Sajnos nem állt módomban nézni a meccset.
De a fórumot néztem, és mindenki el volt csöppenve tőle. Ezek után duplán sajnálom, hogy nem láttam tegnap. Köszi ezt a videót, mindjárt megnézem mit alkotott Neymar
egyébként világi bohócnak lett kikiáltva és rohadt naranccsal lett megdobálva itt az a tag, aki felhozta ezt a "leköt még egy védőt" dolgot neymarral kapcsolatban, pedig látszik, hogy van benne részigazság.
most ez így konkrétan nem igaz, hogy csak azzal is, hogy ott áll és vakarja a tökét, már plusz egy védőt levesz, meg megbontja a védelmet, az tényleg túlzás.
de arra gondolok, hogy ezzel a plusz veszélyforrással (ami se pedroban, se alexisben nincs meg) és azzal, hogy többet van játékban, sokszor elvonja a figyelmet messiről.
nagyon bonyolult lenne megfogalmazni, mire is gondolok, de nagyjából szerintem aki látja a meccseinket, vágja.
Azt senki se mondta, hogy a tökét vakargatva leköti a védőket. Mondjuk elismerem, hogy én elmentem addig, hogy azt mondtam, van már akkora nimbusza a gyereknek, hogy felkapja rá a fejét az ellenfél. Mi lett mindennek az eredménye?
Messi még több gólt fog lőni