatot nem vállalunk vele. Mért nem játszhat egyet a helyén Hleb?
:?: Te miről beszélsz?
Hányszor bizonyítsa még Hleb hogy totál ALKALMATLAN a bal szélen? Hányszor? Egyszerűen nem hiszem el...Tán nézni kéne a meccseket.
Bal szélen nem biztos hogy alkalmatlan, jobbon viszont tényleg az.
Még pár meccse volt év elején a bal szélen, bizakodtam is, hogy az lesz az ő helye majd, cserének. Erre Pep állandóan (?) jobb szélen szerepelteti, ami meg abszolút nem megy neki.

Egyébként én sem értem, miért nem lehetett behozni Bojant. Meg miért kell az első cserét a nyolcvan akárhányadik percben elkövetnie?
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.03.08. 00:17:54

a második félidőben én lehoztam volna eto'o-t ,henry centerbe,ini szélre,hleb ini helyére...
én feléért is beugranék pep helyére...
Sanama
Llegenda del Barça

2009.03.08. 00:17:33

Ezt nagyon sokan nem értik LM19.
Többek között én sem.
A Bilbao-nak pillanatai sem nagyon voltak a meccsen,teljesen uraltuk a meccset,és a 3 csatárból ma is kilógott 1 jócskán.
Ott ül Hleb, ott ül Bojan.
Két nagyon jó és tehetséges játékos,és alig játszanak,vagy ha játszanak akkor is a gyengébb összeállításban,illetve nem a posztjukon.

Én nem láttam még olyan meccset idén,hogy mondjuk Iniesta-Bojan-Messi csatársor,vagy max percekre.
Vagy Hleb-Toure-Xavi középpálya

Egyszerűen nem értem Pep-et,és egyre jobban kiakaszt.
És ha Bojan eltűnik,én csak is rá leszek mérges,csak rá fogok haragudni.
Ő nem ad neki még 10perceket sem.
Ma pl Henry helyett mért nem jöhetett be 10-15percre?
Vagy Hleb miért nem jöhetett Iniesta helyére Gudy helyett?

Remélem 1x megkapjuk a választ,mert ez kiábrándító
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2009.03.08. 00:20:17-kor.
balboa7
Entrenador del Barça

2009.03.08. 00:15:02

lionelmessi19 írta:KOmolyan mondom, Jorquerát is kipróbálnám már balszélen, ennél nem lehet gyengébb...
mikor lépsz már túl ezen?...1hónapja gyakorlatilag copyzod a mondókádat... :roll:

bizakodásra ad okot ez a meccs mindenképpen...úgy tűnik sikerül kirángatnia csapatot a hullámvölgyből...egy szerdai jó eredménnyel sztem magunk mögött is hagyhatjuk! :P
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.03.08. 00:14:58

lionelmessi19 írta: KOmolyan mondom, Jorquerát is kipróbálnám már balszélen, ennél nem lehet gyengébb... mi az úristenért nem lehet próbálgatni? Ha valami tisztán látszik, az legalább az, hogy kockázatot nem vállalunk vele. Mért nem játszhat egyet a helyén Hleb?
:?: Te miről beszélsz?
Hányszor bizonyítsa még Hleb hogy totál ALKALMATLAN a bal szélen? Hányszor? Egyszerűen nem hiszem el...Tán nézni kéne a meccseket.
Alapvető, hogy a játék minősége nem mindig a lőtt gólokon, sokkal inkább a kialakított ziccerek számán mérhető. Ebben is gyengén állnánk?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.03.08. 00:16:57-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2009.03.08. 00:11:09

Ki vagyok akadva. 3 csatárból egyszerűen sose játszik jól 3. Mindig van 1 nulla teljesítményünk.

KOmolyan mondom, Jorquerát is kipróbálnám már balszélen, ennél nem lehet gyengébb... mi az úristenért nem lehet próbálgatni? Ha valami tisztán látszik, az legalább az, hogy kockázatot nem vállalunk vele. Mért nem játszhat egyet a helyén Hleb? Miért nem kap lehetőséget Pedro, vagy Bojan?

Egyszerűen minden adott hozzá, de nem.

Továbbra is óriási hiányosságnak érzem ezt a dolgot pepnél. Hatalmas hibák (mostmár) sorozatának. Jó játékosokat szúrhatunk el rajta.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Rumig
Entrenador del Barça

2009.03.07. 23:35:15

Nem szeretem az ilyet, amikor benn marad néhány csere. (Puyi sérülése miatt csak egy, de ha az nincs, kettő)
Hleb nyugodtan jöhetett volna úgy 20 percre akár előre, akár kp-ra, és Bojannak is jót tett volna (ennél több helyzetet ő sem hagyott volna ki) Néha az az érzésem, h amikor összeállítja a kezdőt, még egész sokakban megbízik, de meccs közben már csak azokban, akik éppen játszanak. Így nagyon el fog fogyni az erő májusra.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
[O.o]R324
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.03.04. 18:12:40

Sztem a Guardiola jol felvitte a csapat szintjét. SZtem a Klub vezetöi nem találhattak volna jobb embert mint a Barca B Edzöjét....... :D :P 8) :wink:
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.03.04. 18:04:32

Aprieto írta:„A szezon során eddig még soha nem éreztem ilyen erősnek, magabiztosnak és optimistának a csapatomat, mint most. Ugyan jelenleg egy kisebb hullámvölgyben vagyunk, de szerintem ez is a menetelés, a sorozatterhelés része. Viszont figyelnünk és törekednünk kell arra, hogy minél hamarabb lezárjuk ezt a negatív szériát, mivel a következő meccsek nagyon fontosak!”-

Ha ez nem ellentmondás egy mondaton belül, akkor nem tudom micsoda. :shock:
Neharagudj Guardiola, ha egy csapat a legjobb pillanatában van, akkor nem lenne az utolsó 5 meccsén siralmas a kapott gólok száma, a játék képe és egyáltalán.. szerintem egyáltalán nincs jó formában a csapat!

Ugyanezt nyilatkozta le Ő is, Xavi is és a többiek 2 hónapja, ezt nyilatkozták 1 hónapja és most is. Unalmas és nem állja meg a helyét. Persze, mi leszünk a bajnokok. Igaz hogy az utóbbi 3 meccsünkön 8 pontot vesztettünk, ugyanennyivel közeledett a legfőbb riválisunk, de oda se neki.

Én nem azt mondom hogy pánikba kell esni, de az ilyen nyilatkozatokat én nem tudom hova tenni. Mondaná azt, amit az idézetem második felében és nem is lenne baj.
De ez hogy "úgyis mi leszünk a bajnokok mert csak" ez semmi jóra nem vezet.
Alázat és tisztelet. Az vezet valahová.
Ilyen megközelítésből igazad van, viszont az, hogy most érzi mind mentálisan, mind morálisan és fizikálisan a legjobbnak a csapatot, az nem jelenti azt,hogy jó formában is vagyunk. Az meg hogy optimisták, közel sem egyenlő a jó formával, a magabiztosság pedig a Mardidnak szól, ez természetes...

Nem mond hülyeséget Pep,mert ha belegondoltok, mennyivel lenne az jobb,ha kiállna és elmondaná, hogy most vagyunk a leggyengébbek, gyerünk mindenki,most mindent beleadni ellenünk és verhetők vagyunk.

Igaz,hogy furát mondott ezzel a nyilatkozatával, és minden nem igaz belőle, de az optimista és az erős rész lehetséges szvsz.
.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.03.04. 18:04:13

Sanama írta:Nyerni kell ma és visszatérünk a "helyes útra"
Ezzel a mondatoddal teljesen egyetértek, szerintem csak 1 győzelem kéne, és beindulna a szekér megint.
Szerintem győzni fogunk, tudják a srácok is, hogy még 1 botlás nem férne bele.
Pepben pedig újfent kellemeset csalódtam, keménykezűségéről én aztgondoltam, a sajtó előtt is úgymond 'szidni' fogja a játékosokat, de nem.
Nagyon bízik a csapatban, 100%, hogy nem véletlenül! 8)
Ő mindent lát, mi viszont csak az eredményeket.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Enjoy
Capitá del Barça

2009.03.04. 17:59:12

Én csak gratulálni tudok Pep-nek, amit eddig elért, az példás..

Egyedül azt hiányolom, amit megkövetelt a szezon elején a srácoktól...
ez pedig nem más, mint a letámadás. Utóbbi meccseken szinte nyoma sincs ennek a felfogásnak, ami hibába készteti az ellenfelet..
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.03.04. 17:09:32

Én teljes mértékben bízom Guardiolaban. Szerintem az az ember, aki ilyen jól összerekta ezt a csapatot, és akivel sorra jöttek az eredmények is, az az edző megérdemli a bizalmat egy gyengébb széria után is. Már többször hallottam, hogy ilyen játékoskerettel nem nehéz, de Rijaadnak is, ha nem is ugyan ez, de ugyan ilyen erősségű kerete volt még az előző szezonban is. Tehát én nem adnám a sikert teljes mértékben az edzőnek, de tény ami tény: elég jól összerakta ezt a csapatot. Valóban a foci igazságtalan sportág, sajnos mindig vannak győztesek és vesztesek, és az edzői élet is legalább ilyen igazságtalan. Egyik nap az égbe emelik, egy gyengébb meccs után meg már el is temetik. A csapat éppen azért csapat, mert egyként erős, és mert képesek egymás hibáztatása nélkül is javulni. Az elmúlt hetekben nem éppen élete formájában lévó Valdes se került ki a csapatból, bár hozzá teszem a védelem sem állt éppen szilárdabban. A zsinorban hozott meccseken senkit se érdekelt ki áll a kapuban. Szóvan a csapat az csapat, s bár nem mindenki olyan mágus mint Messi vagy Ronaldinho, de nem véletlen hogy 11 egy focistából áll minden csapat. De kétségtelen hogy húzóemberek mindig vannak egy-egy csapaton belül is, de ők se játszhatnak mindig bombaformában, az egészséges összhang akkor van meg, ha az éppen gyengélkedő eddigi húzóemberek helyett mások is viszik a hátukon a csapatot. Szóval enegm meggyőztek az eddigi eredményeid, és biztos vagyok benne, hogy rövid időn bellül újra egy bombaformában játszó csapat mellett emelnek majd az égbe :D
Hajrá Pep! Hajrá Barca!!!
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.03.04. 16:54:48

Ha nem is nyerünk évévgén semmilyen kupát akkor sem kell kirugni Pep-et!!Ebben az évben rendkivül jo munkát végzett.Ő csinált a Barca-bol egy igazi csapatot!!a srácok láthatoan összekovácsolodtak Guardiola kezei alatt!!Ha ő is és a csapat gerince is együtt maradna a nyáron akkor a következő idényre egy ennél is erősebb csapat kerekedhetne!!MIndenesetre én bizok Pepben és sztem maradjon még jo sokáig.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.03.04. 16:40:52

van Bommel írta:Ha valaki azt mondja augusztusban, hogy március elején 4 ponttal viszünk, mindannyian elfogadjuk. Pep még nem nyert semmit, de a nyilatkozataiból (is) úgy vélem, hogy edzőként is eredményes legyen. Minden csapatnak vannak hullámvölgyei, előbb-utóbb kijövünk belőle, és a Madridnak is lesznek gyengébb meccsei. A csapat jó úton halad és ebben Pepnek elévülhetetlen szerepe van. Mondjuk úgy, hogy megálltak egy kicsit pihenni :wink:
Én a tavalyi szezon után azzal is kiegyeztem volna, h nem nyerünk semmit, de javul a csapat játéka. Ez meg is történt, de remélem azért 1-2 trófea becsúszik. De ha nem nyernénk semmit, én akkor sem követelném Pep fejét.
van Bommel
Capitá del Barça

2009.03.04. 16:28:15

Ha valaki azt mondja augusztusban, hogy március elején 4 ponttal viszünk, mindannyian elfogadjuk. Pep még nem nyert semmit, de a nyilatkozataiból (is) úgy vélem, hogy edzőként is eredményes legyen. Minden csapatnak vannak hullámvölgyei, előbb-utóbb kijövünk belőle, és a Madridnak is lesznek gyengébb meccsei. A csapat jó úton halad és ebben Pepnek elévülhetetlen szerepe van. Mondjuk úgy, hogy megálltak egy kicsit pihenni :wink:
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
gorkmc
Barça C

2009.03.04. 15:23:07

Szerintem nagyon ügyesen nyilatkozik Pep! Mindig pont az ellenkezőjét mondja, mint ahol a csapat van.
Ha szárnyal a csapat, a földre húzza őket a realitással ("még nem nyertünk semmit"). Ha gödörben a csapat, felmagasztalja őket az égig ("mi nyerjük a bajnokságot").
Olyan, mint egy ellensúly. Így (is) tartja "középen" a csapatot.
Monti
Jugador d'estrella

2009.03.04. 14:44:48

Aprieto írta: Nem azt mondom hogy vernyogjon, hanem azt hogy ne nyilatkozzon butaságot. És éppen a második fejezeted miatt találom furcsának a mostani interjúkat. Mert a 4-0 után is szerény bírt maradni, de most nem... most felkavarodott. Én így látom.
Ertem amit mondasz.
Csak azt hozza kell tenni ,hogy akkor nyugtatni kellett a nepet,foldon tartan a csapatot..amit ollyan nyilatkozatokkal lehet.
Most optimizmus kell,ero ,hogy visszaterjunk a helyes utra..ehhez pedig ilyen nyilatkozatok kellenek.
Szerintem :)

Kulonben nekem egyre jobban tetszik az amit Pep csinal...folge ,ha meg kihozza a csapatot a godorbol akkor aztan igazan nagy grat neki.
Barca,Barca,Baaarca!

Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.03.04. 14:28:32

Rivaldo11 írta:Nekem tetszik a nyilatkozata. Ez most nem csak kifelé, hanem, "efelé", a csapatnak is szól. Erre van most szükség.
Valóban. Mindenki tudja,hogy gödörben van a csapat,és nem a szurkoloknak kell lenyilatkozni azt ami nyilvánvaló,hanem önbizalmat adni a srácoknak még egy 4 meccses nyeretlenség után is.

FORCA BARCA!!
Nyerni kell ma és visszatérünk a "helyes útra"
Kowa
Barça B

2009.03.04. 14:26:12

Kicsit kulturáltabban kellene!
B.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.03.04. 14:24:37

Nincs semmi baj a legutóbbi nyilatkozatával (sem).
Teljesen világos, hogy ez a játékok motiválásáért van. Az edzők nagyon nagy százalékban nem a sajtósok, nem az újság / net-olvasók miatt mondják azt, amit...hanem a játékosok, és a csapat miatt.
Mondhatta volna azt is, hogy VV egy pocsék bénaság mostanában, mégsem mondta (még ha tegyük fel, ezt is gondolja). Ez pszichológia, ennyi :)
Most nincs helye a szimpla megnyugtató nyilatkozatoknak, mert az egyfajta magyarázkodás lenne. Most erőt kell sugallni, bátorságot kell mutatni.
Válasz küldése