Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak annyit kérdezek, hogy miért kellett ő, és miért nem volt jó pl. Pedro vagy Tello a helyén?shutterisland írta:ja bocsánat.lehetnének kicsit magasabb igények.
![]()
Ezzel csak az a probléma, hogy az nem egy reális forgatókönyv, hogy Neymar a góljait az ilyen meccsekre tartogatja, és ott majd jól berúgja mindet. Nem azért nem rúg gólt egy Rayo ellen, mert majd a Madrid ellen fog. Nézz rá Pedrora, ezt azt hiszem nem kell magyaráznom, ő sem sokáig élt meg abból, hogy jókor, jó helyen rúgott gólt.nem hiszem, hogy a gólok száma a lényeg, inkább a fontossága.
ja bocsánat.Egyetlen Clasicoért még mindig sok lesz az az 57 millió.Majd tavasszal, ha egyedül kiejtette a Bayernt, a Manchestert és rúgott egy mesterhármast a BL-döntőben, visszatérhetünk erre a kérdésre, akkor lehet, hogy mást fogok mondani.
szerintem nem a gólok miatt hoztuk ELSŐSORBAN.Egyelőre a 3 gól még mindig harmatos egy olyan embertől, akit azért hoztunk, hogy "legyen Messin kívül is valaki, aki gólt lő".
nem is a látvány a lényeg, az csak egy plusz, ami azért eléggé hiánycikk volt manapság a 750 rövid passz közepette sokszor unalomba fulladt meccseinken.Egy játékos teljesítményét meg továbbra sem sarkazásokban meg esernyőkben mérem, úgyhogy felőlem meccsenként csinálhat 25-öt is, ha az nincs hasznára a csapatnak.
az 57 milliót meg az itteni közösség kollektív imádatát még mindig nem igazolta a pályán.
neymarra eddig nem is az jellemző, kis túlzással egy szuperkupát és egy klasszikust nyertünk meg vele, a góljaival és a gólpasszával, míg pont, hogy a kicsiket nem tömi meg egyelőre.mondtam is, hogy engem nem az érdekel, hogy hogyan tudja megszórni a kiesőjelölteket.
Pontosan mit érzel erősnek? Mert utána kb. leírtad ugyanazt, amit én is, csak hozzáfűzted mindegyikhez, hogy "az azért nem rossz"Barcaman1993 írta: Te se adod könnyen meg magad.Azért ezt kicsit erősnek érzem.
Te se adod könnyen meg magad.sjd írta: Egyetlen Clasicoért még mindig sok lesz az az 57 millió.Majd tavasszal, ha egyedül kiejtette a Bayernt, a Manchestert és rúgott egy mesterhármast a BL-döntőben, visszatérhetünk erre a kérdésre, akkor lehet, hogy mást fogok mondani.
Egyelőre a 3 gól még mindig harmatos egy olyan embertől, akit azért hoztunk, hogy "legyen Messin kívül is valaki, aki gólt lő". Főleg, hogy Sanchez és Pedro is előrébb jár ilyen tekintetben.
Egy játékos teljesítményét meg továbbra sem sarkazásokban meg esernyőkben mérem, úgyhogy felőlem meccsenként csinálhat 25-öt is, ha az nincs hasznára a csapatnak. Összességében viszont ez egyáltalán nem igaz, korrekt színvonalat hoz, hajt rendesen. A világot viszont még mindig nem váltotta meg, egyedül a Valladolid ellen mutatott valamit abból, hogy képes lehet vezére lenni ennek a csapatnak.
Én tulajdonképpen elégedett vagyok vele, de az 57 milliót meg az itteni közösség kollektív imádatát még mindig nem igazolta a pályán. De erre azért még bőven van ideje, mondtam is, hogy engem nem az érdekel, hogy hogyan tudja megszórni a kiesőjelölteket.
Egyetlen Clasicoért még mindig sok lesz az az 57 millió.shutterisland írta:én arra lennék kíváncsi, hogy akik nem álltak a leigazolása pártján (sjd,bob, meg még biztos voltak páran) még mindig tartják e az álláspontjukat, vagy meggyőzte őket töki.
Én egyike voltam azoknak:-) Vagyis kicsit bonyolultabb, én azt mondtam, ennyi pénzből mást és más posztra ( posztokra ) kellene igazolni, hozzátéve hogy nagyon szerettem Neymar játékát a Santosban is.shutterisland írta:én arra lennék kíváncsi, hogy akik nem álltak a leigazolása pártján (sjd,bob, meg még biztos voltak páran) még mindig tartják e az álláspontjukat, vagy meggyőzte őket töki.
nagyjából így látom én is. amikor megnéztem az ismétlést annyiban javítottam magam, hogy eleinte Iniesta adott neki lasztikat, de elég sokat visszadobott neki, ezért azután egy időre levegőnek nézte. egyelőre nem igazán találja a helyét, főként ha a tét miatt még óvatoskodik, vagy kényszerpaszolgat, sőt az sem tett neki jót, hogy néhány lövést csúnyán elszúrt. az viszont a napnál világosabb amit te is hangsúlyoztál: lendület nélkül Neymar csak félkarú óriás!(úgyértem lendületes csapatjáéték nélkül!) és az is marad.bali 15 írta:A tegnapi gyenge szereplése nem 100%-ban az ő hibája.
Valami miatt nem nagyon ment a labda az ő oldalára. Xaviék Alexis és Alves oldalára játszották a labdát a meccs 80%-ban. Ha pedig mégis odakerült akkor csak unalmas kényszerítőzésekbe kezdett amiket Pedro is lehozna betegen. Semmi sebesség nem volt a játékunkban, amikor megkapta a labdát akkor sosem beindulva kapta meg, hanem sétálva ráadásul 3 emberrel körbevéve.
Az ilyen jellegű játékosok így semmit se érnek. Alexis is ezért nem tudja előhozni az Udineses énjét...
értem én h mit írsz, meg azért ha olvastad régebben én abszolut neymar párti vagyok, soha nem kérdőjeleztem meg az idehozatalát, de a focit sajnos még mindig gólra játsszák.shutterisland írta:...