2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
amennyiben saját nevelésnek tekinthető egy gyerek,akit 16 évesen kirúgnak a klubbólBarcaman14 írta:Meg mondom őszintén én nem tudtam hogy a mi nevelésünk!Egyébként neki én is örülnék, ügyes játékos!
Gyakorlatilag ő is univerzális, fiatal, katalán, és a jövőre is gondolni kell(ráadásul ingyen jönne, ha jönne). És az se véletlen hogy már behívta del Bosque. Én is örülnék ha érkezne, de ez valószínűleg Maxwell távozásához vezetne.
Szintúgy. Fiatal, technikás, gyors, több poszton bevethető, saját nevelés és ingyen van.Chino írta:Nagyon jó kis védő, fiatal ráadásul saját kutyánk kölke.
Egyébként máshol is lehozták.
http://barcanoticias.blog.hu/2011/10/27 ... a_barcanal
Meg mondom őszintén én nem tudtam hogy a mi nevelésünk!
Azért a brazilt elnézegetném jövőre Piqué párjaként. A kapitányt még egy-két évig viheti a szíve, de egyre kevesebbet bír sajnos. Azért remélem nem megy egy ideig nyugdíjba, azonban egy Silva-Piiqué páros ütne.9Dave írta:"Külföldi sajtóhírek szerint a Bajnokok Ligája címvédő Barcelona szerződtetné a Milan brazil hátvédjét, Thiago Silvát és csere kapusnak szeretné leigazolni Wojchiech Szcezny-t, az Arsenal kapusát"
Planas játékát nézd meg! U20-as válogatott és egész jól tolja. Nekem jobban bejön a játéka, mint Montoyáé a túl oldalon. Ügyesen is védekezik, mellette szépen támogatja a támadásokat is.Chino írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/10/13 ... shley_cole
Egy újabb hír Cole-ról. Remélem nincs valóságalapja. Nehogy már olyan hülyék legyünk, hogy 13 millát adjunk egy 31 éves játékosért. Akkor talán még értelme is lenne, ha megy Maxwell és el tudnánk hozni 2-3 millióért padra (de oda nem jönne), emellett a stílusa miatt sem örülnék neki. Menjen inkább Mahacskalába. Hosszabbítsunk Abidallal és keressünk egy fiatal balhátvédet, bár sajnos a B-ben nem láttam olyan balhátvédet akire azt mondhatnánk, hogy a jövő.
Így van, ahogy beszélsz. Ashley Cole viselkedés egy hányadék és hát valljuk be ugyanaz az ő esete, mint Forlán-é volt. Öreg és magas az ára. Szcesny nagyon tehetséges kapus később lehet jó jönne, de túl drága lenne és kár lenne, ha egy ilyen tehetség a padot koptatná egész évben. Neymart inkább hagyjuk... Victor Ruizra lenne talán a legnagyobb esély, de hátra nagyon tehetséges védőink vannak a La Masián és Botía, ha jól tudom még mindig képben van. Érzésem szerint a 4-ből 3-at teljesen fölösleges lenne idehozni.barca0417 írta:a felsoroltak közül szerintem nem kell egyik sem. Az esetleges távozókat kell majd pótolni. Ashley Cole-t ingyen sem akarnám itt látni, ezerszer inkább Maxwell maradjon. Neymar, ügyes, tehetséges, de..... jelen pillanatban majd akkor kell támadó ha Villa távozik. És akkor sem feltétlenül a brazil.
a hvg maradjon a gazdasági híreknél, a sportot ne erőltesse...
Kreatív könyvvizsgáló cégeknél nagy karriert jósolok nekedbence-barca írta: Hát általában, mikor olvasom h valaki X m fontért igazolt vhova ésmáshol, euróban látom, akkor nagyjából 5m jön még rá.
5 millió font kérlek szépen kb 5,7 millió eurobence-barca írta:10 millióval számoljatok, ott 5m fontot írtak, az átszámítva úgy 10m euró.
Gondolkozz már, akkor 1 font is 5 millió + 1 euró?bence-barca írta:Hát általában, mikor olvasom h valaki X m fontért igazolt vhova ésmáshol, euróban látom, akkor nagyjából 5m jön még rá.
Ejj, ez nagyon fájt.bence-barca írta: Hát általában, mikor olvasom h valaki X m fontért igazolt vhova ésmáshol, euróban látom, akkor nagyjából 5m jön még rá.
Hát általában, mikor olvasom h valaki X m fontért igazolt vhova ésmáshol, euróban látom, akkor nagyjából 5m jön még rá.20tek írta:Ez hogy jött ki?bence-barca írta:10 millióval számoljatok, ott 5m fontot írtak, az átszámítva úgy 10m euró.